Ζώντας στην Ελλάδα

Ένας πρακτικός οδηγός για να κινούνται, ζουν, εργάζονται και ταξιδεύουν στην Ελλάδα, καθώς και ονειροπόλος και περιπέτειες από μια αμερικανική στην Αθήνα

Θέσεις εργασίας στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα

Φωτογραφία του Αλέξανδρου Phlippides - Χρησιμοποιείται με άδεια από Ν Βατόπουλος

"Πάρτε μια εργασία στην Αμερικανική Πρεσβεία," ήταν η απάντηση καθένας έδωσε όταν ήμουν άνεργος ή αναφέρονται επιθυμούν να αλλάξουν εργασία.

Τοπική φίλοι, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους πίσω στο σπίτι, σκέφτηκα ότι εργάζεται στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα ήταν μια εύκολη λύση για την εξεύρεση ένα οικείο περιβάλλον εργασίας που περιβάλλεται από τους συναδέλφους ομογενείς, έναν καλό μισθό και λίγο γόητρο ρίχνονται μέσα Είναι μια μεγάλη -. Αν προφανής και παλιά - ιδέα, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι τόσο απλό. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι που κάνουν αυτή την πρόταση δεν καταλαβαίνουν τι χρειάζεται.

Εκτός από τα θέματα θεωρήσεων και αδειών εργασίας που αντιμετωπίζουν οι Αμερικανοί πολίτες / εκτός ΕΕ, όπως περιγράφεται στην ενότητα « Πώς οι πολίτες Αμερικανοί / εκτός ΕΕ μπορεί να κινηθεί, ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα , "που προτείνω σε όλους τους πολίτες εκτός ΕΕ να διαβάσει, να πάρει ένα δουλειά σε ένα πρεσβεία οποιασδήποτε εθνικότητας (Αμερικανούς, Καναδούς, της Αυστραλίας, Βρετανοί ή με άλλο τρόπο) δεν είναι εύκολη υπόθεση δεν έχει σημασία ποιος είσαι και από πού έρχεσαι.

* Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 17, Ιουνίου, 2013

Σημείωση

Το άρθρο αυτό γράφτηκε με την πρόθεση να μεταβιβάσουν την σοφία απέκτησα μέσα από την εμπειρία από πρώτο χέρι και τις συμβουλές που δίνονται από το προσωπικό της πρεσβείας για να σας βοηθήσει να καταλάβετε την πραγματικότητα της εργασίας για μια πρεσβεία. Η απόφαση για την εφαρμογή / εργασία υπάρχει μια μοναδική προσωπική επιλογή που βρέθηκαν μέσα στον εαυτό σας, ανάλογα με τους στόχους σας, τις αρχές, τα προσόντα και τις συνδέσεις. Δεν είμαι ένας οργανισμός εύρεσης εργασίας, δεν αντιπροσωπεύουν την πρεσβεία ή το προξενείο, και αυτή η ιστοσελίδα δεν είναι ένα φόρουμ για τη συγκέντρωση απογραφή.

Ονόματα άλλαξαν για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των ατόμων που αναφέρεται.

Σύντομα στοιχεία

Τα στοιχεία αυτά ισχύουν για τα περισσότερα πρεσβείες και προξενεία σε όλες τις χώρες:

1. Το να είσαι πολίτης της χώρας που δραστηριοποιούνται πρεσβεία δεν είναι αρκετό

2. Οι υποψήφιοι πρέπει να ζουν ήδη στη χώρα και έχουν λάβει άδεια εργασίας και διαθέτουν ευχέρεια στην τοπική γλώσσα

- Πρεσβείες, όπως κάθε άλλο θεσμικό όργανο, πρέπει να συμμορφώνονται με τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς, καθιστώντας έτσι δύσκολο να εξασφαλίσει τη χορηγία μιας νέας κατοικίας / άδειας εργασίας
- Όλες οι κενές θέσεις εργασίας να ζητήσει από τους αιτούντες να έχουν ήδη άδεια εργασίας
- Proficiency ή ευχέρεια στην τοπική γλώσσα είναι συνήθως μετριέται με τη χορήγηση σε γραπτή ή / και προφορική εξέταση

3. Οι θέσεις που δεν απαιτούν την τοπική γλώσσα σχεδόν πάντα απαιτούν έλεγχο ασφαλείας

- Η απόκτηση ελέγχου της ασφάλειας συνεπάγεται μια Foreign Service Officer Test (FSOT), επιτυγχάνοντας ένα συγκεκριμένο σκορ, να επιτύχουν σε προφορική εξέταση, που διέρχεται από μια εντατική διαδικασία έλεγχο του ιστορικού και συνέντευξη στην Ουάσιγκτον, που εξυπηρετούν πρώτη διπλωματική αποστολή σας σε μια "λιγότερο επιθυμητή χώρα" για τέσσερα χρόνια και τη μεταφορά κάθε τέσσερα χρόνια σε νέα θέση χωρίς καμία εγγύηση του κατακυρωθεί καμία από τις χώρες που έχετε επιλέξει. Ανατρέξτε στην ενότητα " Θέσεις εργασίας που εκπροσωπούν την Αμερική "για περισσότερες πληροφορίες.

4. Υπάρχουν λιγότερες κενές θέσεις κάθε χρόνο

- Στα 14 χρόνια που έχω ζήσει στην Αθήνα, έχω δει μια προοδευτική μείωση των κενών θέσεων εργασίας και γνωρίζω ανθρώπους που έχουν απολυθεί. Δεν μπορώ να μιλήσω με έξυπνο τρόπο για το αν αυτή είναι μια παγκόσμια τάση ή για μια συγκεκριμένη τοπική λόγο στην Ελλάδα. Είναι πιο πιθανό να οφείλεται σε οικονομικούς λόγους (π.χ. περικοπές του προϋπολογισμού) ή μετατόπιση των προτεραιοτήτων σε άλλη περιοχή.
- Προσωρινή ή βραχυπρόθεσμες θέσεις ήταν λίγες, με εξίσου μεγάλο ανταγωνισμό. Αυτά δεν οδηγούν αναγκαστικά σε πιο μόνιμες θέσεις πλήρους απασχόλησης, αν και είναι καλή εμπειρία και καλό για ένα βιογραφικό σημείωμα.

5. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός

Περιλαμβάνονται τα εξής:
- Διπλωματικό προσωπικό, συνήθως καταγόταν από μια διπλωματική οικογένεια, οι οποίοι έχουν ήδη αρχαιότητα, η κάθαρση της ασφάλειας και τη δυνατότητα μεταφοράς
- Τα μέλη της οικογένειας της πρεσβείας / προξενικών υπαλλήλων
- Βετεράνων και άλλο στρατιωτικό προσωπικό που παίρνουν ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων υποψηφίων, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους
- Οι ντόπιοι με διπλή ιθαγένεια, ο οποίος προσέλθουν μαζικά

6. μισθούς Πρεσβεία αντικατοπτρίζουν ένα τοπικό πρότυπο

- Οι άνθρωποι λανθασμένα πιστεύουν ότι οι αμερικανικές μισθούς που καταβάλλονται στους ντόπιους και τους πολίτες των ΗΠΑ από το εξωτερικό, ενώ στην πραγματικότητα οι μισθοί κλιμακώνονται σε τοπικό επίπεδο και μετατρέπονται σε ευρώ, το οποίο μερικές φορές ισοδυναμεί με πολύ λιγότερο με το δολάριο να είναι ασθενέστερη
- Μόνο οι διπλωμάτες είναι αφορολόγητο? μη-διπλωματική ή / και οι κάτοικοι εξακολουθούν να είναι υποχρεωμένοι να καταβάλλουν φόρο
- Οι μισθοί βασίζονται σε κυβέρνηση ταξινόμηση και την κλίμακα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση δουλειά

7. Η Πρεσβεία δεν είναι ένα γραφείο εύρεσης εργασίας? Είναι μια διπλωματική αποστολή

- Η Πρεσβεία δεν έχει λίστες εργασίας για τους εργοδότες στην Ελλάδα και δεν προσφέρει βοήθεια στην τοποθέτηση Αμερικανών δεδομένου ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα της ΕΕ και την Αμερική και άλλες χώρες μη μέλη της ΕΕ δεν είναι. Μπορείτε να ανταγωνιστεί με όλους. Δεν υπάρχει καμία διάκριση μεταξύ των εθνικοτήτων (aka, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως "Θέσεις εργασίας για τους Αμερικανούς στην Ελλάδα") και το γεγονός είστε πολίτης μη μέλη της ΕΕ σε θέματα άδειας καθιστά πιο δύσκολο αν δεν μπορείς να διεκδικήσουν την ιθαγένεια της ΕΕ μέσω ένας πρόγονος.
- Δεν είναι δουλειά της Πρεσβείας για τη διανομή ακριβείς ή επίκαιρες πληροφορίες σχετικά με τις θεωρήσεις για τις άδειες Ελλάδα, διαμονής ή εργασίας για την Ελλάδα ή άλλες τοπικές γραφειοκρατία. Η αποστολή τους είναι να παρέχουν υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με την πατρίδα, δηλαδή των ΗΠΑ διαβατήρια, θεωρήσεις των ΗΠΑ, αμερικανική υπηκοότητα, παροχές Κοινωνικής Ασφάλισης, ΗΠΑ συμβολαιογράφου υπηρεσίες. Όλα τα προξενεία και πρεσβείες είναι διπλωματικές αποστολές και οι επισκέπτες στη χώρα υποδοχής, όχι αρχές, και δεν μπορεί να υπερισχύσει έναντι των τοπικών νόμων.

Τους υπαλλήλους της πρεσβείας ξέρω

Υπηρετούν τη χώρα σας στο εξωτερικό συνεπάγεται ένα διαφορετικό τρόπο ζωής και δέσμη συμβιβασμών, σύμφωνα με τους φίλους και τους συγγενείς. Πολλές οικογένειες επιλέγουν να ζουν χώρια, και εκείνοι που δεν πάσχουν μερικές φορές το στέλεχος της αλλαγής χώρες και τον πολιτισμό κάθε τέσσερα χρόνια.

Φυσικά υπάρχουν διαφορετικές ομάδες ανθρώπων που εργάζονται για την πρεσβεία, αλλά απολύτως ο καθένας ξέρω ότι προέρχεται από μια διπλωματική οικογένεια.
- Ο πατέρας ΕΚΤΩΡ έχει εργαστεί ως Πρέσβης όλη του τη ζωή, και ΕΚΤΩΡ είναι ένα τοπικό σωματοφύλακας εδώ στην Ελλάδα. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αυτός είναι υψηλού μορφωτικού επιπέδου, κρατά την ειδική διαβάθμιση ασφαλείας, μιλάει τρεις γλώσσες και είναι ένας πυγμάχος πρώην πρωτάθλημα? δεν είναι ένα musclehead.
- Ο πατέρας Deborah ήταν ένας διπλωμάτης, πριν η ίδια έγινε ένα? αυτή είναι τώρα στο Ιράκ.
- Ο πατέρας της Έρικα είναι επίσης ένας διπλωμάτης, και υπηρέτησε στην Αθήνα, όπως έκανε πριν μετακομίσει στην Ελβετία.
- Γεωργία σερβίρεται στην Αθήνα πριν μεταφερθούν στη Βραζιλία, όπως και η μητέρα της μπροστά της.
- Nathan έχει εργαστεί για την κυβέρνηση από τις αρχές του '20, υπηρέτησε δύο θητείες στην Αθήνα και σήμερα είναι συνταξιούχος.

Αυτές οι οικογένειες έχουν και κάτι άλλο κοινό - το διαζύγιο. Όλοι οι φίλοι μου δεν έχουν μόνο οι γονείς που είναι διαζευγμένοι, αλλά είναι διαζευγμένοι και οι ίδιοι. Φυσικά, υπάρχουν πολλές επιτυχημένες διπλωματικές οικογένειες των οποίων ο γάμος επέζησε, αλλά τα λίγα ζευγάρια που ξέρω με δύο καριέρες και τα παιδιά επιτευχθεί αυτό χρησιμοποιώντας σημαντικό πλούτο τους να προσλάβουν προσωπικό οικονόμοι, νταντάδες και οι οδηγοί για να τους βοηθήσει. (Σημείωση: Δεν λέω αυτό ισχύει για όλους, μόνο οι άνθρωποι που ξέρω).

Όταν ακούω ότι ΕΚΤΩΡ ξεχωρίζει δώρα και σχεδιάζει έκπληξη κομμάτων για τη σύζυγό του Πρέσβη "από το σύζυγό της," επιβεβαιώνει απλά έκανα τη σωστή επιλογή για να σταματήσει η διαδικασία για να γίνει ένα Υπηρεσίας Εξωτερικής Officer. Ίσως αν είχα ξεκινήσει όταν ήμουν νεότερος με περισσότερη ανοχή για την αστάθεια και την ταλαιπωρία, αυτό θα ήταν μια σταθερή καριέρα γεμάτη με έκθεση σε διαφορετικές χώρες και κουλτούρες, ενώ εξυπηρετούν τη χώρα μου.

Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα: Η εμπειρία μου

Ένας από τους λόγους που επέλεξα να φύγουν από τη χώρα μου ήταν διαφώνησα με τον εκλεγμένο πρόεδρο εκείνη την εποχή και τις κυβερνητικές πολιτικές του, οπότε για μένα να εξετάσει ακόμη και εργάζονται για μια πρεσβεία θα πρέπει να λένε πολλά για την περιφρόνησή μου για την ελληνική αφεντικά και το πάθος μου για να οικοδομήσουμε μια γέφυρα μεταξύ Ελλάδα και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Πρώτη προσπάθεια: Την πρώτη φορά που έκανα αίτηση για μια θέση στην πρεσβεία, που είχε απορριφθεί για να μην παρακολουθούν "ενός έτους από το σχολείο γραμματέας,« παρά την ΒΑ και πέντε χρόνια εμπειρία μου στην πραγματικότητα εργάζεται ως εκτελεστικός βοηθός για μια γνωστή πολυεθνική.

