Ζώντας στην Ελλάδα

Ένας πρακτικός οδηγός για τη μετακίνηση, που ζουν, εργάζονται και ταξιδεύουν στην Ελλάδα, καθώς και ονειροπόλος και περιπέτειες από έναν Αμερικανό στην Αθήνα

Θέσεις εργασίας στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα

Φωτογραφία του Αλέξανδρου Phlippides - Χρησιμοποιείται με την άδεια του Ν Βατόπουλος

"Πάρτε μια δουλειά της αμερικανικής πρεσβείας," ήταν η απάντηση καθένας έδωσε όταν ήμουν άνεργος ή αναφέρονται επιθυμούν να αλλάξουν εργασία.

Τοπικές φίλοι, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους πίσω στο σπίτι, σκέφτηκε ότι η εργασία της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα ήταν μια εύκολη λύση για την εξεύρεση ένα οικείο περιβάλλον εργασίας που περιβάλλεται από τους συναδέλφους ομογενείς, έναν καλό μισθό και λίγο κύρος ρίχνονται σε Είναι μια μεγάλη -. Αν προφανές και παλιά - ιδέα, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι τόσο απλό. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι που κάνουν αυτή την πρόταση δεν καταλαβαίνουν τι χρειάζεται.

Εκτός από τα θέματα θεωρήσεων και αδειών εργασίας που αντιμετωπίζουν οι Αμερικανοί πολίτες / μη μέλη της ΕΕ, όπως περιγράφεται στην ενότητα « Πώς οι Αμερικανοί πολίτες / εκτός ΕΕ μπορεί να κινηθεί, ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα , "που προτείνω σε όλους τους πολίτες εκτός ΕΕ να διαβάσετε, να πάρει ένα δουλειά σε ένα πρεσβεία οποιασδήποτε εθνικότητας (αμερικανικές, καναδικές, της Αυστραλίας, της Βρετανίας ή άλλως) δεν είναι εύκολη υπόθεση δεν έχει σημασία ποιος είσαι και από πού έρχεσαι.

* Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 17, Ιουνίου, 2013

Σημείωση

Το άρθρο αυτό γράφτηκε με την πρόθεση να περάσει στη σοφία απέκτησα μέσα από την εμπειρία από πρώτο χέρι και τις συμβουλές που δίνονται από το προσωπικό της πρεσβείας για να σας βοηθήσει να καταλάβετε την πραγματικότητα της εργασίας για την πρεσβεία. Η απόφαση για την εφαρμογή / εργασία υπάρχει μια μοναδική προσωπική επιλογή που βρέθηκαν μέσα στον εαυτό σας, ανάλογα με τους στόχους σας, τις αρχές, τα προσόντα και τις συνδέσεις. Δεν είμαι ένα πρακτορείο εύρεσης εργασίας, δεν αντιπροσωπεύουν την πρεσβεία ή το προξενείο, και αυτή η ιστοσελίδα δεν είναι ένα φόρουμ για τη συγκέντρωση ενός απογραφή.

Ονόματα άλλαξαν για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των ατόμων που αναφέρονται.

Σύντομα στοιχεία

Τα στοιχεία αυτά ισχύουν για τις περισσότερες πρεσβείες και προξενεία σε όλες τις χώρες:

1. Το να είσαι πολίτης της χώρας που λειτουργούν πρεσβεία δεν είναι αρκετό

2. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ήδη ζουν στη χώρα και διαθέτουν άδεια εργασίας και έχουν ευχέρεια στην τοπική γλώσσα

- Πρεσβείες, όπως και κάθε άλλο θεσμικό όργανο, πρέπει να συμμορφώνονται με τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς, καθιστώντας έτσι δύσκολο να εξασφαλίσει τη χορηγία μιας νέας κατοικίας / άδειας εργασίας
- Όλες οι κενές θέσεις εργασίας ζητούν οι αιτούντες να έχουν ήδη άδεια εργασίας
- Proficiency ή ευχέρεια στην τοπική γλώσσα είναι συνήθως μετριέται με τη χορήγηση σε γραπτή ή / και προφορική εξέταση

3. Οι θέσεις που δεν απαιτούν την τοπική γλώσσα απαιτούν σχεδόν πάντα διαβάθμιση ασφαλείας

- Η απόκτηση ελέγχου της ασφάλειας συνεπάγεται μια Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης Σύμβουλος Test (FSOT), επιτυγχάνοντας ένα ορισμένο αποτέλεσμα, να επιτύχουν σε προφορική εξέταση, που διέρχεται από μια εντατική διαδικασία ελέγχου υπόβαθρο και συνέντευξη στην Ουάσιγκτον, που εξυπηρετούν την πρώτη διπλωματική θέση σας σε ένα "λιγότερο επιθυμητή χώρα" για τέσσερα χρόνια και τη μεταφορά κάθε τέσσερα χρόνια σε νέα θέση χωρίς καμία εγγύηση της ανατεθεί καμία από τις χώρες που έχετε επιλέξει. Ανατρέξτε στην ενότητα " Θέσεις εργασίας που εκπροσωπούν την Αμερική "για περισσότερες πληροφορίες.

