Ζώντας στην Ελλάδα

Ένας πρακτικός οδηγός για να κινούνται, ζουν, εργάζονται και ταξιδεύουν στην Ελλάδα, καθώς και ονειροπόλος και περιπέτειες από έναν Αμερικανό στην Αθήνα

Θέσεις εργασίας στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα

Φωτογραφία του Αλέξανδρου Phlippides - Χρησιμοποιείται με άδεια από τον Ν Βατόπουλος

"Πάρτε μια θέση εργασίας στην αμερικανική πρεσβεία," ήταν η απάντηση που έδωσε ο καθένας όποτε ήμουν άνεργος ή αναφέρεται θέλουν να αλλάξουν εργασία.

Τοπικές φίλοι, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους πίσω στο σπίτι, σκέφτηκα ότι η εργασία της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα ήταν μια εύκολη λύση για να βρουν ένα οικείο περιβάλλον εργασίας που περιβάλλεται από τους συναδέλφους τους ομογενείς, έναν καλό μισθό και λίγο κύρος ρίχνονται στη Είναι μια μεγάλη -. Αν προφανή και παλιά - ιδέα, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι τόσο απλό. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι που κάνουν αυτή την πρόταση δεν καταλαβαίνουν τι απαιτεί.

Εκτός από τα ζητήματα θεώρησης και άδειας εργασίας που αντιμετωπίζουν οι Αμερικανοί πολίτες / μη μέλη της ΕΕ, όπως περιγράφεται στην ενότητα « Πώς οι Αμερικανοί πολίτες / εκτός ΕΕ μπορούν να κινούνται, ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα , "που προτείνω σε όλους τους πολίτες εκτός ΕΕ να διαβάσετε, να πάρει ένα δουλειά σε ένα πρεσβεία οποιασδήποτε εθνικότητας (αμερικανική, καναδική, της Αυστραλίας, της Βρετανίας ή άλλως) δεν είναι εύκολη υπόθεση δεν έχει σημασία ποιος είσαι και από πού έρχεσαι.

* Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 17, Ιουνίου, 2013

Σημείωση

Το άρθρο αυτό γράφτηκε με την πρόθεση της πέρασμα από την σοφία απέκτησα μέσα από πρώτο χέρι την εμπειρία και τις συμβουλές που δίνονται από το προσωπικό της πρεσβείας για να σας βοηθήσει να καταλάβετε την πραγματικότητα της εργασίας για την πρεσβεία. Αποφασίζει να εφαρμόσει / εργασία υπάρχει μια μοναδική προσωπική επιλογή που βρέθηκαν μέσα στον εαυτό σας, ανάλογα με τους στόχους σας, τις αρχές, τα προσόντα και τις συνδέσεις. Δεν είμαι ένα γραφείο εύρεσης εργασίας, δεν αντιπροσωπεύουν την πρεσβεία ή το προξενείο, και αυτή η ιστοσελίδα δεν είναι ένα φόρουμ για τη συγκέντρωση ενός απογραφή.

Ονόματα άλλαξαν την προστασία της ιδιωτικής ζωής των ατόμων που αναφέρονται.

Γρήγορη γεγονότα

Αυτά τα στοιχεία ισχύουν για τις περισσότερες πρεσβείες και προξενεία σε όλες τις χώρες:

1. Το να είσαι πολίτης της χώρας που λειτουργεί πρεσβεία δεν είναι αρκετό

2. Οι υποψήφιοι πρέπει να ζουν ήδη στη χώρα και έχουν άδεια εργασίας και έχουν ευχέρεια στην τοπική γλώσσα

- Πρεσβείες, όπως και κάθε άλλο θεσμικό όργανο, πρέπει να συμμορφώνονται με τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς, καθιστώντας έτσι δύσκολο να εξασφαλίσει τη χορηγία μιας νέας κατοικίας / άδειας εργασίας
- Όλες οι κενές θέσεις εργασίας που ζητούν οι αιτούντες να έχουν ήδη άδεια εργασίας
- Proficiency ή ευχέρεια στην τοπική γλώσσα είναι συνήθως μετριέται με τη χορήγηση σε γραπτή ή / και προφορική εξέταση

3. Οι θέσεις που δεν απαιτούν την τοπική γλώσσα απαιτούν σχεδόν πάντα την εκκαθάριση ασφαλείας

- Η απόκτηση ελέγχου της ασφάλειας περιλαμβάνει τη λήψη μιας εξωτερικής υπηρεσίας Σύμβουλος Test (FSOT), επιτυγχάνοντας ένα ορισμένο αποτέλεσμα, να επιτύχουν σε προφορική εξέταση, διέρχεται μια εντατική διαδικασία check φόντο και συνέντευξη στην Ουάσιγκτον, που εξυπηρετούν την πρώτη διπλωματική αποστολή σας σε μια "λιγότερο επιθυμητή χώρα" για τέσσερα χρόνια και μεταφορά κάθε τέσσερα χρόνια σε μια νέα θέση χωρίς καμία εγγύηση της ανατεθεί κάποια από τις χώρες που έχετε επιλέξει. Ανατρέξτε στην ενότητα " Θέσεις εργασίας που εκπροσωπούν την Αμερική "για περισσότερες πληροφορίες.

4. Υπάρχουν λιγότερες θέσεις εργασίας κάθε χρόνο

- Στα 14 χρόνια που έχω ζήσει στην Αθήνα, έχω δει μια προοδευτική πτώση σε κενές θέσεις και γνωρίζουν ανθρώπους που έχουν απολυθεί. Δεν μπορώ να μιλήσω με έξυπνο τρόπο για το αν αυτό είναι μια παγκόσμια τάση ή για ένα συγκεκριμένο τοπικό λόγο στην Ελλάδα. Είναι πιο πιθανό να οφείλεται σε οικονομικούς λόγους (δηλαδή, περικοπές του προϋπολογισμού) ή μετατόπιση των προτεραιοτήτων σε άλλη περιοχή.
- Προσωρινή ή βραχυπρόθεσμες θέσεις ήταν λίγες, με εξίσου μεγάλο ανταγωνισμό. Δεν οδηγούν απαραίτητα σε πιο μόνιμες θέσεις πλήρους απασχόλησης, αν και είναι καλή εμπειρία και καλό για ένα βιογραφικό σημείωμα.

5. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός

Περιλαμβάνονται:
- Διπλωματικό προσωπικό, συνήθως καταγόταν από μια διπλωματική οικογένεια, οι οποίοι έχουν ήδη αρχαιότητα, η κάθαρση της ασφάλειας και τη δυνατότητα να μεταφέρετε
- Τα μέλη της οικογένειας της πρεσβείας / προξενικών υπαλλήλων
- Βετεράνοι και άλλο στρατιωτικό προσωπικό που παίρνουν ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων υποψηφίων, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους
- Οι ντόπιοι με διπλή υπηκοότητα, οι οποίοι προσέλθουν μαζικά

6. μισθούς Πρεσβεία αντανακλούν ένα τοπικό πρότυπο

- Οι άνθρωποι λανθασμένα πιστεύουν ότι οι αμερικανικές μισθούς που καταβάλλονται στους ντόπιους και τους πολίτες των ΗΠΑ από το εξωτερικό, ενώ στην πραγματικότητα μισθούς κλιμακώνονται σε τοπικό επίπεδο και μετατρέπονται σε ευρώ, το οποίο μερικές φορές ισοδυναμεί με πολύ λιγότερο με το δολάριο ΗΠΑ είναι ασθενέστερη
- Μόνο οι διπλωμάτες είναι αφορολόγητο? μη-διπλωματική ή / και οι κάτοικοι εξακολουθούν να είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν φόρους
- Οι μισθοί βασίζονται σε κυβέρνηση ταξινόμηση και την κλίμακα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση θέσεων εργασίας

7. Η Πρεσβεία δεν είναι ένα γραφείο εύρεσης εργασίας? είναι μια διπλωματική αποστολή

- Η Πρεσβεία δεν έχει λίστες εργασίας για τους εργοδότες στην Ελλάδα και δεν προσφέρει βοήθεια στην τοποθέτηση Αμερικανούς, αφού η Ελλάδα είναι μια χώρα της ΕΕ και την Αμερική και άλλες χώρες μη μέλη της ΕΕ δεν είναι. Μπορείτε να ανταγωνιστεί με όλους. Δεν υπάρχει καμία διάκριση μεταξύ των εθνικοτήτων (γνωστός και ως, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως «Θέσεις εργασίας για τους Αμερικανούς στην Ελλάδα") και το γεγονός είστε πολίτης μη μέλη της ΕΕ με τα θέματα της άδειας καθιστά πιο δύσκολο αν δεν μπορούν να διεκδικήσουν την ιθαγένεια της ΕΕ μέσω ένας πρόγονος.
- Δεν είναι δουλειά της Πρεσβείας να απαλλάξει ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις θεωρήσεις για τις άδειες Ελλάδα, διαμονής ή εργασίας για την Ελλάδα ή άλλες τοπικές γραφειοκρατία. Η αποστολή τους είναι να παρέχουν υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με την πατρίδα, δηλαδή των ΗΠΑ διαβατήρια, θεωρήσεις των ΗΠΑ, υπηκοότητα των ΗΠΑ, παροχές Κοινωνικής Ασφάλισης, ΗΠΑ συμβολαιογράφου υπηρεσίες. Όλα τα προξενεία και πρεσβείες είναι διπλωματικές αποστολές και οι επισκέπτες στη χώρα υποδοχής, όχι αρχές, και δεν μπορεί να υπερισχύσει έναντι των τοπικών νόμων.

Εργαζόμενοι Πρεσβεία ξέρω

Εξυπηρετούν τη χώρα σας στο εξωτερικό συνεπάγεται ένα διαφορετικό τρόπο ζωής και σύνολο συμβιβασμών, σύμφωνα με τους φίλους και συγγενείς. Πολλές οικογένειες επιλέγουν να ζουν χωριστά, και εκείνους που δεν πάσχουν μερικές φορές το στέλεχος της αλλαγής χώρες και τον πολιτισμό κάθε τέσσερα χρόνια.

Φυσικά υπάρχουν ποικίλες ομάδες ανθρώπων που εργάζονται για την πρεσβεία, αλλά απολύτως ο καθένας ξέρω ότι προέρχεται από μια διπλωματική οικογένεια.
- Ο πατέρας ΕΚΤΩΡ έχει εργαστεί ως Πρέσβης όλη του τη ζωή, και ΕΚΤΩΡ είναι ένα τοπικό σωματοφύλακας εδώ στην Ελλάδα. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αυτός είναι υψηλής μόρφωσης, κατέχει ειδική εκκαθάριση ασφαλείας, μιλάει τρεις γλώσσες και είναι ένας πυγμάχος πρώην πρωτάθλημα? αυτός δεν είναι ένας musclehead.
- Ο πατέρας της Deborah ήταν ένας διπλωμάτης, πριν η ίδια έγινε ένα? αυτή είναι τώρα στο Ιράκ.
- Ο πατέρας της Έρικα είναι επίσης ένας διπλωμάτης, και υπηρέτησε στην Αθήνα, όπως έκανε πριν μετακομίσει στην Ελβετία.
- Γεωργία υπηρέτησε στην Αθήνα προτού μεταφερθούν στη Βραζιλία, όπως και η μητέρα της μπροστά της.
- Nathan έχει εργαστεί για την κυβέρνηση από τις αρχές του '20, υπηρέτησε δύο θητείες στην Αθήνα και σήμερα είναι συνταξιούχος.

Αυτές οι οικογένειες έχουν και κάτι άλλο κοινό - το διαζύγιο. Όλοι οι φίλοι μου δεν έχουν μόνο οι γονείς που είναι διαζευγμένοι, αλλά είναι διαζευγμένοι και οι ίδιοι. Φυσικά, υπάρχουν πολλές επιτυχημένες διπλωματικές οικογένειες των οποίων ο γάμος επέζησε, αλλά τα λίγα ζευγάρια που ξέρω με δύο καριέρες και τα παιδιά επιτευχθεί αυτό χρησιμοποιώντας σημαντικό πλούτο τους να προσλάβουν προσωπικό από οικιακές βοηθούς, νταντάδες και οι οδηγοί για να τους βοηθήσει. (Σημείωση: Δεν λέω αυτό ισχύει για όλους, μόνο οι άνθρωποι που ξέρω).

Όταν ακούω ότι ΕΚΤΩΡ ξεχωρίζει δώρα και σχεδιάζει έκπληξη κόμματα για τη σύζυγό του Πρέσβη »από το σύζυγό της," επιβεβαιώνει ακριβώς έκανα την σωστή επιλογή για να σταματήσει η διαδικασία για να γίνει ένα Υπηρεσίας Εξωτερικής Officer. Ίσως αν είχα ξεκινήσει όταν ήμουν νεότερος με περισσότερη ανοχή για την αστάθεια και την ταλαιπωρία, αυτό θα ήταν μια σταθερή καριέρα γεμάτη με έκθεση σε διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς, ενώ υπηρετούν τη χώρα μου.

Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα: Η εμπειρία μου

Ένας λόγος που επέλεξα να εγκαταλείψουν τη χώρα μου ήταν διαφώνησα με τον εκλεγμένο πρόεδρο εκείνη τη στιγμή και τις κυβερνητικές πολιτικές του, οπότε για μένα να εξετάσει ακόμη και εργάζονται για μια πρεσβεία θα πρέπει να λένε πολλά για την περιφρόνησή μου για την ελληνική αφεντικά και το πάθος μου για να οικοδομήσουμε μια γέφυρα μεταξύ Ελλάδα και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Πρώτη προσπάθεια: Την πρώτη φορά που έκανα αίτηση για μια θέση στην πρεσβεία, εγώ απορρίφθηκε για να μην φοιτούν "ενός έτους από το σχολείο γραμματέας," παρά την ΒΑ και πέντε ετών εμπειρία μου στην πραγματικότητα λειτουργεί ως εκτελεστικός βοηθός για μια γνωστή πολυεθνική.

Δεύτερη απόπειρα: δεύτερη αίτηση μου ήταν επιτυχημένη και μου εξασφάλισε μια συνέντευξη, που διοργανώνονται την τελευταία στιγμή από τον άνθρωπο που θα είναι εν δυνάμει αφεντικό μου. Ενώ ήμουν εντυπωσιασμένος ότι θα καλέσει προσωπικά και να ζητήσει συγγνώμη για την απουσία προειδοποίησης, λόγος του ήταν λιγότερο εντυπωσιακή - «Αποφάσισα να φύγω για διακοπές νωρίς, και ΥΕ μου είπε ότι έπρεπε να προσλάβουν κάποιον πριν πάω."