Δεύτερη απόπειρα: δεύτερη αίτησή μου ήταν επιτυχής και μου εξασφάλισε μια συνέντευξη, που διοργανώνονται την τελευταία στιγμή από τον άνθρωπο που θα είναι εν δυνάμει αφεντικό μου. Ενώ ήμουν εντυπωσιασμένος ότι θα καλέσει προσωπικά και να ζητήσει συγγνώμη για την απουσία της προειδοποίησης, ο λόγος του ήταν λιγότερο εντυπωσιακή - «Αποφάσισα να φύγω για διακοπές νωρίς, και HR μου είπε ότι έπρεπε να προσλάβουν κάποιον πριν πάω."

Με μόνο δύο ώρες νωρίτερα, εγώ βιασύνη πίσω στο σπίτι για να θέσει σε καλύτερο κοστούμι και το κεφάλι μου στην Πρεσβεία, όπου τα πορτρέτα του Μπους, Τσένι και ο Κόλιν Πάουελ χαμογέλασε πάνω μου στο αλεξίσφαιρο αίθουσα αναμονής. Λίγα λεπτά αργότερα, ένας άνδρας άνοιξε διάπλατα την πόρτα και μια νεαρή Ελληνίδα, με βαρύ μακιγιάζ, overprocessed μαλλιά και γατάκι τακούνια περπάτησε μέσα. Καθώς πέρασε, ο άντρας της, ταξίδεψε πάνω και κάτω, χωρίς διακριτική ευχέρεια, και γύρισε και τον ευχαρίστησε.

"Είσαι Kat ____;» ρώτησε. Ω, αγαπητέ. Ο τύπος που ταξίδεψε πίσω μέρος του αυτό το κορίτσι ήταν συνέντευξη μου και το δυναμικό αφεντικό. Λίγο πολύ φιλικό στη συνέντευξή μας, είχα αποφασίσει να σαμποτάρουν τις απαντήσεις μου για να αποφευχθεί οποιαδήποτε πιθανότητα που εργάζονται γι 'αυτόν και να τον ευχαριστήσουμε για την τρέχουσα εργασία μου. Μετέφερε έξω από την Αθήνα το 2002. Θα ήθελα να θυμάμαι μόνο αυτή την ημέρα ως την ημέρα που θα χάσει το πουλόβερ που φορούσε στην κηδεία της μητέρας μου.

Τρίτη προσπάθεια: Σε μια άλλη συνέντευξη για μια διαφορετική κενή θέση, ήμουν ένας από τους 500 ανθρώπους που ανταγωνίζονται για πέντε, οι θέσεις των τριών μηνών κατά τη διάρκεια του 2004 στην Αθήνα? σχεδόν το 90 τοις εκατό ήταν νέοι Έλληνες-Αμερικανοί που γνώριζαν ο ένας τον άλλο και να φτάσει σε ομάδες. Κληθήκαμε να λάβει μια δοκιμή επάρκειας για τις προξενικές υποθέσεις και την ελληνική γλώσσα. Ένιωθα αισιόδοξος πριν από τη δοκιμή επειδή μια γυναίκα από την ΥΕ με τράβηξε στην άκρη για να μιλήσουμε, αλλά μετά τη δοκιμή έγινε σαφές ότι δεν μπορεί να το κάνει στην επόμενη φάση, ιδιαίτερα όταν ένας Έλληνας γυναίκα που κάθεται δίπλα μου παρατήρησε ότι ήταν δύσκολο.

Τελική προσπάθεια: Η τελευταία συνέντευξη είχα προσκληθεί να παρευρεθούν ήταν για μια θέση που ταιριάζει τα προσόντα μου τέλεια. Θα μπορούσε να περιέχει μόλις τον ενθουσιασμό μου. Μετά από αναμονή μιας ώρας πέρασε στον προκαθορισμένο χρόνο και τελικά να κάθεται κάτω για να μιλήσετε με έναν Έλληνα-αμερικανική γυναίκα, η οποία αντικατοπτρίζεται η Ann Taylor δούμε φορούσα, μου είπε ότι ήμουν όχι μόνο ένα εντυπωσιακό υποψήφιος, αλλά ένα εντυπωσιακό πρόσωπο. Ήταν έτοιμος να με προσλάβει, αλλά έπρεπε να τελειώσει τις επόμενες τρεις συνεντεύξεις. Καθώς έφευγα, μου μιλούσε στα ελληνικά, στα οποία απάντησα σε μήκος, και στη συνέχεια μου είπε ευχέρεια μου ήταν η χειρότερη ανάμεσα σε όλους πήρε συνέντευξη. Συγγνώμη;!; Όταν ευγενικά στάθηκε έδαφος μου και επιβεβαίωσε ότι η διαφήμιση ζήτησε "μια εγγενής αγγλικός ομιλητής με υποτυπώδη ελληνικά," συμφώνησε ήμουν περισσότερο από καλά, αλλά clammed και μου συνοδεία έξω. Φίλοι πιστεύουν ότι σκόπιμα μου δημιουργήθηκε έτσι θα μπορούσε να μου γκρεμιστεί. Όποια και αν είναι τα κίνητρά της, δεν με ένοιαζε να εργαστούν για κάποιον σαν αυτό και θεώρησε ότι είναι μια ευλογία.

Μια γνωριμία που ονομάζεται Nick ισχυρίζεται η κοπέλα του ονομαζόταν και προσφέρθηκε μια θέση εργασίας από την πρεσβεία μετά τους έστειλε ένα εκούσιο βιογραφικό. Η γυναίκα ΥΕ μίλησα με στην πρεσβεία λέει ότι αυτό είναι εξαιρετικά απίθανο γιατί δέχονται μόνο τις αιτήσεις και βιογραφικά σημειώματα για τους αποσπασμένους κενές θέσεις εργασίας.

Για να διαβάσετε σχετικά με την εμπειρία ενός τοπικού ελληνικού γυναίκας με την εργασία για διάφορες πρεσβείες στην Ελλάδα, ήθελα να σας ενθαρρύνω να διαβάσετε για Christine στο "Σχόλια". Είναι στο άνοιγμα των ματιών.

Συμπέρασμα

Το φαγητό στο επίτροπος είναι απίστευτα αυθεντικό, υπάρχουν αμέτρητες πόρους, και η πλειοψηφία των ανθρώπων που έχω γνωρίσει όλα ήταν εξυπηρετικοί, αποτελεσματικό και εξαιρετικά καλοί άνθρωποι τόσο επαγγελματικά όσο και κοινωνικά. Αλλά αποφάσισα ότι δεν ήταν πλέον σημαντικό για μένα να συνεχίσουν να επιδιώκουν μια δουλειά εκεί.

Ευνοϊκή εντύπωση μου από την πρεσβεία έκτοτε αμαυρώνεται από μια ελληνική-αμερικανική γυναίκα στο Προξενικό Τμήμα που αντέγραψε τακτικά την ιστοσελίδα μου και Twitter τροφοδοτεί 2011-2012 - ακόμα και μετά έχω την προειδοποίησε να σταματήσει - αφού συνυπολογιστούν και για την ενημέρωση των πολιτών των απεργιών και των αρχικών μια ενημερωτική ενότητα καλύπτει τα ίδια θέματα που κάνω (κάτι που δεν γίνεται ποτέ στην ιστορία της πρεσβείας). Έχω καταθέσει μια άτυπη και επίσημη καταγγελία, αλλά δεν επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή έχει ληφθεί μέχρι σήμερα.