4. Υπάρχουν λιγότερες θέσεις εργασίας κάθε χρόνο

- Στα 14 χρόνια που έχω ζήσει στην Αθήνα, έχω δει μια προοδευτική μείωση των κενών θέσεων εργασίας και γνωρίζω ανθρώπους που έχουν απολυθεί. Δεν μπορώ να μιλήσω με έξυπνο τρόπο για το αν αυτό είναι μια παγκόσμια τάση ή για μια συγκεκριμένη τοπική λόγο στην Ελλάδα. Είναι πιο πιθανό να οφείλεται σε οικονομικούς λόγους (δηλαδή, περικοπές του προϋπολογισμού) ή μετατόπιση των προτεραιοτήτων σε άλλη περιοχή.
- Προσωρινή ή βραχυπρόθεσμες θέσεις ήταν λίγες, με εξίσου μεγάλο ανταγωνισμό. Δεν οδηγούν απαραίτητα σε πιο μόνιμες θέσεις πλήρους απασχόλησης, αν και είναι καλή εμπειρία και καλό για ένα βιογραφικό σημείωμα.

5. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός

Περιλαμβάνονται τα εξής:
- Διπλωματικό προσωπικό, συνήθως καταγόταν από μια διπλωματική οικογένεια, οι οποίοι έχουν ήδη αρχαιότητα, η κάθαρση της ασφάλειας και την ικανότητα να μεταφέρει
- Τα μέλη της οικογένειας της πρεσβείας / προξενικών υπαλλήλων
- Βετεράνων και άλλο στρατιωτικό προσωπικό που παίρνουν ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων υποψηφίων, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους
- Οι ντόπιοι με διπλή υπηκοότητα, οι οποίοι προσέλθουν μαζικά

6. μισθούς Πρεσβεία ανταποκρίνονται σε ένα τοπικό πρότυπο

- Οι άνθρωποι πιστεύουν εσφαλμένα ότι οι αμερικανικές μισθούς που καταβάλλονται στους ντόπιους και τους πολίτες των ΗΠΑ από το εξωτερικό, ενώ στην πραγματικότητα οι μισθοί κλιμακωθεί σε τοπικό επίπεδο και μετατρέπονται σε ευρώ, το οποίο μερικές φορές ισοδυναμεί με πολύ λιγότερο με το δολάριο ΗΠΑ είναι ασθενέστερη
- Μόνο οι διπλωμάτες είναι αφορολόγητα? μη-διπλωματική ή / και κατοίκων της περιοχής εξακολουθούν να είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν φόρους
- Οι μισθοί βασίζονται σε κυβέρνηση ταξινόμηση και την κλίμακα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση θέσεων εργασίας

7. Η Πρεσβεία δεν είναι ένα γραφείο εύρεσης εργασίας? Είναι μια διπλωματική αποστολή

- Η Πρεσβεία δεν έχει λίστες εργασίας για τους εργοδότες στην Ελλάδα και δεν προσφέρει βοήθεια στην τοποθέτηση Αμερικανούς, αφού η Ελλάδα είναι μια χώρα της ΕΕ και την Αμερική και άλλες χώρες μη μέλη της ΕΕ δεν είναι. Μπορείτε να ανταγωνιστεί με όλους. Δεν υπάρχει καμία διάκριση μεταξύ των εθνικοτήτων (γνωστός και ως, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως «Θέσεις εργασίας για τους Αμερικανούς στην Ελλάδα") και το γεγονός είστε πολίτης μη μέλη της ΕΕ σε θέματα άδειας καθιστά πιο δύσκολο αν δεν μπορούν να διεκδικήσουν την ιθαγένεια της ΕΕ μέσω ένας πρόγονος.
- Δεν είναι δουλειά της Πρεσβείας να απαλλάξει ακριβείς ή ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις θεωρήσεις για τις άδειες Ελλάδα, διαμονής ή εργασίας για την Ελλάδα ή άλλες τοπικές γραφειοκρατία. Η αποστολή τους είναι να παρέχουν υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με την πατρίδα, δηλαδή των ΗΠΑ διαβατήρια, θεωρήσεις των ΗΠΑ, αμερικανική υπηκοότητα, παροχές Κοινωνικής Ασφάλισης, ΗΠΑ συμβολαιογράφου υπηρεσίες. Όλα τα προξενεία και πρεσβείες και διπλωματικές αποστολές τους επισκέπτες στη χώρα υποδοχής, όχι αρχές, και δεν μπορεί να υπερισχύσει έναντι των τοπικών νόμων.

Εργαζόμενοι Πρεσβεία ξέρω

Υπηρετούν τη χώρα σας στο εξωτερικό συνεπάγεται ένα διαφορετικό τρόπο ζωής και δέσμη των συμβιβασμών, σύμφωνα με τους φίλους και τους συγγενείς. Πολλές οικογένειες επιλέγουν να ζουν χωριστά, και εκείνοι που δεν πάσχουν μερικές φορές το στέλεχος της αλλαγής χώρες και τον πολιτισμό κάθε τέσσερα χρόνια.