Με μόνο δύο ώρες νωρίτερα, μπορώ να βιαστούμε πίσω στο σπίτι για να θέσει σε καλύτερο κοστούμι και το κεφάλι μου προς την πρεσβεία, όπου τα πορτρέτα του Μπους, Τσένι και ο Κόλιν Πάουελ χαμογέλασε πάνω μου στο αλεξίσφαιρο αίθουσα αναμονής. Λίγα λεπτά αργότερα, ένας άνδρας άνοιξε διάπλατα την πόρτα και μια νεαρή Ελληνίδα, με βαρύ μακιγιάζ, overprocessed μαλλιά και γατάκι τακούνια περπάτησε στο. Καθώς πέρασε, ο άντρας της, ταξίδεψε πάνω και κάτω, χωρίς διακριτική ευχέρεια, και γύρισε και τον ευχαρίστησε.

"Είσαι Kat ____;» ρώτησε. Ω, αγαπητέ. Ο άνθρωπος που ταξίδεψε πίσω αυτό το κορίτσι ήταν η συνέντευξη μου και το δυναμικό αφεντικό. Λίγο πολύ φιλικό στη συνέντευξή μας, είχα αποφασίσει να σαμποτάρει τις απαντήσεις μου για να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα που εργάζονται γι 'αυτόν και να είναι ευγνώμονες για την τρέχουσα εργασία μου. Μετέφερε έξω από την Αθήνα το 2002. Θα ήθελα να θυμάμαι μόνο αυτή την ημέρα ως την ημέρα που έχασα το πουλόβερ που φορούσε στην κηδεία της μητέρας μου.

Τρίτη προσπάθεια: Σε μια άλλη συνέντευξη για ένα διαφορετικό κενή θέση, ήμουν ένας από τους 500 ανθρώπους που ανταγωνίζονται για πέντε, οι θέσεις των τριών μηνών κατά τη διάρκεια της Αθήνας του 2004? σχεδόν το 90 τοις εκατό ήταν νέοι Έλληνες-Αμερικανοί που γνώριζαν ο ένας τον άλλο και φτάσαμε σε ομάδες. Εμείς κλήθηκαν να λάβει μια δοκιμή επάρκειας για τις προξενικές υποθέσεις και την ελληνική γλώσσα. Ένιωσα αισιόδοξος πριν από τη δοκιμή, επειδή μια γυναίκα από την ΥΕ με τράβηξε στην άκρη για να μιλήσουμε, αλλά μετά τη δοκιμή έγινε σαφές ότι δεν μπορεί να το κάνει στο επόμενο γύρο, ειδικά όταν ένας Έλληνας γυναίκα που κάθεται δίπλα μου παρατήρησε ότι το βρήκε δύσκολο.

Τελική προσπάθεια: Η τελευταία συνέντευξη είχα προσκληθεί να παραστούν ήταν για μια θέση που ταιριάζουν τα προσόντα μου τέλεια. Θα μπορούσα να περιέχει μόλις τον ενθουσιασμό μου. Μετά από αναμονή μιας ώρας πέρασε τον διορισμένο χρόνο και τελικά να καθίσει να μιλήσει με μια ελληνική-αμερικανική γυναίκα που καθρεφτίζεται η Ann Taylor δούμε φορούσα, μου είπε ότι ήμουν όχι μόνο ένα εντυπωσιακό υποψήφιος, αλλά ένα εντυπωσιακό πρόσωπο. Ήταν έτοιμος να με προσλάβει, αλλά χρειάζεται να τελειώσει τις επόμενες τρεις συνεντεύξεις. Καθώς έφευγα, μου μίλησε στα ελληνικά, με το οποίο απάντησα σε μήκος, και στη συνέχεια μου είπε ευχέρεια μου ήταν η χειρότερη ανάμεσα σε όλους τους πήρε συνέντευξη. Συγγνώμη;!; Όταν εγώ ευγενικά στάθηκε το έδαφός μου και επιβεβαίωσε ότι η διαφήμιση ζήτησε «μια εγγενής αγγλικός ομιλητής με υποτυπώδη ελληνικά," συμφώνησε ήμουν περισσότερο από καλά, αλλά clammed και με συνοδεία έξω. Φίλοι πιστεύουν ότι σκόπιμα μου δημιουργήθηκε έτσι θα μπορούσε να μου γκρεμίσουν. Όποια και αν είναι τα κίνητρά της, δεν με ένοιαζε να εργαστούν για κάποιον σαν κι αυτό και θεώρησε ότι είναι μια ευλογία.

Μια γνωριμία που ονομάζεται Nick ισχυρίζεται φίλη του ονομαζόταν και πρόσφερε μια θέση εργασίας από την πρεσβεία μετά τους έστειλε μια αυτόκλητη βιογραφικό. Η γυναίκα ΥΕ μίλησα με στην πρεσβεία λέει ότι αυτό είναι εξαιρετικά απίθανο γιατί δέχονται μόνο τις αιτήσεις και βιογραφικά σημειώματα για τους αποσπασμένους ανοικτές θέσεις εργασίας.

Για να διαβάσετε σχετικά με την εμπειρία μιας τοπικής ελληνικής γυναίκας με το που εργάζονται σε πολλές πρεσβείες στην Ελλάδα, ήθελα να σας ενθαρρύνω να διαβάσετε σχετικά με την Christine στο "Σχόλια". Είναι στο άνοιγμα των ματιών.

Συμπέρασμα

Το φαγητό στο commissary είναι απίστευτα αυθεντικό, υπάρχουν αμέτρητες πόρους, καθώς και η πλειοψηφία των ανθρώπων που έχω γνωρίσει όλα ήταν εξυπηρετικοί, αποτελεσματικό και εξαιρετικά καλοί άνθρωποι τόσο επαγγελματικά όσο και κοινωνικά. Αλλά αποφάσισα ότι δεν ήταν πλέον σημαντικό για μένα να συνεχίσουν να επιδιώκουν μια δουλειά εκεί.

Ευνοϊκή εντύπωση μου από την πρεσβεία έκτοτε αμαυρώνεται από μια ελληνική-αμερικανική γυναίκα στο προξενικό τμήμα που αντέγραψε τακτικά την ιστοσελίδα μου και το Twitter τροφοδοτεί το 2011-2012 - ακόμα και μετά έχω την προειδοποίησε να σταματήσει - ανάληψη πίστωσης για την ενημέρωση των πολιτών των απεργιών και της έναρξης μια ενημερωτική ενότητα καλύπτει τα ίδια θέματα που κάνω (κάτι που δεν γίνεται ποτέ στην ιστορία της πρεσβείας). Έχω καταθέσει μια άτυπη και επίσημη καταγγελία, αλλά κανένα πειθαρχικό μέτρο έχει ληφθεί μέχρι σήμερα.