Οι εργασίες για την αμερικανική πρεσβεία

Ακόμα σκεφτείτε ότι έχετε τι παίρνει για να εργαστεί για την πρεσβεία; .” Κάντε κλικ στο " Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα Θέσεις Εργασίας "ή" Προξενείου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Ευκαιρίες απασχόλησης . "

Πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν αμερικανικές πρεσβείες στην Κρήτη ή οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα, μόνο διπλωματικές αποστολές στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Στην Επικαιρότητα

« Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην ασφάλεια Αθήνα. Όχι από την εμπειρία μου "- Star Tribune

Σχετικές Θέσεις

" Κοινές θέσεις εργασίας για τους πολίτες τους Αμερικανούς / εκτός ΕΕ στην Ελλάδα: Μύθος και πραγματικότητα "
" Παράδειγμα των θέσεων εργασίας και των μισθών στην Αθήνα, Ελλάδα "
" Πώς οι πολίτες Αμερικανοί / εκτός ΕΕ μπορεί να κινηθεί, ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα "

25 Σχόλια »

deviousdiva έγραψε @ 30η Μαΐου 2007 στις 13:44

Πραγματικά, δεν ξέρω τι να πω, αλλά είμαι χαμόγελο από αυτί σε αυτί (όχι επειδή δεν έχετε να πάρετε μια θέση εργασίας!), Γιατί είναι πολύ αστείο και καταλαβαίνω απόλυτα.

"Καθώς έφευγα, μου μιλούσε στα ελληνικά με την οποία απάντησα σε μήκος και στη συνέχεια μου είπε ευχέρεια μου ήταν η χειρότερη ανάμεσα σε όλους πήρε συνέντευξη. Συγγνώμη;!; Όταν ευγενικά στάθηκε έδαφος μου και επιβεβαίωσε ότι μόνο τις βασικές υποτυπώδη Ελληνική ζητήθηκε η διαφήμισή της, συμφώνησε ότι ήμουν καλά, αλλά τσαλακωμένο και ευγενικά με πέταξε έξω.

{Και έβαλα τα χέρια μου πάνω από τα αυτιά μου, χαμογέλασε και είπε, όπως έφευγα ... lalalalalalalala.} "

Ελπίζω παρούσα εργασία σας είναι καλύτερο από αυτό το s # @ t

Φιλιά,
DD

Kat Απάντηση:

Είναι ένα αστείο πράγμα, πραγματικά. Είχα ένα κλάσμα του δευτερολέπτου για να αποφασίσει αν θα αγνοήσει το σχόλιό της και καφέ μύτη δρόμο μου έξω από αυτό ή υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να επισημάνω το σχόλιό της ήταν αδικαιολόγητη. Σίγουρα ήμουν απογοητευμένος γιατί ήξερα ότι μπορούσα να κάνω αυτή τη δουλειά καλά, αλλά αυτό είναι μια ευλογία που έμαθα ήταν έτσι πριν εργάστηκα γι 'αυτήν.

Κανείς δεν θα πρέπει να είναι σε θέση να πάρει μακριά με αυτό το είδος της συμπεριφοράς, και είμαι σίγουρα δεν εκφοβίζονται από αυτό. Στο πεδίο της ζωής μου και τον κόσμο, αυτή είναι μια πολύ μικρή ψύλλων.

Περισσότερο από αυτό, με έκανε να ντρέπομαι ως ένας Αμερικανός ότι θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου με αυτόν τον τρόπο.

Μελουσίνα έγραψε @ 31 Μαΐου του 2007 στις 23:08

Ναι, καλά κάποιος στο προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να μάθουν αγγλικά. Μερικοί άνθρωποι, στην πραγματικότητα, συμπεριλαμβανομένου του προξένου. Παρά το γεγονός ότι το δεύτερο ταξίδι μου εκεί ήταν πολύ καλύτερα παραλήφθηκε, ακόμα, θα πρέπει να είναι σε θέση να μιλήσω με τους Αμερικανούς στα αγγλικά.

Αλλά, που εργάζονται για την κυβέρνηση των ΗΠΑ; Νομίζω ότι θα περάσει. Αρρωστήσω αρκετά κοιτάζοντας τις φωτογραφίες όταν πάω στο μόνο για τις επιχειρήσεις.

Kat Απάντηση:

Έχεις δίκιο! Η Πρεσβεία στην Αθήνα έχει δύο εξαιρετικών δίγλωσσων ομιλητών πίσω από το γυαλί στο «δημόσιο» περιοχές και αγγλόφωνους πίσω από τον τοίχο που πολλοί δεν βλέπουν ποτέ. Από ό, τι ακούγεται, Θεσσαλονίκη θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει λίγα περισσότερα του τελευταίου.

Όντας είναι μια αμερικανική πρεσβεία, είναι φυσιολογικό να μιλήσετε με έναν Αμερικανό στα αγγλικά διότι (εκτός από τις θεωρήσεις), που υπάρχουν για να εξυπηρετούν τους Αμερικανούς.

Ένας από τους λόγους που έφυγα από τις ΗΠΑ ήταν επειδή δεν συμφωνώ με την κυβέρνηση, έτσι ώστε οι προσπάθειες μου για να εργαστούν γι 'αυτούς εδώ θα πρέπει να λένε πολλά για το πόσο απελπιστική θα ήταν να ξεφύγουμε από τα ελληνικά αφεντικά. Είναι σαν να ψηφίσει επί Πρόεδρος - δεν είναι ότι είναι απαραίτητα καλύτερη από την άλλη, μόνο μια επιλογή ανάμεσα στο μικρότερο κακό.

Ο Gigi έγραψε @ 2, Ιουνίου 2007 στις 17:44

Έφτασα στην Αθήνα μόλις πριν από δύο εβδομάδες, και μετά από αμέτρητες ώρες κοιτάζοντας την ιστοσελίδα της Αμερικανικής Πρεσβείας και άλλες ιστοσελίδες για να καταλάβω πώς να βρουν δουλειά εδώ, έχω να πω- αυτή είναι η πιο χρήσιμη ιστοσελίδα που έχω συναντήσει! Είναι τόσο αληθινό, ο καθένας έχει μου είπε να πάω στην πρεσβεία και να πιάσει δουλειά εκεί? ως εάν θα μπορούσε να είναι τόσο απλό !!! Εγώ, βέβαια, δεν είμαι αρκετά τυχερός να μιλήσει ακόμη και τις βασικές Έλληνες, αλλά ξέρω ότι είναι ένας από τους στόχους μου, ενώ εγώ είμαι εδώ. Ευχαριστώ πολύ για όλα τα σχόλιά σας. Θα βοηθήσει πάρα πολύ.

Thomas έγραψε @ 5 του Ιουνίου του 2007 στις 20:25

Έχω ακούσει πολλές φορές οι άνθρωποι μιλούν για να πάρει την εργασία στην πρεσβεία της χώρας τους, συνήθως ιρλανδική όπως αποδεικνύεται, και έχουν πάντα σήμαινε ότι την πρεσβεία τους θα μπορούσε να τους βρει μια δουλειά. Αναρωτιέμαι αν οι άνθρωποι αρχίζουν να επαναλάβετε τη συμβουλή χωρίς να κατανοούν πραγματικά τι ήταν στην πρώτη θέση. (Ένας Ιρλανδός κορίτσι που γνώρισα είχε πάρει πραγματικά διδάσκει την εργασία μέσω της πρεσβείας.)