Φυσικά υπάρχουν ποικίλες ομάδες ανθρώπων που εργάζονται για την πρεσβεία, αλλά απολύτως ο καθένας ξέρω ότι προέρχεται από μια διπλωματική οικογένεια.
- Ο πατέρας ΕΚΤΩΡ έχει εργαστεί ως Πρέσβης όλη του τη ζωή, και ΕΚΤΩΡ είναι ένα τοπικό σωματοφύλακας εδώ στην Ελλάδα. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αυτός είναι υψηλού μορφωτικού επιπέδου, κρατά την ειδική διαβάθμιση ασφαλείας, μιλάει τρεις γλώσσες και είναι ένας πυγμάχος πρώην πρωτάθλημα? αυτός δεν είναι ένας musclehead.
- Ο πατέρας της Deborah ήταν ένας διπλωμάτης, πριν η ίδια έγινε ένα? αυτή είναι τώρα στο Ιράκ.
- Ο πατέρας της Έρικα είναι επίσης ένας διπλωμάτης, και υπηρέτησε στην Αθήνα, όπως έκανε πριν μετακομίσει στην Ελβετία.
- Γεωργία υπηρέτησε στην Αθήνα προτού μεταφερθούν στη Βραζιλία, όπως και η μητέρα της μπροστά της.
- Nathan έχει εργαστεί για την κυβέρνηση από τις αρχές του '20, υπηρέτησε δύο θητείες στην Αθήνα και σήμερα είναι συνταξιούχος.

Αυτές οι οικογένειες έχουν και κάτι άλλο κοινό - διαζύγιο. Όλοι οι φίλοι μου δεν έχουν μόνο οι γονείς που είναι διαζευγμένοι, αλλά είναι διαζευγμένοι και οι ίδιοι. Φυσικά, υπάρχουν πολλές επιτυχημένες διπλωματικές οικογένειες των οποίων ο γάμος επέζησε, αλλά τα λίγα ζευγάρια που ξέρω με δύο καριέρες και τα παιδιά επιτευχθεί αυτό με τη χρήση σημαντικό πλούτο τους να προσλάβουν προσωπικό οικονόμοι, νταντάδες και τους οδηγούς για να τους βοηθήσει. (Σημείωση: Δεν λέω αυτό ισχύει για όλους, μόνο οι άνθρωποι που γνωρίζω).

Όταν ακούω ότι ΕΚΤΩΡ ξεχωρίζει δώρα και σχεδιάζει έκπληξη κόμματα για τη σύζυγό του Πρέσβη »από το σύζυγό της,« επιβεβαιώνει απλώς έκανα τη σωστή επιλογή για να σταματήσει η διαδικασία για να γίνει ένα Υπηρεσίας Εξωτερικής Officer. Ίσως αν είχα ξεκινήσει όταν ήμουν νεότερος, με περισσότερη ανοχή για την αστάθεια και την ταλαιπωρία, αυτό θα ήταν μια σταθερή καριέρα γεμάτη με έκθεση σε διαφορετικές χώρες και κουλτούρες, ενώ υπηρετούν τη χώρα μου.

Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα: Η εμπειρία μου

Ένας από τους λόγους που επέλεξα να εγκαταλείψουν τη χώρα μου ήταν διαφώνησα με τον εκλεγμένο πρόεδρο εκείνη την εποχή και τις κυβερνητικές πολιτικές του, οπότε για μένα να εξετάσει ακόμη και εργάζονται για μια πρεσβεία θα πρέπει να λένε πολλά για την περιφρόνησή μου για τους Έλληνες αφεντικά και το πάθος μου για να οικοδομήσουμε μια γέφυρα μεταξύ Ελλάδα και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Πρώτη προσπάθεια: Την πρώτη φορά που έκανα αίτηση για μια θέση στην πρεσβεία, θα είχε απορριφθεί δεν φοιτούν σε "ένα χρόνο από το σχολείο γραμματέας,« παρά ΒΑ και πέντε ετών εμπειρία μου στην πραγματικότητα εργάζεται ως εκτελεστικός βοηθός για μια γνωστή πολυεθνική.

Δεύτερη απόπειρα: δεύτερη αίτηση μου ήταν επιτυχής και μου εξασφάλισε μια συνέντευξη, που διοργανώνονται την τελευταία στιγμή από τον άνθρωπο που θα είναι εν δυνάμει αφεντικό μου. Ενώ ήμουν εντυπωσιασμένος ότι θα καλέσει προσωπικά και να ζητήσει συγγνώμη για την έλλειψη προειδοποίησης, λόγος του ήταν λιγότερο εντυπωσιακή - «Αποφάσισα να φύγω για διακοπές νωρίς, και HR μου είπε ότι έπρεπε να προσλάβουν κάποιον πριν πάω."

Με μόνο δύο ώρες νωρίτερα, εγώ βιασύνη πίσω στο σπίτι για να τεθεί σε καλύτερη στολή και το κεφάλι μου στην Πρεσβεία, όπου τα πορτρέτα του Μπους, Τσένι και ο Κόλιν Πάουελ χαμογέλασε πάνω μου στο αλεξίσφαιρο αίθουσα αναμονής. Λίγα λεπτά αργότερα, ένας άνδρας άνοιξε διάπλατα την πόρτα και μια νεαρή Ελληνίδα, με βαρύ μακιγιάζ, μαλλιά και overprocessed γατάκι τακούνια περπάτησε μέσα. Καθώς πέρασε, ο άντρας της ταξίδεψε πάνω και κάτω, χωρίς διακριτική ευχέρεια, και γύρισε και τον ευχαρίστησε.

"Είσαι Kat ____;» ρώτησε. Ω, αγαπητέ. Ο τύπος που ταξίδεψε πίσω αυτό το κορίτσι ήταν η συνέντευξη μου και το δυναμικό αφεντικό. Λίγο πολύ φιλικό στη συνέντευξή μας, είχα αποφασίσει να σαμποτάρει τις απαντήσεις μου για να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα που εργάζονται γι 'αυτόν και να είναι ευγνώμονες για την τρέχουσα εργασία μου. Μετέφερε έξω από την Αθήνα το 2002. Θα ήθελα να θυμάμαι μόνο αυτή την ημέρα ως την ημέρα που έχασα το πουλόβερ που φορούσε στην κηδεία της μητέρας μου.