Οι εργασίες για την αμερικανική πρεσβεία

Ακόμα σκεφτείτε ότι έχετε τι παίρνει για να εργαστεί για την πρεσβεία; .” Κάντε κλικ στο κουμπί " Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα Θέσεις Εργασίας "ή" Προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Ευκαιρίες απασχόλησης . "

Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν αμερικανικές πρεσβείες στην Κρήτη ή οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα, μόνο οι διπλωματικές αποστολές στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Στην Νέα

« Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην ασφάλεια της Αθήνας. Όχι στην εμπειρία μου "- Star Tribune

Σχετικές θέσεις

" Κοινές θέσεις εργασίας για τους πολίτες τους Αμερικανούς / μη-ΕΕ στην Ελλάδα: Μύθος και πραγματικότητα "
" Παράδειγμα των θέσεων εργασίας και των μισθών στην Αθήνα, Ελλάδα "
" Πώς οι Αμερικανοί πολίτες / εκτός ΕΕ μπορούν να κινούνται, ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα "

25 Σχόλια »

deviousdiva έγραψε @ 30η Μαΐου 2007 στις 13:44

Πραγματικά, δεν ξέρω τι να πω, αλλά είμαι χαμόγελο από αυτί σε αυτί (όχι επειδή δεν έχετε να πάρετε μια δουλειά!), Επειδή είστε πολύ αστείο και καταλαβαίνω απόλυτα.

«Καθώς έφευγα, μου μίλησε στα ελληνικά με την οποία απάντησα σε μήκος και στη συνέχεια μου είπε ευχέρεια μου ήταν η χειρότερη μεταξύ καθένας πήρε συνέντευξη. Συγγνώμη;!; Όταν εγώ ευγενικά στάθηκε το έδαφός μου και επιβεβαίωσε ότι μόνο βασική υποτυπώδες ελληνική ζητήθηκε στη διαφήμισή της, συμφώνησε ήμουν καλά, αλλά τσαλακωμένο και ευγενικά με πέταξε έξω.

{Και έβαλα τα χέρια μου πάνω από τα αυτιά μου, χαμογέλασε και είπε, όπως έφευγα ... lalalalalalalala.} "

Ελπίζω παρούσα εργασία σας είναι καλύτερο από αυτό το s # @ t

Φιλιά,
DD

Kat Απάντηση:

Είναι ένα αστείο πράγμα, πραγματικά. Είχα ένα κλάσμα του δευτερολέπτου για να αποφασίσει αν θα αγνοήσει το σχόλιό της και καφέ μύτη δρόμο μου έξω από αυτό ή να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να επισημάνω το σχόλιό της ήταν αδικαιολόγητη. Σίγουρα ήμουν απογοητευμένος γιατί ήξερα ότι μπορούσα να κάνω αυτή τη δουλειά καλά, αλλά αυτό είναι μια ευλογία που έμαθα ήταν έτσι πριν εργάστηκα γι 'αυτήν.

Κανείς δεν θα πρέπει να είναι σε θέση να πάρει μακριά με αυτό το είδος της συμπεριφοράς, και είμαι σίγουρα δεν εκφοβίζονται από αυτό. Στο πεδίο της ζωής μου και τον κόσμο, που είναι ένα πολύ μικρό ψύλλων.

Περισσότερο από αυτό, αυτό με έκανε να ντρέπεται ως ένας Αμερικανός ότι θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου με αυτόν τον τρόπο.

Melusina έγραψε @ 31 Μαΐου του 2007 στις 23:08

Ναι, αλλά κάποιος στο προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να μάθουν αγγλικά. Μερικοί άνθρωποι, στην πραγματικότητα, συμπεριλαμβανομένου του προξένου. Παρά το γεγονός ότι το δεύτερο ταξίδι μου εκεί ήταν πολύ καλύτερα παραλήφθηκε, ακόμα, θα πρέπει να είναι σε θέση να μιλήσει με τους Αμερικανούς στα αγγλικά.

Αλλά, που εργάζονται για την κυβέρνηση των ΗΠΑ; Νομίζω ότι θα περάσει. Αρρωσταίνω αρκετά κοιτάζοντας τις φωτογραφίες όταν πάω σε μόνο για τις επιχειρήσεις.

Kat Απάντηση:

Έχεις δίκιο! Η Πρεσβεία στην Αθήνα έχει δύο εξαιρετικών δίγλωσσων ομιλητών πίσω από το γυαλί στο "δημόσιο" περιοχές και αγγλόφωνους πίσω από τον τοίχο που πολλοί ποτέ δει. Από ό, τι ακούγεται, Θεσσαλονίκη μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν λίγα περισσότερα του τελευταίου.

Όντας είναι μια αμερικανική πρεσβεία, είναι φυσιολογικό να μιλήσετε με έναν Αμερικανό στα αγγλικά από (εκτός από τις θεωρήσεις), που υπάρχουν για να εξυπηρετούν τους Αμερικανούς.

Ένας από τους λόγους που έφυγα από τις ΗΠΑ ήταν επειδή δεν συμφωνώ με την κυβέρνηση, ώστε οι προσπάθειες μου για να εργαστούν γι 'αυτούς εδώ θα πρέπει να λένε πολλά για το πώς ήμουν απελπισμένος για να πάρει μακριά από τα ελληνικά αφεντικά. Είναι σαν να ψηφίζουν για Πρόεδρο - δεν είναι ότι είναι απαραίτητα καλύτερη από την άλλη, μόνο μια επιλογή ανάμεσα στο μικρότερο κακό.

Gigi έγραψε @ 2, Ιουνίου 2007 στις 17:44

Έφτασα στην Αθήνα μόλις πριν από δύο εβδομάδες, και μετά από αμέτρητες ώρες κοιτάζοντας την ιστοσελίδα της Αμερικανικής Πρεσβείας και άλλες ιστοσελίδες για να καταλάβω πώς να βρουν δουλειά εδώ, έχω να πω- αυτό είναι η πιο χρήσιμη ιστοσελίδα που έχω συναντήσει! Είναι τόσο αληθινό, ο καθένας έχει μου είπε να πάω στην πρεσβεία και να πάρει μια δουλειά εκεί? όπως αν θα μπορούσε να είναι τόσο απλό !!! Εγώ, βέβαια, δεν είμαι αρκετά τυχερός για να μιλήσει ακόμη και τις βασικές ελληνική, αλλά ξέρω ότι είναι ένας από τους στόχους μου, ενώ εγώ είμαι εδώ. Ευχαριστώ πολύ για όλα τα σχόλιά σας. Θα βοηθήσει πάρα πολύ.

Thomas έγραψε @ 5 του Ιουνίου του 2007 στις 20:25

Πολλές φορές έχω ακούσει ανθρώπους να μιλούν για να πάρει την εργασία στην πρεσβεία της χώρας τους, συνήθως ιρλανδική όπως αποδεικνύεται, και που πάντα σήμαινε ότι η πρεσβεία τους θα μπορούσαν να τους βρουν μια θέση εργασίας. Αναρωτιέμαι αν οι άνθρωποι αρχίσουν να επαναλάβετε τη συμβουλή χωρίς να κατανοούν πραγματικά τι ήταν στην πρώτη θέση. (Ένας Ιρλανδός κορίτσι που ήξερα είχε πήρε πραγματικά δουλειά διδασκαλία της μέσω της πρεσβείας.)