Θα είχα πραγματικά θεωρούν ότι ήταν πιο δύσκολο από ό, τι το περιγράψω να πάρει μια εργασία σε μια πρεσβεία. Διπλωματικές εργασίες έχουν πάντα ένα από τα καλύτερα που μπορείτε να πάρετε.

Kat Απάντηση:

Σωστά. Είναι φοβερά δύσκολο! Το σημείο του άρθρου μου ήταν ότι δεν μπορεί κανείς να περπατήσει μόνο στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα και περιμένουν να βρουν μια θέση εργασίας με βάση την ιθαγένεια. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν πραγματικά αυτό. Παίρνει έχουν τρέχουσα άδεια, ευχέρεια λόγου σε μια γλώσσα, διαβάθμιση ασφαλείας που περιλαμβάνει μία δοκιμή / συνεντεύξεις σε DC / εξυπηρετούν μια θέση κάπου αλλού πρώτα, την εκπαίδευση, την εμπειρία και τις διπλωματικές σχέσεις, στη συνέχεια, κερδίζοντας πάνω από 1.000 άλλους ανθρώπους που είναι εξίσου ή και περισσότερο εξειδικευμένο .

Δεν ξέρω στα σίγουρα, αλλά υποθέτω ότι η ιρλανδική πρεσβεία μπορεί να βοηθήσει τους πολίτες της, επειδή είναι στην ΕΕ, το ίδιο και η Ελλάδα. Αμερική δεν είναι και υπάρχουν γραφειοκρατικά εμπόδια? Θέλω να πω, τι να πω, όταν η πρεσβεία πρέπει να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα για να βάλουν τα δικά τους διπλωματική μέλη της οικογένειας;

Thomas έγραψε @ 6 Ιουνίου του 2007 στις 9:56

Είναι δύσκολο, το ξέρω. Είναι ακριβώς φάνηκε λίγο πιο εύκολο από ό, τι περίμενα. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τέτοιου είδους θέσεις εργασίας, και είναι συνήθως πολύ καλά πληρώνονται, με πολλά προνόμια.

Απλά να πάρει ένα διαμέρισμα κοντά στην πρεσβεία είναι σκληρή!

Υποθέτω την ιρλανδική πρεσβεία μπορεί να βοηθήσει τους πολίτες της, επειδή είναι στην ΕΕ, το ίδιο και η Ελλάδα.

Δεν είχα σκεφτεί αυτό. Πρέπει να είστε σωστά σε αυτό.

Bob έγραψε @ 7 Ιουν 2007 στις 23:22

Εκτός από την πρεσβεία των ΗΠΑ, υπάρχει μια αμερικανική βάση του Ναυτικού στην Κρήτη και ένα μικρό αμερικανικό στρατιωτικό απόσπασμα στη Λάρισα, που έχει μερικές φορές θέσεις εργασίας για τους Αμερικανούς, αλλά φυσικά θα πρέπει να προχωρήσουμε στην Κρήτη ή την Λάρισα. Ακόμη χειρότερα μέρη για να ζει και δουλειά υποθέτω ότι η Κρήτη είναι ένα όμορφο μέρος. Λάρισα δεν είναι τόσο ωραία όμως.

Έχω ακούσει υπάρχει κάποια συμφωνία για το καθεστώς των δυνάμεων που λέει ότι δεν μπορείτε να πάρετε μια αμερικανική δουλειά Κατάσταση οποιαδήποτε εγκατάσταση ΗΠΑ Govt αφού έχετε πάει στην Ελλάδα για πάνω από τρεις μήνες. Οι μόνες διαθέσιμες θέσεις εργασίας τότε ως τοπική εθνική κατάσταση και στη συνέχεια θα είναι σε ανταγωνισμό με τους Έλληνες και φυσικά τα μικρά τους μισθούς που το συνοδεύουν.

Καλή πληροφορίες σχετικά με το θέμα και ελπίζω ότι θα είναι επιτυχής εύρεση εργασίας στην Πρεσβεία. Σκεφτείτε μόνο, αν το κάνετε ίσως μπορείτε να αγοράσετε θαλασσινά Κακαβιά σούπα. Είναι ένα από τα πράγματα που μου λείπει τόσο πολύ εδώ στην Ελλάδα.

Kat Απάντηση:

Γεια σου Bob, ευχαριστώ για τα σχόλια και τις πληροφορίες σας. Ήξερα για την βάση στην Κρήτη, αλλά η μόνη μου επαφή έχει απομείνει Ελλάδα, έτσι δεν είχα καμία «μέσα» πληροφορίες και ποτέ δεν ζήτησε.

Είμαι πραγματικά δεν ψάχνει για δουλειά με την Πρεσβεία, έγραψα το άρθρο ως ενημερωτικό κομμάτι για αυτούς που για κάποιο λόγο πιστεύουν ότι να πάρει μια δουλειά υπάρχει ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα.

Όσο για τον θαλασσινά Κακαβιά, υπάρχει ένα κατάστημα στα βόρεια προάστια που πωλεί τα αμερικανικά προϊόντα σε ένα τεράστιο σήμανσης. Αλλά έχω πραγματικά 3 κουτιά των ψαρόσουπα που έφερα πίσω στις αποσκευές μου από τα κράτη. Θα ήθελα επίσης να το κάνει από την αρχή με τις κονσέρβες μύδια έχω στην αποθήκη. Έλα από εδώ! ?)

Ted έγραψε @ 30ης Ιουνίου 2007 στις 12:25

Αν και είμαι σχεδόν ένας εμπειρογνώμονας στον τομέα της απασχόλησης πρεσβεία, έχω διαπιστώσει όλα αυτά τα χρόνια ότι εκείνοι που έκαναν την εργασία για τις πρεσβείες (συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ ένα) ήταν τόσο δυσαρεστημένοι με το γενικό πληθυσμό.

Υπήρχε κάποτε μια εποχή (30-40 χρόνια), όταν μια εργασία πρεσβεία σήμαινε καλά χρήματα και κάποια προνόμια που δεν προσφέρονται για τους «ντόπιους». Η αμερικανική πρεσβεία, για παράδειγμα, που καταβάλλονται σε δολάρια, όταν το δολάριο ήταν βασιλιάς ... αλλά στη συνέχεια, γύρω στο 1980, το ακαλλώπιστος και ξεκίνησε μια μισθοδοσίας σε δραχμές (η ιστορία του ευρώ είναι πολύ πιο θλιβερό - για την κυβέρνηση των ΗΠΑ). Ως πρεσβεία των εργαζομένων του Ηνωμένου Βασιλείου, που δεν έχουν κάποια ειδικά προνόμια, συμπεριλαμβανομένης της την άδεια να μεταβούν στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από τόσα χρόνια υπηρεσίας (αυτό είναι πριν από την ΕΟΚ-ΕΕ).