Τρίτη προσπάθεια: Σε μια άλλη συνέντευξη για μια διαφορετική κενή θέση, ήμουν ένας από τους 500 ανθρώπους που ανταγωνίζονται για πέντε, οι θέσεις των τριών μηνών κατά τη διάρκεια της Αθήνας του 2004? σχεδόν το 90 τοις εκατό ήταν νέοι Έλληνες-Αμερικανούς οι οποίοι γνώριζαν ο ένας τον άλλο και φτάσαμε σε ομάδες. Εμείς κλήθηκαν να λάβει μια δοκιμή επάρκειας για τις προξενικές υποθέσεις και την ελληνική γλώσσα. Ένιωθα αισιόδοξος πριν από τη δοκιμή, επειδή μια γυναίκα από την ΥΕ με τράβηξε στην άκρη για να μιλήσουμε, αλλά μετά τη δοκιμή έγινε σαφές ότι δεν μπορεί να το κάνει στο επόμενο γύρο, ειδικά όταν ένας Έλληνας γυναίκα που κάθεται δίπλα μου παρατήρησε ότι ήταν δύσκολο.

Τελική προσπάθεια: Η τελευταία συνέντευξη είχα προσκληθεί να παρευρεθούν ήταν για μια θέση που ταιριάζει απόλυτα τα προσόντα μου. Θα μπορούσε να περιέχει μόλις τον ενθουσιασμό μου. Μετά από μία ώρα περιμένει πέρασε στον προκαθορισμένο χρόνο και τελικά να καθίσει να μιλήσει με έναν Έλληνα-αμερικανική γυναίκα που αντικατοπτρίζεται η Ann Taylor δούμε φορούσα, μου είπε ότι ήμουν όχι μόνο ένα εντυπωσιακό υποψήφιος, αλλά ένα εντυπωσιακό πρόσωπο. Ήταν έτοιμος να με προσλάβει, αλλά έπρεπε να τελειώσει τις επόμενες τρεις συνεντεύξεις. Καθώς έφευγα, μου μίλησε στα Ελληνικά, στην οποία απάντησε σε μήκος, και στη συνέχεια μου είπε ευχέρεια μου ήταν η χειρότερη μεταξύ όλων πήρε συνέντευξη. Συγγνώμη;!; Όταν ευγενικά στάθηκε έδαφος και μου επιβεβαίωσε ότι η διαφήμιση ζήτησε "μια εγγενής αγγλικός ομιλητής με υποτυπώδη ελληνική," συμφώνησε ήμουν περισσότερο από καλά, αλλά clammed και μου συνοδεία έξω. Φίλοι πιστεύουν ότι σκόπιμα μου δημιουργήθηκε έτσι θα μπορούσε να μου γκρεμίσουν. Όποια και αν είναι τα κίνητρά της, δεν με ένοιαζε να εργαστούν για κάποιον σαν αυτό και θεώρησε ότι είναι μια ευλογία.

Μια γνωριμία που ονομάζεται Nick ισχυρίζεται φίλη του ονομαζόταν και προσφέρθηκε μια θέση εργασίας από την πρεσβεία μετά τους έστειλε μια αυτόκλητη βιογραφικό. Η γυναίκα ΥΕ μίλησα με στην πρεσβεία λέει ότι αυτό είναι εξαιρετικά απίθανο γιατί δέχονται μόνο τις αιτήσεις και τα βιογραφικά σημειώματα για τους αποσπασμένους κενές θέσεις εργασίας.

Για να διαβάσετε σχετικά με την εμπειρία μιας τοπικής ελληνικής γυναίκας με την εργασία για διάφορες πρεσβείες στην Ελλάδα, ήθελα να σας ενθαρρύνω να διαβάσετε σχετικά με την Christine στο "Σχόλια". Είναι στο άνοιγμα των ματιών.

Συμπέρασμα

Το φαγητό στο επίτροπος είναι απίστευτα αυθεντικό, υπάρχουν αμέτρητες πόρους, και η πλειοψηφία των ανθρώπων που έχω γνωρίσει όλα ήταν εξυπηρετικοί, αποτελεσματικό και εξαιρετικά καλοί άνθρωποι τόσο επαγγελματικά όσο και κοινωνικά. Αλλά αποφάσισα ότι δεν ήταν πλέον σημαντικό για μένα να συνεχίσουν να επιδιώκουν μια δουλειά εκεί.

Ευνοϊκή εντύπωση μου από την πρεσβεία έκτοτε έχουν αλλοιωθεί από έναν Έλληνα-αμερικανική γυναίκα στο προξενικό τμήμα που αντέγραψε τακτικά την ιστοσελίδα μου και το Twitter ζωοτροφών το 2011-2012 - ακόμα και μετά έχω την προειδοποίησε να σταματήσει - αφού συνυπολογιστούν και για την ενημέρωση των πολιτών των απεργιών και εκκίνησης μια ενημερωτική ενότητα καλύπτει τα ίδια θέματα που κάνω (κάτι που δεν γίνεται ποτέ στην ιστορία της πρεσβείας). I κατατεθεί μια άτυπη και επίσημη καταγγελία, αλλά δεν επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή έχει ληφθεί μέχρι σήμερα.