Θα είχα πραγματικά σκέφτηκα ότι ήταν πιο δύσκολο από ό, τι μπορείτε να περιγράψετε να πάρει μια εργασία σε μια πρεσβεία. Διπλωματικές εργασίες ανέκαθεν αποτελούσε το καλύτερο που μπορείτε να πάρετε.

Kat Απάντηση:

Αυτό είναι σωστό. Είναι φοβερά δύσκολο! Το σημείο του άρθρου μου ήταν ότι δεν μπορεί κανείς να απλά να περπατήσετε στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα και να περιμένετε να πάρετε μια εργασία που βασίζεται στην ιθαγένεια. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν πραγματικά αυτό. Παίρνει έχουν ισχύουσα άδεια, ευχέρεια λόγου σε μια γλώσσα, η κάθαρση της ασφάλειας που περιλαμβάνει μία δοκιμή / συνεντεύξεις σε DC / εξυπηρετούν μια θέση κάπου αλλού πρώτα, την εκπαίδευση, την εμπειρία και τις διπλωματικές σχέσεις, στη συνέχεια, χτυπώντας έξω περισσότερο από 1000 άλλους ανθρώπους που είναι εξίσου ή και περισσότερα προσόντα .

Δεν ξέρω σίγουρα, αλλά υποθέτω ότι η ιρλανδική πρεσβεία μπορεί να βοηθήσει τους πολίτες της, επειδή είναι στην ΕΕ, το ίδιο και η Ελλάδα. Αμερική δεν είναι και υπάρχουν γραφειοκρατικά εμπόδια? Θέλω να πω, τι να πω, όταν η πρεσβεία θα πρέπει να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα για να τοποθετήσετε τις δικές τους διπλωματικές μέλη της οικογένειας;

Thomas έγραψε @ 6 Ιουνίου του 2007 στις 9:56

Είναι δύσκολο, το ξέρω. Είναι ακριβώς φάνηκε λίγο πιο εύκολο από ό, τι περίμενα. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τις θέσεις αυτές, και είναι συνήθως πολύ καλά καταβληθεί, με πολλά προνόμια.

Απλά να πάρει ένα διαμέρισμα κοντά στην πρεσβεία είναι σκληρή!

Είμαι μαντέψουν την ιρλανδική πρεσβεία μπορεί να βοηθήσει τους πολίτες της, επειδή είναι στην ΕΕ, το ίδιο και η Ελλάδα.

Δεν είχα σκεφτεί αυτό. Πρέπει να είστε σωστά σε αυτό.

Bob έγραψε @ 7 Ιουν 2007 στις 23:22

Εκτός από την Πρεσβεία των ΗΠΑ, υπάρχει μια αμερικανική βάση του Ναυτικού στην Κρήτη και ένα μικρό αμερικανικό στρατιωτικό απόσπασμα στη Λάρισα που έχει μερικές φορές θέσεις εργασίας για τους Αμερικανούς, αλλά φυσικά θα πρέπει να προχωρήσουμε στην Κρήτη ή την Λάρισα. Χειρότερα μέρη για να ζει και εργασία υποθέτω, όπως η Κρήτη είναι ένα όμορφο μέρος. Λάρισα δεν είναι τόσο ωραία όμως.

Έχω ακούσει ότι υπάρχει κάποια συμφωνία για το καθεστώς των δυνάμεων που λέει ότι δεν μπορείτε να πάρετε μια αμερικανική δουλειά κατάστασης σε κάθε εγκατάσταση ΗΠΑ Govt αφού έχετε πάει στην Ελλάδα για πάνω από 3 μήνες. Οι μόνες διαθέσιμες θέσεις εργασίας, τότε είναι σαν ένα τοπικό εθνικό καθεστώς και, στη συνέχεια, θα είναι σε ανταγωνισμό με τους Έλληνες και φυσικά τα μικρά τους μισθούς που πάει με αυτό.

Καλή πληροφορίες σχετικά με το θέμα και ελπίζω να είναι επιτυχημένη η ανεύρεση εργασίας στην Πρεσβεία. Απλά σκεφτείτε, αν το κάνετε ίσως μπορείτε να αγοράσετε θαλασσινά Κακαβιά σούπα. Είναι ένα από τα πράγματα που μου λείπει τόσο πολύ εδώ στην Ελλάδα.

Kat Απάντηση:

Γεια βαρίδι, ευχαριστώ για τα σχόλια και τις πληροφορίες σας. Ήξερα για τη βάση στην Κρήτη, αλλά μόνο μου επαφή έχει απομείνει Ελλάδα, έτσι δεν είχα καμία «εσωτερική» πληροφόρηση και ποτέ δεν ζήτησε.

Είμαι πραγματικά δεν ψάχνουν για μια δουλειά με την Πρεσβεία, έγραψα το άρθρο ως ένα ενημερωτικό κομμάτι για αυτούς που για κάποιο λόγο πιστεύω ότι να πάρει μια θέση εργασίας υπάρχει ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα.

Όσο για τον θαλασσινά Κακαβιά, υπάρχει ένα κατάστημα στα βόρεια προάστια που πωλεί τα αμερικανικά προϊόντα σε ένα τεράστιο σήμανσης. Αλλά έχω πραγματικά 3 κουτιά των ψαρόσουπα που έφερα πίσω στις αποσκευές μου από τα κράτη. Θα ήθελα επίσης να το κάνει από το μηδέν με τις κονσέρβες μύδια έχω στην αποθήκη. Ελάτε! ?)

Τεντ έγραψε @ 30ης Ιουνίου 2007 στις 12:25

Αν και είμαι σχεδόν ένας εμπειρογνώμονας για τις θέσεις εργασίας πρεσβεία, έχω διαπιστώσει όλα αυτά τα χρόνια ότι εκείνοι που έκαναν το έργο των πρεσβειών (συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ ένα) ήταν τόσο δυσαρεστημένοι με το γενικό πληθυσμό.

Υπήρξε κάποτε μια εποχή (30-40 χρόνια), όταν μια δουλειά πρεσβεία σήμαινε καλά χρήματα και κάποια προνόμια δεν προσφέρονται στους "ιθαγενείς". Η αμερικανική πρεσβεία, για παράδειγμα, που καταβάλλεται σε δολάρια ΗΠΑ, όταν το δολάριο ήταν βασιλιάς ... αλλά στη συνέχεια, γύρω στο 1980, το ακαλλώπιστος και να ξεκινήσει μια μισθοδοσίας σε δραχμές (η ιστορία του ευρώ είναι μια πολύ πιο θλιβερό - για την κυβέρνηση των ΗΠΑ). Ως υπάλληλος της πρεσβείας του Ηνωμένου Βασιλείου, που δεν έχουν κάποια ειδικά προνόμια, συμπεριλαμβανομένης άδεια να μεταβούν στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από τόσα χρόνια υπηρεσίας (αυτό είναι πριν ΕΟΚ-ΕΕ).

Μερικοί άνθρωποι δεν ευδοκιμούν κάτω από αυτές τις συνθήκες. ΗΠΑ πρεσβεία Έλληνες εργαζόμενοι θα μπορούσαν να κουνάω ακόμα τον τρόπο τους στην ουσιαστική PX, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Συγγρού σε κτίριο τώρα έχουν περάσει προ πολλού, για να κάνει κάποια ψώνια. Εκείνες ήταν οι ημέρες όταν ένα πακέτο Marlboros ήταν ένα μοναδικό δώρο.