Μερικοί άνθρωποι δεν ευδοκιμούν κάτω από αυτές τις συνθήκες. Αμερικανική πρεσβεία Έλληνες εργαζόμενοι θα μπορούσαν να κουνάω ακόμα τον τρόπο τους στην ουσιαστική PX, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Συγγρού στο κτίριο τώρα έχουν περάσει προ πολλού, να κάνετε τα ψώνια σας. Ήταν οι μέρες, όταν ένα πακέτο Marlboros ήταν ένα μοναδικό δώρο.

Πιο πρόσφατα, έχω ακούσει μόνο στενοχώρια ιστορίες από ξένους πρεσβεία Έλληνες εργαζόμενους, εκτός από κάποιες μοναδικές περιπτώσεις που αφορούν μικρές αποστολές που εκπροσωπούν εξωτικά μέρη.

Νομίζω ότι ήσουν τυχερός, με πολλούς τρόπους, μένοντας μακριά από την εργασία της αποστολής. Τα χρήματα δεν είναι καλό αν δεν καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο βαθμό και οι συνθήκες εργασίας είναι κατά μέσο όρο.

πίστη έγραψε @ 23 Μάρτη 2008 στις 00:48

Γειά σου,
im από την Ελλάδα και im που εργάζονται στον οργανισμό κοινωνικής ασφάλισης στην Ελλάδα (ΙΚΑ) και θα ήθελα να μάθω τι είδους εκπαίδευση πήρα να πρέπει να βρουν μια θέση εργασίας σε ελληνικά empacy στις ΗΠΑ και αν έχω να εργαστεί στο Υπουργείο Εξωτερικών o γροθιά και στη συνέχεια να tranfered στα κράτη μέλη;
σε ευχαριστώ

Kat Απάντηση:

Σας ευχαριστώ για την ερώτησή σας. Ωστόσο, η αποστολή αυτής της ιστοσελίδας είναι η παροχή πληροφοριών για όσους ενδιαφέρονται ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, όχι οι Έλληνες που ενδιαφέρονται για καθιστικό / εργάζονται στις ΗΠΑ. Αυτός είναι ο λόγος που η παραπάνω άρθρο καλύπτει ό, τι απαιτείται για την Αμερικανική Πρεσβεία. Αν θέλετε μια δουλειά στην Ελληνική Πρεσβεία, θα πρέπει να ζητήσουμε ελληνική κυβέρνηση και όχι εγώ, μια μη-Ελληνική Ξένη μεταναστών που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτή τη προνομιακή πληροφορία.

Christine έγραψε @ 27 Μάρτη του 2008 στις 10:11

Γεια σου Kat, ήμουν πλοήγηση στο διαδίκτυο σήμερα το πρωί και ήρθε σε αυτό το site και είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα. Όσο για τις εμπειρίες μου σε πρεσβείες, πάνε sth σαν αυτό.

Άφησα τη δουλειά μου στον ελληνικό ιδιωτικό τομέα, μετά από 5 έτη το 2001 να αναλάβει μια δουλειά που προσφέρονται στην Βρετανική Πρεσβεία. Τι λάθος! Κατέληξα να είναι ανώτερος λογιστής (που έχουν πανεπιστημιακό πτυχίο στις πολιτικές επιστήμες, ήμουν ενθουσιασμένος για να είναι σε μια πρεσβεία) και προς απογοήτευσή μου, βοηθός μου ήταν ένας πρώην-σκούπα σε μια τράπεζα. Ναι, την προηγούμενη δουλειά της ήταν να σφουγγαρίζω πατώματα !! Παρ 'όλα αυτά, επειδή είχε πάει στην πρεσβεία για 3 έτη, σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι κάποια βοήθεια, αν και δεν ήξερε καλά αγγλικά και τα αγγλικά που ήξερε ήταν δύσκολο να καταλάβουμε γιατί ήταν ένας ομογενής από τη Ζιμπάμπουε, το οποίο δεν βοήθησε πολύ. Ούτε το γεγονός ότι ήταν 52 χρονών και δεν είχε καμία γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών, ούτε οποιαδήποτε άλλη εκπαίδευση πέραν ίσως γυμνάσιο! Για να πραγματοποιήσετε μια μακρά ιστορία σύντομη, ότι θα επιμείνει σε γνώση της τα πράγματα και στη συνέχεια να πάει μέσα και να διαμαρτύρονται για μένα να του αξιωματικού φυλακής. Λόγω μία μαζική λάθη της, πήρα απολύθηκε μετά από μόλις 3 mths. και ναι, αυτή εξακολουθεί να υπάρχει, ενώ ο γιος της εργάζεται σήμερα στην κατοικία του πρέσβη και βοηθά στην κουζίνα!

Ήμουν πολύ αναστατωμένος, άφησε στα κρύα του λουτρού, αφού έχει χάσει τη δουλειά, Ειλικρινά νόμιζα ότι είχα αποτύχει. Είχα δύο παιδιά και προσπάθησε να επικεντρωθεί σε αυτούς και ο σύζυγός μου, αλλά εν τω μεταξύ θα καταβληθούν προσπάθειες για να πάρει πίσω στη σκηνή πρεσβεία για προσωπικούς και συναισθηματικούς λόγους.

Πήρα μια εργασία σε μια αφρικανική πρεσβεία κοντά στο σπίτι μου, πράγμα που σκέφτηκα ότι ήταν μεγάλη, και ήμουν ένας από τους SecY. στον Πρέσβη. Προς απογοήτευσή μου αυτή τη φορά, όπως και τα υπόλοιπα τοπικά ασχολούνται τα μέλη του προσωπικού, ήμουν μόνο να πάρει μερικής απασχόλησης ένσημα και 13 μισθοί, αντί 14 από την Ελληνική νομοθεσία. Όσο για τις ώρες εργασίας, δεν έχουν τυποποιημένα αυτά, και είναι φοβερό όταν πρόκειται για τη διαχείριση του χρόνου. Όσο για τα put-downs από τις αφρικανικές διπλωμάτες προς όλους, όχι μόνο για τον εαυτό μου, δεν μπορώ να αρχίσει να περιγράψει τα γεγονότα.

Μετά από 1 1/2 έτη, είπα ότι οι οικογενειακές μου υποχρεώσεις δεν θα μου επιτρέψει να εργαστούν αυτά ατελείωτες ώρες, esp. όταν δεν υπήρχε καμία δουλειά να γίνει. Ήταν όλα, και πάλι, για την κακή διαχείριση του χρόνου.

Είχα πάλι Αυτή η ανασφάλεια που πραγματοποιούνται μαζί μου, η οποία είχε σχηματιστεί με τη Βρετανική Πρεσβεία, ότι είχα να αποδείξω στον εαυτό μου μπορώ να πάρω μια θέση εργασίας σε κάποια πρεσβεία, γιατί είμαι αξίζει τον κόπο!