Οι εργασίες για την αμερικανική πρεσβεία

Ακόμα σκεφτείτε ότι έχετε τι παίρνει για να εργαστεί για την πρεσβεία; .” Κάντε κλικ στην επιλογή " Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα Θέσεις Εργασίας "ή" Προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Ευκαιρίες απασχόλησης . "

Πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν αμερικανικές πρεσβείες στην Κρήτη ή οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα, μόλις διπλωματικές αποστολές στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Στην Επικαιρότητα

« Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα ασφάλεια. Όχι από την εμπειρία μου "- Star Tribune

Σχετικές Θέσεις

« Κοινές θέσεις εργασίας για τους πολίτες τους Αμερικανούς / εκτός ΕΕ στην Ελλάδα: Μύθος και πραγματικότητα "
" Παράδειγμα των θέσεων εργασίας και των μισθών στην Αθήνα, Ελλάδα "
« Πώς μπορούν οι πολίτες Αμερικανοί / εκτός ΕΕ μπορεί να κινηθεί, ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα "

25 Σχόλια »

deviousdiva έγραψε @ 30η Μαΐου 2007 στις 13:44

Πραγματικά, δεν ξέρω τι να πω, αλλά είμαι χαμόγελο από αυτί σε αυτί (όχι επειδή δεν έχετε να πάρετε μια θέση εργασίας!), Επειδή είστε πολύ αστείο και καταλαβαίνω απόλυτα.

«Καθώς έφευγα, μου μίλησε στα ελληνικά με την οποία απάντησα στο μήκος και στη συνέχεια μου είπε ευχέρεια μου ήταν η χειρότερη μεταξύ όλων πήρε συνέντευξη. Συγγνώμη;!; Όταν ευγενικά στάθηκε το έδαφός μου και επιβεβαίωσε ότι μόνο τα βασικά στοιχειώδη ελληνική ζητήθηκε στη διαφήμισή της, συμφώνησε ότι ήμουν καλά, αλλά τσαλακωμένο και ευγενικά μου πέταξε έξω.

{Και έβαλα τα χέρια μου πάνω από τα αυτιά μου, χαμογέλασε και είπε, όπως έφευγα ... lalalalalalalala.} "

Ελπίζω παρούσα εργασία σας είναι καλύτερο από αυτό το s # @ t

Φιλιά,
DD

Kat Απάντηση:

Είναι ένα αστείο πράγμα, πραγματικά. Είχα ένα κλάσμα του δευτερολέπτου για να αποφασίσει αν θα αγνοήσει το σχόλιό της και καφέ μύτη δρόμο μου έξω από αυτό ή να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να επισημάνω το σχόλιό της ήταν αδικαιολόγητη. Σίγουρα ήμουν απογοητευμένος γιατί ήξερα ότι μπορούσα να κάνω αυτή τη δουλειά καλά, αλλά αυτό είναι μια ευλογία που έμαθα ήταν έτσι πριν εργάστηκα γι 'αυτήν.

Κανείς δεν θα πρέπει να είναι σε θέση να πάρει μακριά με αυτό το είδος της συμπεριφοράς, και είμαι σίγουρα δεν εκφοβίζονται από αυτό. Στο πεδίο της ζωής μου και τον κόσμο, που είναι ένα πολύ μικρό ψύλλων.

Περισσότερο από αυτό, με έκανε να ντρέπεται ως ένας Αμερικανός ότι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μου με αυτόν τον τρόπο.

Melusina έγραψε @ 31 Μαΐου του 2007 στις 23:08

Ναι, αλλά κάποιος στο προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να μάθουν αγγλικά. Μερικοί άνθρωποι, στην πραγματικότητα, συμπεριλαμβανομένου του προξένου. Παρά το γεγονός ότι το δεύτερο ταξίδι μου εκεί ήταν πολύ καλύτερα παραλήφθηκε, ακόμα, θα πρέπει να είναι σε θέση να μιλήσω με τους Αμερικανούς στα αγγλικά.

Αλλά, που εργάζονται για την κυβέρνηση των ΗΠΑ; Νομίζω ότι θα περάσει. Αρρωσταίνω αρκετά κοιτάζοντας τις φωτογραφίες όταν πάω μόνο για τις επιχειρήσεις.

Kat Απάντηση:

Έχεις δίκιο! Η Πρεσβεία στην Αθήνα έχει δύο εξαιρετικών δίγλωσσων ομιλητών πίσω από το γυαλί στο «κοινό» περιοχές και γηγενείς ομιλητές της αγγλικής πίσω από τον τοίχο που πολλοί δεν βλέπουν. Από ό, τι ακούγεται, Θεσσαλονίκη θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει λίγα περισσότερα του τελευταίου.

Όντας είναι μια αμερικανική πρεσβεία, είναι φυσιολογικό να μιλήσετε με έναν Αμερικανό στα αγγλικά από (εκτός από τις θεωρήσεις), που υπάρχουν για να εξυπηρετούν τους Αμερικανούς.

Ένας από τους λόγους που έφυγα από τις ΗΠΑ ήταν επειδή δεν συμφωνώ με την κυβέρνηση, ώστε οι προσπάθειες μου για να εργάζονται γι 'αυτούς εδώ θα πρέπει να λένε πολλά για το πώς ήμουν απελπισμένος για να πάρει μακριά από τα ελληνικά αφεντικά. Είναι σαν να ψηφίζουν για πρόεδρο - δεν είναι ότι είναι απαραίτητα καλύτερη από την άλλη, μόνο μια επιλογή ανάμεσα στο μικρότερο κακό.