Πιο πρόσφατα, έχω ακούσει μόνο στενοχώρια ιστορίες από ξένη πρεσβεία Έλληνες εργαζόμενους, εκτός από κάποιες μοναδικές περιπτώσεις που αφορούν μικρές αποστολές που εκπροσωπούν εξωτικά μέρη.

Νομίζω ότι ήσουν τυχερός, με πολλούς τρόπους, μένοντας μακριά από μια εργασία αποστολής. Τα χρήματα δεν είναι καλό αν δεν καταλαμβάνουν την υψηλότερη βαθμολογία και οι συνθήκες εργασίας είναι κατά μέσο όρο.

πίστη έγραψε @ 23 Μάρτη 2008 στις 00:48

Γεια σας,
im από την Ελλάδα και im που εργάζονται στην οργάνωση της κοινωνικής ασφάλισης στην Ελλάδα (ΙΚΑ) και εγώ θα ήθελα να μάθω τι είδους εκπαίδευση πήρα να πρέπει να πάρει μια εργασία σε μια ελληνική empacy στις ΗΠΑ και αν έχω να εργαστεί στο o Υπουργείο Εξωτερικών γροθιά και στη συνέχεια να tranfered στα κράτη μέλη;
ευχαριστώ u

Kat Απάντηση:

Σας ευχαριστώ για την ερώτησή σας. Ωστόσο, η αποστολή αυτής της ιστοσελίδας είναι η παροχή πληροφοριών για όσους ενδιαφέρονται ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, οι Έλληνες δεν ενδιαφέρονται για καθιστικό / εργάζονται στις ΗΠΑ. Αυτός είναι ο λόγος για το παραπάνω άρθρο καλύπτει ό, τι απαιτείται για την Αμερικανική Πρεσβεία. Αν θέλετε μια δουλειά στην Ελληνική Πρεσβεία, θα πρέπει να ζητούν ελληνική κυβέρνηση σας και όχι εγώ, μια μη-Ελληνική Ξένη μεταναστών που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτή την προνομιακή πληροφόρηση.

Christine έγραψε @ 27 Μάρτη του 2008 στις 10:11

Γεια Kat, έκανα σερφ το δίχτυ το πρωί και ήρθε σε αυτό το site και είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα. Όσο για τις εμπειρίες μου σε πρεσβείες, πηγαίνουν sth σαν αυτό.

Άφησα τη δουλειά μου στον ελληνικό ιδιωτικό τομέα, μετά 5 έτη το 2001 για να λάβει μια εργασία που προσφέρεται στη βρετανική πρεσβεία. Τι λάθος! Κατέληξα να είναι ανώτερος λογιστής (που έχει ένα πανεπιστημιακό πτυχίο στις πολιτικές επιστήμες, ήμουν ενθουσιασμένος για να είναι σε μια πρεσβεία) και προς απογοήτευσή μου, βοηθός μου, ήταν ένας πρώην-σκούπα σε μια τράπεζα. Ναι, την προηγούμενη δουλειά της ήταν να σφουγγαρίζω πατώματα !! Παρ 'όλα αυτά, επειδή είχε πάει στην πρεσβεία για 3 έτη, σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι κάποια βοήθεια, αν και δεν ήξερε καλά αγγλικά και την αγγλική που ήξερε ήταν δύσκολο να καταλάβουμε γιατί ήταν ένας ομογενής από τη Ζιμπάμπουε, το οποίο δεν βοήθησε πολύ. Ούτε το γεγονός ότι ήταν 52 χρονών και δεν είχε καμία γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών, ούτε οποιαδήποτε άλλη εκπαίδευση πέραν ίσως γυμνάσιο! Για να πραγματοποιήσετε μια μακρά ιστορία σύντομη, ότι θα επιμείνει σε γνώση της από τα πράγματα και στη συνέχεια να πάει και να διαμαρτύρονται για μένα να του αξιωματικού φυλακής. Λόγω σε μια μαζική λάθη της, πήρα απολύθηκε μετά από μόλις 3 mths. και ναι, αυτή εξακολουθεί να υπάρχει, ενώ ο γιος της εργάζεται σήμερα στην κατοικία του πρέσβη και βοηθά στην κουζίνα!

Ήμουν πολύ αναστατωμένος, άφησε στα κρύα του λουτρού, αφού έχει χάσει τη δουλειά, εγώ ειλικρινά νόμιζα ότι είχα αποτύχει. Είχα δύο παιδιά και προσπάθησε να επικεντρωθεί σε αυτούς και ο σύζυγός μου, αλλά εν τω μεταξύ έκανα προσπάθειες για να πάρει πίσω στη σκηνή πρεσβεία για προσωπικούς και συναισθηματικούς λόγους.

Πήρα μια εργασία σε μια αφρικανική πρεσβεία κοντά στο σπίτι μου, πράγμα που σκέφτηκα ότι ήταν μεγάλη, και ήμουν ένας από τους SecY. στον Πρέσβη. Προς απογοήτευσή μου, αυτή τη φορά, όπως και τα υπόλοιπα τοπικά ασχολούνται τα μέλη του προσωπικού, ήμουν μόλις πάρει μερικής απασχόλησης ένσημα και 13 μισθοί, αντί 14 από την Ελληνική νομοθεσία. Όσο για τις ώρες που εργάζονται, δεν έχουν τυποποιημένες αυτές, και είναι φοβερό όταν πρόκειται για τη διαχείριση του χρόνου. Όσο για τα put-downs από τις αφρικανικές διπλωμάτες προς όλους, όχι μόνο για τον εαυτό μου, δεν μπορώ να ξεκινήσω να περιγράψει τα γεγονότα.

Μετά από 1 1/2 ετών, είπα ότι οι οικογενειακές μου υποχρεώσεις δεν θα μου επιτρέψει να εργάζονται αυτές τις ατελείωτες ώρες, esp. όταν δεν υπήρχε καμία δουλειά να γίνει. Ήταν όλα, και πάλι, για την κακή διαχείριση του χρόνου.

Είχα και πάλι αυτό το ανασφάλειας που μεταφέρονται μαζί μου, η οποία είχε σχηματιστεί με τη Βρετανική Πρεσβεία, ότι είχα να αποδείξω στον εαυτό μου μπορώ να πάρω μια θέση εργασίας σε μια πρεσβεία, γιατί είμαι αξίζει τον κόπο!

Στη συνέχεια προσγειώθηκε μια εργασία το 2006 σε ένα αραβικό πρεσβεία, δευτερόλεπτο προς τον πρέσβη. Σκέφτηκα, αυτό είναι !! Ήμουν τόσο γεμάτη με χαρά και μια αίσθηση της ολοκλήρωσης. Αργότερα έμαθα ότι:
(1) που έχει προσληφθεί τοπικά μέλη του προσωπικού πρέπει να πληρώσει ένα ανεξάρτητο λογιστή να έχει μορφή κοινωνικής ασφάλισής τους κάνει γι 'αυτούς
(2) αυτές οι μορφές στο ΙΚΑ είχαν συμπληρωθεί πίσω από την πλάτη της πρεσβείας και ότι, αν και οι μορφές ελήφθησαν στο ΙΚΑ, οι πληρωμές δεν είχαν γίνει ποτέ από την πρεσβεία στο ΙΚΑ σχετικά με σφραγίδες μας, διότι η συγκεκριμένη πρεσβεία δεν ασφαλίζει το προσωπικό της! !!
(3) μισθοί ήταν τώρα μόνο 12
(4) κινητά ατομικό κελί επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς της πρεσβείας για τη διευκόλυνση των διπλωματών με δικά μας έξοδα !!