Στη συνέχεια βρήκε δουλειά το 2006 σε ένα αραβικό πρεσβεία, δευτ στον Πρέσβη. Σκέφτηκα, αυτό είναι !! Ήμουν τόσο γεμάτη με τη χαρά και την αίσθηση της ολοκλήρωσης. Αργότερα έμαθα ότι:
(1) που έχει προσληφθεί τοπικά μέλη του προσωπικού πρέπει να καταβάλει ένα ανεξάρτητο λογιστή για να έχουν τη μορφή κοινωνικής ασφαλίσεως γίνεται γι 'αυτούς
(2) αυτές οι μορφές στο ΙΚΑ είχαν συμπληρωθεί πίσω από την πλάτη της πρεσβείας και ότι, αν και οι μορφές έχουν ληφθεί προς το ΙΚΑ, οι πληρωμές δεν είχαν γίνει ποτέ από την πρεσβεία στο ΙΚΑ για σφραγίδες μας, διότι η συγκεκριμένη πρεσβεία δεν ασφαλίζει το προσωπικό της! !!
(3) μισθοί ήταν τώρα μόνο 12
(4) κινητά ατομικό κελί επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς της πρεσβείας για τη διευκόλυνση των διπλωματών με δικά μας έξοδα !!

Kat, για σχεδόν ένα έτος, είχα ένα κινητό τηλέφωνο των 300E / mth, και ένα μισθό των 900 Ε, η οποία πληρώθηκαν μόνο 12 φορές !!! Σκέφτηκα, μα το λόγο μου, αυτό είναι χειρότερο από την Αφρικανική πρεσβεία. Για να το ολοκληρώσει μακριά, μου συν-εργαζόμενος ηλικίας 48 θα έρθει στη δουλειά, σε ένα μουσουλμανικό περιβάλλον, με κολάν λεοπάρδαλη, μια μικρή κοιλιά επάνω μια μαύρη παχιά ζώνη και καουμπόικες μπότες, τα οποία οι Άραβες αγαπούσε !! Εγώ, από την άλλη πλευρά, θα πήγαινε στο καφέ / μαύρο / γκρι αγγλοσαξονικό παντελόνι κοστούμια μου, πολύ συντηρητική esp. όταν θα συγκρίνουν! Όταν κάτι θα παρουσιαστούν με τον Πρέσβη, υπήρχε το συνάδελφό μου από προξενικό τμήμα και Συγγρού της στολή ensembled με ώθηση της σουτιέν να βοηθήσει την Amb. Δεν θα μπορούσα να τον ξεπεράσει, και ειλικρινά δεν ήθελα να.

Καλοκαιρινές διακοπές ήταν γύρω από τη γωνία, και ήμουν πολύ ανυπομονησία να πάρει μακριά στο Παρίσι και στη συνέχεια Μύκονο με την οικογένεια. Δέκα ημέρες πριν από την άδεια μου, το Amb. Μου τηλεφωνεί στο κινητό μου για να μου πει ότι έκανα λάθος με καλέσει όσον αφορά τη ΜΧΣ. Για να συνοψίσω, το ΥΠΕΞ κάλεσε τον Πρέσβη. στο κινητό του και τους είπε ότι ήταν λάθος τους, αλλά είπε ότι η απόφασή του είχε ήδη γίνει με απολύσει!

Θύμωσα Kat, και μου είπε ότι αυτό είναι αρκετά ακριβώς για όλα αυτά τα γελοία αποστολές στην Αθήνα. Πήγα στο ΥΠΕΞ και μας είπαν ότι θα με βοηθήσει με το πρόβλημά μου και να δούμε μέσα από τις αρχές επιθεώρησης εργασίας όσον αφορά τις πληρωμές, την κοινωνική ασφάλιση, τα επιδόματα και τις καταχρηστικές απολύσεις. Έτσι, μια δικαστική υπόθεση με το γραφείο του εισαγγελέα θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2008, γνωρίζοντας πόσο αργή το Ελληνικό δικαστικό σύστημα είναι.

Αλλά δεν έχει σημασία πόσο πολλά μαθήματα που έχω μάθει, εξακολουθώ να φέρουν αυτό το απαίσιο συναίσθημα της ήττας σε μένα. Έκανα αίτηση και πάλι σε μια πρεσβεία και μετά έχοντας διαβάσει τις εμπειρίες σας και τώρα βάζοντας δικό μου κάτω, για πρώτη φορά, είμαι τώρα σκέφτομαι ότι έχω περισσότερες πιθανότητες υπερεκτίμησε το σύνολο της αγοράς εργασίας σε ξένες αποστολές.

Kat Απάντηση:

Γεια C και σας ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε για να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας. Τεντ, ο σχολιαστής πάνω από τις 30 Ιουνίου, είχε δηλώσει υπήρχαν πολλοί άνθρωποι όπως εσείς, και ως εκ τούτου, δεν είστε μόνοι και μάλιστα πρέπει να μην αισθάνονται ανασφαλείς ή ανεπιτυχής για να μην ανθεί σε ένα περιβάλλον ξένης αποστολής. Είναι σαν να είπε, εργάζεται σε πρεσβεία ως τοπική (Έλληνες, επαναπατρίστηκαν Έλληνες, πολίτες της ΕΕ ή εκτός της ΕΕ με την άδεια για να εργαστούν στην ΕΕ) είναι πολλές φορές δεν διαφέρει από την τακτική του ιδιωτικού τομέα. Είμαι κάτω από τους ανθρώπους εντύπωση που επωφελούνται και να το απολαύσουν οι περισσότεροι είναι αλλοδαποί αξιωματικοί υπηρεσίας και διπλωμάτες που εισάγονται από την πατρίδα τους και τοποθετήθηκαν σε θέσεις κάθε 4 χρόνια.

Επιπλέον, γνωρίζω πολύ λίγους ανθρώπους που είναι ευχαριστημένοι με οποιαδήποτε εργασία που βρίσκεται στο GR - ιδιωτικού, δημόσιου ή προξενική. Οι άνθρωποι περιεχόμενο που γνωρίζω είναι συνήθως: α) όσοι έχουν τη δική τους επιχείρηση (αλλά μπορεί να έχουν διαφορετικές πονοκεφάλους που ασχολούνται με τους φόρους, την πολιτική μεταξύ της βιομηχανίας, κ.λπ.), β) όσοι είναι συνδεδεμένοι και πληρώνονται καλά χρήματα για να ουσιαστικά να μην λειτουργεί, γ) όσοι δεν έχουν φιλοδοξίες για μια αναπτυσσόμενη καριέρα ή ανέλιξη, ή δ) μόλις πραγματικά τυχεροί άνθρωποι που βρήκαν κάτι που τους αρέσει, χωρίς πίεση για να πληρώνουν ενοίκιο επειδή έλαβαν το ακίνητο ως δώρο. Οι άλλοι άνθρωποι περιεχόμενο Ξέρω είτε δεν λειτουργούν (τυχερός τους) ή έχουν θέσεις εργασίας με εταιρείες που βρίσκονται έξω από το GR και αμείβονται αξιοπρεπώς.

Σας ευχαριστώ και πάλι για το άνοιγμα και το χρόνο που αφιερώσατε για να μοιραστείτε πολλές εμπειρίες σας όπως ένα τοπικό στην Ελλάδα που εργάζονται για πρεσβείες. Πιστεύω ότι δίνει στους ανθρώπους πολύτιμη γνώση και σπάει τα στερεότυπα στο μυαλό των ανθρώπων, η οποία είναι ό, τι αυτό το site είναι περίπου.