Gigi έγραψε @ 2, Ιουνίου 2007 στις 17:44

Έφτασα στην Αθήνα μόλις πριν από δύο εβδομάδες, και μετά από αμέτρητες ώρες κοιτάζοντας την ιστοσελίδα της Αμερικανικής Πρεσβείας και άλλες ιστοσελίδες για να καταλάβω πώς να βρουν δουλειά εδώ, έχω να πω- αυτή είναι η πιο χρήσιμη ιστοσελίδα που έχω συναντήσει! Είναι τόσο αληθινό, ο καθένας έχει μου είπε να πάω στην πρεσβεία και να πάρει μια δουλειά εκεί? όπως αν θα μπορούσε να είναι τόσο απλό !!! Εγώ, βέβαια, δεν είμαι αρκετά τυχερός να μιλήσει ακόμη και βασικές ανάγκες της Ελληνικής, αλλά ξέρω ότι είναι ένας από τους στόχους μου, ενώ εγώ είμαι εδώ. Ευχαριστώ πολύ για όλα τα σχόλιά σας. Θα βοηθήσει πάρα πολύ.

Thomas έγραψε @ 5 του Ιουνίου του 2007 στις 20:25

Πολλές φορές έχω ακούσει ανθρώπους να μιλούν για να πάρει την εργασία στην πρεσβεία της χώρας τους, συνήθως ιρλανδική όπως αποδεικνύεται, και που πάντα σήμαινε ότι την πρεσβεία τους θα μπορούσε να τους βρει μια δουλειά. Αναρωτιέμαι αν οι άνθρωποι αρχίζουν να επαναλάβετε τη συμβουλή χωρίς να κατανοούν πραγματικά τι ήταν στην πρώτη θέση. (Ένας Ιρλανδός κορίτσι που γνώρισα είχε πάρει πραγματικά δουλειά διδασκαλία της μέσω της πρεσβείας.)

Θα είχα πραγματικά θεωρούν ότι ήταν πιο δύσκολο από ό, τι το περιγράψω να πάρει μια εργασία σε μια πρεσβεία. Διπλωματικές εργασίες ανέκαθεν αποτελούσε το καλύτερο που μπορείτε να πάρετε.

Kat Απάντηση:

Σωστά. Είναι φοβερά δύσκολο! Το σημείο του άρθρου μου ήταν ότι δεν μπορεί κανείς να περπατήσετε την Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα και περιμένουν να βρουν μια θέση εργασίας με βάση την ιθαγένεια. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν πραγματικά αυτό. Παίρνει έχουν ισχύουσα άδεια, ευχέρεια λόγου σε μια γλώσσα, η κάθαρση ασφαλείας που περιλαμβάνει μία δοκιμή / συνεντεύξεις σε DC / εξυπηρετούν μια θέση κάπου αλλού πρώτα, την εκπαίδευση, την εμπειρία και τις διπλωματικές σχέσεις, στη συνέχεια, χτυπώντας έξω περισσότερο από 1000 άλλους ανθρώπους που είναι εξίσου ή και περισσότερα προσόντα .

Δεν ξέρω στα σίγουρα, αλλά υποθέτω ότι η ιρλανδική πρεσβεία μπορεί να βοηθήσει τους πολίτες της, επειδή είναι στην ΕΕ, το ίδιο και η Ελλάδα. Αμερική δεν είναι και υπάρχουν γραφειοκρατικά εμπόδια? Θέλω να πω, τι να πω, όταν η πρεσβεία πρέπει να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα για να βάλουν τα δικά τους διπλωματικές μέλη της οικογένειας;

Thomas έγραψε @ 6 Ιουνίου του 2007 στις 9:56

Είναι δύσκολο, το ξέρω. Είναι ακριβώς φάνηκε λίγο πιο εύκολο από ό, τι περίμενα. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τέτοιου είδους θέσεις εργασίας, και είναι συνήθως πολύ καλά πληρώνονται, με πολλά προνόμια.

Απλά να πάρει ένα διαμέρισμα κοντά στην πρεσβεία είναι σκληρή!

Υποθέτω την ιρλανδική πρεσβεία μπορεί να βοηθήσει τους πολίτες της, επειδή είναι στην ΕΕ, το ίδιο και η Ελλάδα.

Δεν είχα σκεφτεί αυτό. Πρέπει να είστε δίκιο σε αυτό.

Bob έγραψε @ 7 Ιουν 2007 στις 23:22

Εκτός από την πρεσβεία των ΗΠΑ, υπάρχει μια αμερικανική βάση του Ναυτικού στην Κρήτη και ένα μικρό αμερικανικό στρατιωτικό απόσπασμα στη Λάρισα, που έχει μερικές φορές θέσεις εργασίας για τους Αμερικανούς, αλλά φυσικά θα πρέπει να προχωρήσουμε στην Κρήτη ή τη Λάρισα. Χειρότερα μέρη για να ζει και εργασία Υποθέτω όπως η Κρήτη είναι ένα όμορφο μέρος. Λάρισα δεν είναι τόσο ωραία όμως.