Kat, για σχεδόν ένα έτος, είχα ένα κινητό τηλέφωνο από 300E / mth, και ένα μισθό των 900 Ε, η οποία πληρώθηκαν μόνο 12 φορές !!! Σκέφτηκα, ω λέξη μου, αυτό είναι χειρότερο από την Αφρικανική πρεσβεία. Για να το ολοκληρώσει μακριά, μου συν-εργαζόμενος ηλικίας 48 θα έρθει στη δουλειά, σε ένα μουσουλμανικό περιβάλλον, με κολάν λεοπάρδαλη, μια μικρή κοιλιά επάνω ένα μαύρο παχύ ζώνη και καουμπόικες μπότες, τα οποία οι Άραβες αγαπούσε !! Εγώ, από την άλλη πλευρά, θα πάνε σε καφέ / μαύρο / γκρι αγγλοσαξονικό παντελόνι κοστούμια μου, πολύ συντηρητική esp. όταν θα συγκρίνουν! Όταν κάτι που θα ανακύψουν με τον Πρέσβη, ήταν εκεί μου συνάδελφο από προξενικό τμήμα και Συγγρού της στολή ensembled με ώθηση της σουτιέν να βοηθήσει την Πρέσβης. Εγώ δεν θα μπορούσε να τον ξεπεράσει, και ειλικρινά δεν ήθελα να.

Καλοκαιρινές διακοπές ήταν γύρω από τη γωνία, και ήμουν πολύ ανυπομονησία να πάρει μακριά στο Παρίσι και στη συνέχεια στη Μύκονο με την οικογένεια. Δέκα ημέρες πριν από την άδειά μου, το Amb. με καλεί στο κινητό μου για να μου πει ότι έκανα ένα λάθος με ένα προσκαλούν σχετικά με το ΣΠΙ. Για να συνοψίσω, το ΥΠΕΞ κάλεσε τον πρέσβη. στο κινητό του και τους είπε ότι ήταν λάθος τους, αλλά είπε ότι η απόφασή του είχε ήδη γίνει με απολύσει!

Θύμωσα Kat, και μου είπε ότι αυτό είναι αρκετά ακριβώς για όλα αυτά τα γελοία αποστολές στην Αθήνα. Πήγα στο ΥΠΕΞ και είπαν ότι θα με βοηθήσει με το θέμα μου και να δούμε μέσα από τις αρχές επιθεώρησης εργασίας όσον αφορά τις πληρωμές, την κοινωνική ασφάλιση, τα επιδόματα και τις καταχρηστικές απολύσεις. Έτσι, μια δικαστική υπόθεση μέσω του γραφείου του εισαγγελέα θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2008, γνωρίζοντας πόσο καθυστερημένη το ελληνικό δικαστικό σύστημα είναι.

Αλλά δεν έχει σημασία πόσο πολλά μαθήματα που έχω μάθει, εξακολουθώ να μεταφέρουν αυτό το απαίσιο συναίσθημα της ήττας σε μένα. Έκανα αίτηση και πάλι σε μια πρεσβεία και μετά έχοντας διαβάσει τις εμπειρίες σας και τώρα βάζοντας δικό μου κάτω, για πρώτη φορά, είμαι τώρα σκέφτομαι ότι έχω πιθανότατα υπερεκτίμησε το σύνολο της αγοράς εργασίας σε ξένες αποστολές.

Kat Απάντηση:

Γεια C και σας ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε για να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας. Τεντ, ο σχολιαστής πάνω από τις 30 Ιουνίου, είχε δηλώσει υπήρχαν πολλοί άνθρωποι όπως εσείς, και ως εκ τούτου δεν είστε μόνοι και μάλιστα θα πρέπει να μην αισθάνονται ανασφαλείς ή ανεπιτυχής για να μην ανθεί σε ένα περιβάλλον ξένης αποστολής. Είναι σαν να είπε, εργάζεται σε πρεσβεία ως τοπική (ελληνική, επαναπατρισθέντες Έλληνες, πολίτες της ΕΕ ή εκτός ΕΕ με άδεια να εργαστούν στην ΕΕ) είναι πολλές φορές δεν είναι διαφορετική από την τακτική του ιδιωτικού τομέα. Είμαι κάτω από τους ανθρώπους εντύπωση που επωφελούνται και να το απολαύσετε περισσότερο είναι αλλοδαποί αξιωματικοί υπηρεσίας και διπλωμάτες που εισάγονται από την πατρίδα τους και τοποθετήθηκαν σε θέσεις κάθε 4 χρόνια.

Περαιτέρω, γνωρίζω πολύ λίγους ανθρώπους που είναι ευχαριστημένοι με κάθε εργασία που βρίσκεται στο GR - ιδιωτικού, δημόσιου ή προξενική. Οι άνθρωποι του περιεχομένου ξέρω είναι συνήθως: α) όσοι έχουν τη δική τους επιχείρηση (αλλά μπορεί να έχουν διαφορετικές πονοκεφάλους που ασχολούνται με τους φόρους, την πολιτική μεταξύ βιομηχανίας, κλπ), β) όσοι είναι συνδεδεμένοι και πληρώνονται καλά χρήματα για να ουσιαστικά να μην λειτουργεί, γ) όσοι δεν έχουν φιλοδοξίες για μια αναπτυσσόμενη καριέρα ή την κινητικότητα προς τα επάνω, ή δ) μόλις πραγματικά τυχεροί άνθρωποι που βρήκαν κάτι που τους αρέσει χωρίς πίεση για να πληρώσει το ενοίκιο, επειδή έλαβε το ακίνητο ως δώρο. Οι άλλοι άνθρωποι περιεχομένου ξέρω είτε δεν λειτουργούν (τυχερός τους) ή να έχουν θέσεις εργασίας με εταιρείες που βρίσκονται έξω από την Ελλάδα και αμείβονται αξιοπρεπώς.

Σας ευχαριστώ και πάλι για το άνοιγμα και το χρόνο που αφιερώσατε για να μοιραστείτε πολλές εμπειρίες σας όπως ένα τοπικό στην Ελλάδα εργάζονται για πρεσβείες. Αισθάνομαι ότι δίνει στους ανθρώπους την πολύτιμη διορατικότητα και διασπά τα στερεότυπα στο μυαλό των ανθρώπων, η οποία είναι ό, τι αυτό το site είναι περίπου.

Μερικές φορές αυτό που μοιάζει με μια "αποτυχία" αποδεικνύεται ότι είναι μια ευλογία στη μεταμφίεση. Κάθε λεωφόρος που κλείνει αναπόφευκτα θα παίρνει κάτω από ένα μονοπάτι που οδηγεί σε κάτι πιο κοντά σε ό, τι θέλετε, κάτι καλύτερο. Ελπίζω αξιοθαύμαστη επιμονή σας τελικά καταλήγει σε κάτι που σας αρέσει. :)

Απόστολος έγραψε @ 18η Μάη, 2008 στις 16:30

Πω πω.