Μερικές φορές αυτό που μοιάζει με μια "αποτυχία" αποδεικνύεται ότι είναι μια ευλογία στη μεταμφίεση. Κάθε λεωφόρος που κλείνει αναπόφευκτα θα παίρνει κάτω από ένα μονοπάτι που οδηγεί σε κάτι πιο κοντά σε ό, τι θέλετε, κάτι καλύτερο. Ελπίζω αξιοθαύμαστη επιμονή σας τελικά οδηγεί σε κάτι που σας αρέσει. :)

Απόστολος έγραψε @ 18 του Μαΐου του 2008 στις 16:30

Ουάου.

Μια πολύ ενημερωτική ιστοσελίδα. Αυτή η ανάρτηση και τα τμήματα σχόλια ήταν πραγματικά ένα μάτι-ανοιχτήρι.

Αν μπορώ να προσθέσω τα δικά μου 2 σεντ.

Οι γονείς μου είναι Έλληνες που μετακινήθηκαν προς τη Β.Αμερική πολλά χρόνια πίσω. Όπως και οι περισσότεροι Έλληνες της διασποράς, που ονειρευόταν να κινείται πίσω με τις οικογένειές τους, αλλά το θέμα των θέσεων εργασίας για τα παιδιά τους πάντα παρεισφρήσει. Από την εμπειρία των φίλων μου και μου φαίνεται σαν όλοι οι Έλληνες μιας συγκεκριμένης γενιάς πιστεύουν ότι η εργασία σε μια ξένη πρεσβεία * ο * Άγιο Δισκοπότηρο της απασχόλησης στην Ελλάδα.

Δεν ξέρω πώς ή γιατί αλλά εγώ πάντα πίστευα αυτό ήταν μια τεράστια αυταπάτη και το μεικτό παρεξήγηση για την ποιότητα και τις προοπτικές της εργασίας Πρεσβείας στην Ελλάδα θέσεων εργασίας. Χάρη σε αυτή τη θέση έχει επιβεβαιωθεί.

Kat Απάντηση:

Ευχαριστώ πολύ για την προσθήκη δύο σεντ σας.

Ναι, ακόμα και τώρα μου λένε, "Γιατί δεν μπορείτε να πάρετε μια θέση εργασίας στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Ελλάδα;" Ξέρεις, σαν να είναι τόσο εύκολο. Και οι άνθρωποι πραγματικά πιστεύουν ότι. Αφελής. Πέρα από την πρεσβεία, δεν είναι εύκολο να πάρει μια δουλειά στην Ελλάδα που τιμά την αξία και τη σκληρή δουλειά, πληρώνει καλά και έχει χώρο για προαγωγή.

Υποψίες σας επιβεβαιώθηκαν από το άρθρο αυτό, και το άρθρο μου επιβεβαιώθηκε από εκείνους που μοιράστηκαν γενναιόδωρα τις ιστορίες τους σχετικά με την εργασία για τις πρεσβείες και τα προξενεία στην Ελλάδα.

Angie έγραψε @ 8 του Οκτωβρίου 2008 στο 20:33

Γεια σου Kat!

Έχω κάνει σερφ στο διαδίκτυο για κάτι εντελώς διαφορετικό και βρήκε τη σελίδα σας - αρκετά δροσερό και πολύ αληθινό.

Μεγάλωσα στην Ελλάδα, η μαμά μου ζει ακόμα στην Αθήνα, και είμαι πίσω όσο μπορώ για να επισκεφθείτε, επίσης, υιοθέτησε Ελληνική Οικογένεια μου :)

Εγώ σήμερα ζουν στην Αυστρία και χρησιμοποιείται για να ζήσει στις ΗΠΑ εδώ και αρκετό καιρό. Since I went to the German School and had friends, whose parents or one parent worked at either the german or swiss embassy (small community), I got to see a lot of the inner workings and it seemed to be the same crap as 10 years ago.

Just wanted to say hi and that we all have the same problems all over- and most bosses seem to have one thing in common- they are either really uncomfortable to be with or real pains in the a$$es…

Hope you are doing well down there…

Kat Απάντηση:

Thanks so much for stopping in and confirming that embassies in other countries can be just as dysfunctional.

Dino wrote @ November 3rd, 2008 at 01:39

Kat, I must say that your information here is real! Are you sure you have not been hired to discourage folks from applying for a job at the US embassy in Greece?

Seriously, your account is consistent with several other accounts of people that I have known, including folks that actually worked there. There appears to be a lack of professionalism, extensive internal intrigue, and “groupies” at just about every position level. I believe that this is due to the fact that they operate so far from the US, that anything goes. Rather than representing the very best that US Management Practice, Human Resources Management, and Labor Practices have to offer, the US Embassy over the years has not served as a beacon of light in this arena. After all, this is Greece, and anything goes…especially at the US Embassy and other US affiliated/sponsored institutions! This paradigm is a true failure of our foreign policy in Greece.

Kat Απάντηση:

Hi Dino, that's right. It's real; maybe a little too real for some people's comfort. But I think it's important to be honest, so no one is surprised by the obstacles they may face or somehow rejoice in embracing other options.

I heard a story the other day about an ex-employee, quite a miserable woman by everyone's standards, who ended up winning a lawsuit with damages awarded. Sometimes it's good to get away from the familiarity of one's country and break through barriers; unfortunately, some people don't know where boundaries should be drawn.

Thank you so much for leaving a comment and your affirmation that what I'm writing is truthful. Hope to see you again. :)

Ρόδος έγραψε @ 22 του Μαΐου 2013 στις 12:54

Να εργαστεί για την πρεσβεία των ΗΠΑ Πιστεύω ότι είναι ένα θέμα για νεποτισμό ...
Αν δεν γνωρίζετε κάποιον από μέσα, δεν θα πάρετε μια δουλειά, γιατί είναι οι άνθρωποι τους, οι οποίοι θέλουν να βοηθήσουν πρώτα.

Απλά τη γνώμη μου.

Μάρκος έγραψε @ 12, Σεπτεμβρίου, 2013 στις 14:43

Γεια σου, είμαι σε Κύπρος ένας αστυνομικός ,,,, και έχω βρετανική pasport, αλλά θέλω να έχει καλύτερη εργασία, σε bodygard ,,,,,,, ακόμη και μπορείτε να με εκπαιδεύσει ,,,,,,,,, i Είμαι 36 ετών ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, περιμένω pls απάντηση

Kat Απάντηση:

Δείτε την ενότητα «Εργασία για την Αμερικανική Πρεσβεία»? Δεν είμαι ένα γραφείο ευρέσεως εργασίας.

Η ανεργία στην Ελλάδα είναι 27,9%. Θα έχετε μια καλύτερη πιθανότητα να πάει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Van ... έγραψε @ 28 του Αυγούστου, 2014 στις 1:28

l θέλουν να υποβάλουν αίτηση για μια θέση εργασίας και να δώσει οποία καλύτερό μου Ξέρω L μπορεί, αλλά ποιος θα υψηλότερη προσλάβετε έναν dj και τραγουδίστρια; Ορισμένοι μπορεί να γελάσει, αλλά πιστέψτε με, που εργάζονται τη νύχτα είναι το μεγαλύτερο σχολείο ποτέ (ακόμα κι αν λ πήγε στο ACS Αθηνών).

Το σχόλιό σας

HTML-Tags:
<a href="" title=""> <abbr title = ""> <title αρκτικόλεξο = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del datetime = ""> <em > <i> <q cite = ""> <απεργία> <strong>