Έχω ακούσει υπάρχει κάποια συμφωνία για το καθεστώς των δυνάμεων που λέει ότι δεν μπορείτε να πάρετε μια αμερικανική δουλειά Κατάσταση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ΗΠΑ Govt αφού έχετε έρθει στην Ελλάδα για πάνω από 3 μήνες. Οι μόνες διαθέσιμες θέσεις εργασίας τότε ως τοπική εθνική κατάσταση και στη συνέχεια θα είναι σε ανταγωνισμό με τους Έλληνες και φυσικά τα μικρά τους μισθούς που το συνοδεύουν.

Καλή πληροφορίες σχετικά με το θέμα και ελπίζω ότι θα είναι επιτυχής εύρεση εργασίας στην Ελληνική Πρεσβεία. Απλά σκεφτείτε, αν το κάνετε ίσως μπορείτε να αγοράσετε θαλασσινά Κακαβιά σούπα. Είναι ένα από τα πράγματα που μου λείπει τόσο πολύ εδώ στην Ελλάδα.

Kat Απάντηση:

Γεια βαρίδι, ευχαριστώ για τα σχόλια και τις πληροφορίες σας. Ήξερα για τη βάση στην Κρήτη, αλλά μόνο επαφή μου έχει απομείνει Ελλάδα, έτσι δεν είχα καμία «μέσα» πληροφορίες και ποτέ δεν ζήτησε.

Είμαι πραγματικά δεν ψάχνει για δουλειά με την Πρεσβεία, έγραψα το άρθρο ως ένα ενημερωτικό κομμάτι για αυτούς που για κάποιο λόγο πιστεύω ότι να πάρει μια δουλειά υπάρχει ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα.

Όσο για τον θαλασσινά Κακαβιά, υπάρχει ένα κατάστημα στα βόρεια προάστια που πωλεί τα αμερικανικά προϊόντα σε μια τεράστια σήμανσης. Αλλά έχω πραγματικά 3 κουτιά του ψαρόσουπα που έφερα πίσω στις αποσκευές μου από τα κράτη. Θα ήθελα επίσης να το κάνει από την αρχή με τις κονσέρβες μύδια έχω στην αποθήκη. Έλα κι εσύ! ?)

Τεντ έγραψε @ 30ης Ιουνίου 2007 στις 12:25

Αν και είμαι σχεδόν ένας εμπειρογνώμονας για τις θέσεις εργασίας πρεσβεία, έχω διαπιστώσει όλα αυτά τα χρόνια ότι εκείνοι που έκαναν το έργο των πρεσβειών (συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ ένα) ήταν τόσο δυσαρεστημένοι με το γενικό πληθυσμό.

Υπήρχε κάποτε μια εποχή (30-40 χρόνια), όταν μια εργασία πρεσβεία σήμαινε καλά χρήματα και κάποια προνόμια που δεν προσφέρονται για τους «ντόπιους». Η αμερικανική πρεσβεία, για παράδειγμα, που καταβάλλεται σε δολάρια ΗΠΑ, όταν το δολάριο ήταν βασιλιάς ... αλλά στη συνέχεια, γύρω στο 1980, το ακαλλώπιστος και ξεκίνησε μια μισθοδοσίας σε δραχμές (η ιστορία του ευρώ είναι πολύ πιο θλιβερό - για την κυβέρνηση των ΗΠΑ). Ως υπάλληλος της πρεσβείας του Ηνωμένου Βασιλείου, που δεν έχουν κάποια ειδικά προνόμια, συμπεριλαμβανομένης άδεια να μεταβούν στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από τόσα χρόνια υπηρεσίας (αυτό είναι πριν από την ΕΟΚ-ΕΕ).

Μερικοί άνθρωποι δεν ευδοκιμούν κάτω από αυτές τις συνθήκες. ΗΠΑ πρεσβεία Έλληνες εργαζόμενοι θα μπορούσαν να κουνάω ακόμη τον τρόπο τους στην ουσιαστική PX, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Συγγρού στο κτίριο τώρα έχουν περάσει προ πολλού, να κάνετε τα ψώνια σας. Αυτοί ήταν οι ημέρες όταν ένα πακέτο Marlboros ήταν ένα μοναδικό δώρο.

Πιο πρόσφατα, έχω ακούσει μόνο στενοχώρια ιστορίες από ξένες πρεσβεία Έλληνες εργαζόμενους, εκτός από κάποιες μοναδικές καταστάσεις που αφορούν μικρές αποστολές που εκπροσωπούν εξωτικά μέρη.

Νομίζω ότι ήσουν τυχερός, με πολλούς τρόπους, μένοντας μακριά από την εργασία της αποστολής. Τα χρήματα δεν είναι καλό αν δεν καταλαμβάνουν την υψηλότερη βαθμολογία και τις συνθήκες εργασίας είναι κατά μέσο όρο.

πίστη έγραψε @ 23 Μάρτη 2008 στις 00:48

Γεια σας,
im από την Ελλάδα και im που εργάζονται στην οργάνωση της κοινωνικής ασφάλισης στην Ελλάδα (ΙΚΑ) και εγώ θα ήθελα να μάθω τι είδους εκπαίδευση πήρα να πρέπει να πάρει μια δουλειά σε ένα ελληνικό empacy στις ΗΠΑ και αν έχω να εργαστεί στο o Υπουργείο Εξωτερικών γροθιά και στη συνέχεια να tranfered στα κράτη;
σε ευχαριστώ

Kat Απάντηση:

Σας ευχαριστώ για την ερώτησή σας. Ωστόσο, η αποστολή αυτής της ιστοσελίδας είναι η παροχή πληροφοριών για όσους ενδιαφέρονται ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, όχι οι Έλληνες που ενδιαφέρονται για καθιστικό / εργάζονται στις ΗΠΑ. Αυτός είναι ο λόγος για το παραπάνω άρθρο καλύπτει ό, τι απαιτείται για την Αμερικανική Πρεσβεία. Αν θέλετε μια δουλειά στην Ελληνική Πρεσβεία, θα πρέπει να ζητήσουμε ελληνική κυβέρνηση σας και όχι εμένα, μια μη-Ελληνική Ξένη μεταναστών που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτή τη προνομιακή πληροφορία.