Μια πολύ κατατοπιστική ιστοσελίδα. Αυτή η ανάρτηση και τα τμήματα σχόλια ήταν πραγματικά ένα μάτι-ανοιχτήρι.

Αν μπορώ να προσθέσω τα δικά μου 2 σεντ.

Οι γονείς μου είναι Έλληνες που μετακόμισε στην Β.Αμερική πολλά χρόνια πίσω. Όπως και οι περισσότεροι Έλληνες της διασποράς, που ονειρευόταν να κινείται πίσω με τις οικογένειές τους, αλλά και το θέμα των θέσεων εργασίας για τα παιδιά τους, πάντα παρεισφρήσει. Από την εμπειρία των φίλων μου και μου φαίνεται σαν όλοι οι Έλληνες από ένα ορισμένο γενιάς πιστεύουν ότι η εργασία σε μια ξένη πρεσβεία είναι * η * Ιερό Δισκοπότηρο των θέσεων εργασίας στην Ελλάδα.

Δεν ξέρω πώς ή γιατί αλλά εγώ πάντα πίστευα αυτό ήταν μια τεράστια οφθαλμαπάτη και το μεικτό παρεξήγηση της με την ποιότητα και τις προοπτικές της εργασίας Πρεσβεία στην Ελλάδα δουλειά. Χάρη σε αυτή τη θέση έχει επιβεβαιωθεί.

Kat Απάντηση:

Ευχαριστώ πολύ για την προσθήκη δύο σεντ σας.

Ναι, ακόμη και σήμερα οι άνθρωποι μου λένε, "Γιατί δεν μπορείτε να πάρετε μια θέση εργασίας στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Ελλάδα;" Ξέρεις, σαν να είναι τόσο εύκολο. Και οι άνθρωποι πραγματικά πιστεύουν ότι. Naive. Πέρα από την πρεσβεία, δεν είναι εύκολο να πάρει μια δουλειά στην Ελλάδα που τιμά την αξία και τη σκληρή δουλειά, πληρώνει καλά και έχει χώρο για προαγωγή.

Υποψίες σας επιβεβαιώθηκαν από το άρθρο αυτό, και το άρθρο μου επιβεβαιώθηκε από εκείνους που μοιράστηκαν γενναιόδωρα τις ιστορίες τους σχετικά με την εργασία για τις πρεσβείες και τα προξενεία στην Ελλάδα.

Angie έγραψε @ 8 του Οκτωβρίου 2008 στο 20:33

Γεια Kat!

Έχω κάνει σερφ στο διαδίκτυο για κάτι εντελώς διαφορετικό και βρήκε τη σελίδα σας - αρκετά δροσερό και πολύ αληθινό.

Μεγάλωσα στην Ελλάδα, η μαμά μου ζει ακόμα στην Αθήνα, και είμαι πίσω όσο μπορώ για να επισκεφθείτε, επίσης, υιοθέτησε ελληνική Οικογενειακές μου :)

Εγώ σήμερα ζουν στην Αυστρία και χρησιμοποιείται για να ζήσει στις ΗΠΑ για αρκετό καιρό. Επειδή πήγα στην Γερμανική Σχολή και είχε φίλους, των οποίων οι γονείς ή ένας γονέας εργαζόταν είτε τη γερμανική ή την Πρεσβεία της Ελβετίας (μικρή κοινότητα), πήρα για να δείτε πολλά από τα ενδότερα και φάνηκε να είναι το ίδιο χάλια ως 10 χρόνια πριν.

Just wanted to say hi and that we all have the same problems all over- and most bosses seem to have one thing in common- they are either really uncomfortable to be with or real pains in the a$$es…

Hope you are doing well down there…

Kat Απάντηση:

Thanks so much for stopping in and confirming that embassies in other countries can be just as dysfunctional.

Dino wrote @ November 3rd, 2008 at 01:39

Kat, I must say that your information here is real! Are you sure you have not been hired to discourage folks from applying for a job at the US embassy in Greece?

Seriously, your account is consistent with several other accounts of people that I have known, including folks that actually worked there. There appears to be a lack of professionalism, extensive internal intrigue, and “groupies” at just about every position level. I believe that this is due to the fact that they operate so far from the US, that anything goes. Rather than representing the very best that US Management Practice, Human Resources Management, and Labor Practices have to offer, the US Embassy over the years has not served as a beacon of light in this arena. After all, this is Greece, and anything goes…especially at the US Embassy and other US affiliated/sponsored institutions! This paradigm is a true failure of our foreign policy in Greece.

Kat Απάντηση:

Hi Dino, that's right. It's real; maybe a little too real for some people's comfort. But I think it's important to be honest, so no one is surprised by the obstacles they may face or somehow rejoice in embracing other options.

I heard a story the other day about an ex-employee, quite a miserable woman by everyone's standards, who ended up winning a lawsuit with damages awarded. Sometimes it's good to get away from the familiarity of one's country and break through barriers; unfortunately, some people don't know where boundaries should be drawn.

Thank you so much for leaving a comment and your affirmation that what I'm writing is truthful. Hope to see you again. :)

Ρόδος έγραψε @ 22 του Μαΐου 2013 στις 12:54

Για να εργαστεί για την πρεσβεία των ΗΠΑ Πιστεύω ότι είναι ένα θέμα του νεποτισμού ...
Εάν δεν γνωρίζετε κάποιον από μέσα, δεν θα πάρετε μια δουλειά, γιατί είναι οι άνθρωποι τους που θέλουν να βοηθήσουν την πρώτη.

Απλά τη γνώμη μου.

Μάρκος έγραψε @ 12, Σεπτεμβρίου, 2013 στις 14:43

Γεια σου, είμαι σε Κύπρος ένας άνθρωπος της αστυνομίας ,,,, και έχω βρετανικό pasport, αλλά θέλω να έχει καλύτερη δουλειά, σε bodygard ,,,,,,, ακόμη και μπορείτε να με εκπαιδεύσει ,,,,,,,,, i είμαι 36 ετών ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, περιμένω pls απάντηση

Kat Απάντηση:

Δείτε την ενότητα «Εργασία για την Αμερικανική Πρεσβεία»? Δεν είμαι ένα γραφείο ευρέσεως εργασίας.

Η ανεργία στην Ελλάδα είναι 27,9%. Θα έχετε μια καλύτερη πιθανότητα να πάει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Βαν ... έγραψε @ 28 του Αυγούστου, 2014 στις 1:28

l θέλουν να υποβάλουν αίτηση για μια θέση εργασίας και να δώσει το καλύτερο που μου Ξέρω L μπορεί, αλλά ποιος θα τριτοβάθμιας προσλάβει έναν DJ και ένα τραγουδιστή; Ορισμένοι μπορεί να γελάσει, αλλά πιστέψτε με εργάζονται τη νύχτα είναι το μεγαλύτερο σχολείο ποτέ (ακόμα κι αν l πήγε στο ACS Αθηνών).

Το σχόλιό σας

HTML-Tags:
<a href="" title=""> <abbr title = ""> <τίτλος αρκτικόλεξο = ""> <b> <blockquote cite = ""> <αναφέρω> <κώδικα> <del datetime = ""> <em > <i> <q cite = ""> <απεργία> <strong>