Christine έγραψε @ 27 Μάρτη του 2008 στις 10:11

Γεια σου Kat, έκανα σερφ το δίχτυ αυτό το πρωί και βρήκα αυτό το site και είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα. Όσο για τις εμπειρίες μου σε πρεσβείες, πηγαίνουν sth σαν αυτό.

Άφησα τη δουλειά μου στον ελληνικό ιδιωτικό τομέα μετά από 5 έτη το 2001 να αναλάβει μια θέση εργασίας που προσφέρονται στη βρετανική πρεσβεία. Τι λάθος! Κατέληξα να είναι ανώτερος λογιστής (που έχουν πανεπιστημιακό πτυχίο στις πολιτικές επιστήμες, ήμουν ενθουσιασμένος για να είναι σε μια πρεσβεία) και προς απογοήτευσή μου, βοηθός μου ήταν ένας πρώην-σκούπα σε μια τράπεζα. Ναι, την προηγούμενη δουλειά της ήταν να σφουγγαρίζω πατώματα !! Παρ 'όλα αυτά, επειδή είχε πάει στην πρεσβεία για 3 έτη, σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι κάποια βοήθεια, αν και δεν ήξερε καλά αγγλικά και αγγλικά που ήξερε ήταν δύσκολο να καταλάβουμε γιατί ήταν ένας ομογενής από τη Ζιμπάμπουε, η οποία δεν βοήθησε πολύ. Ούτε το γεγονός ότι ήταν 52 χρονών και δεν είχε καμία γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών, ούτε οποιαδήποτε άλλη εκπαίδευση πέραν ίσως γυμνάσιο! Για να πραγματοποιήσετε μια μακρά ιστορία σύντομη, ότι θα επιμείνει σε γνώση της από τα πράγματα και στη συνέχεια να πάει και να διαμαρτύρονται για μένα να του αξιωματικού φυλακής. Λόγω σε ένα από τα τεράστια λάθη της, πήρα απολύθηκε μετά από μόλις 3 mths. και ναι, αυτή εξακολουθεί να υπάρχει, ενώ ο γιος της εργάζεται σήμερα στην κατοικία του πρέσβη και βοηθά στην κουζίνα!

Ήμουν πολύ αναστατωμένος, άφησε στα κρύα του λουτρού, αφού έχει χάσει τη δουλειά, Ειλικρινά νόμιζα ότι είχα αποτύχει. Είχα δύο παιδιά και προσπάθησε να επικεντρωθεί σε αυτούς και ο σύζυγός μου, αλλά εν τω μεταξύ έκανα προσπάθειες για να πάρει πίσω στη σκηνή πρεσβεία για προσωπικούς και συναισθηματικούς λόγους.

Πήρα μια εργασία σε μια αφρικανική πρεσβεία κοντά στο σπίτι μου, πράγμα που σκέφτηκα ότι ήταν μεγάλη, και ήμουν ένας από τους SecY. προς τον πρέσβη της. Προς μεγάλη μου απογοήτευση αυτή τη φορά, όπως και τα υπόλοιπα που έχει προσληφθεί τοπικά μέλη του προσωπικού, ήμουν μόνο να πάρει μερικής απασχόλησης ένσημα και 13 μισθοί, αντί 14 από την Ελληνική νομοθεσία. Όσον αφορά τις ώρες εργασίας, δεν έχουν τυποποιημένες αυτές, και είναι φοβερό όταν πρόκειται για τη διαχείριση του χρόνου. Όσο για τα put-downs από τις αφρικανικές διπλωμάτες προς όλους, όχι μόνο για τον εαυτό μου, δεν μπορώ να ξεκινήσω να περιγράψει τα γεγονότα.

Μετά από 1 1/2 ετών, είπα ότι οι οικογενειακές μου υποχρεώσεις δεν θα μου επιτρέψει να εργαστούν αυτές τις ατελείωτες ώρες, esp. όταν δεν υπήρχε καμία δουλειά να γίνει. Ήταν όλα, και πάλι, για την κακή διαχείριση του χρόνου.

Είχα πάλι Αυτή η ανασφάλεια που μεταφέρονται μαζί μου, η οποία είχε σχηματιστεί με τη Βρετανική Πρεσβεία, ότι είχα να αποδείξω στον εαυτό μου μπορώ να πάρω μια θέση εργασίας σε μια πρεσβεία, γιατί είμαι αξίζει τον κόπο!

Στη συνέχεια βρήκε δουλειά το 2006 σε ένα αραβικό πρεσβεία, δευτερόλεπτα προς τον πρέσβη της. Σκέφτηκα, αυτό είναι !! Ήμουν τόσο γεμάτη με χαρά και μια αίσθηση της ολοκλήρωσης. Αργότερα έμαθα ότι:
(1) που έχει προσληφθεί τοπικά μέλη του προσωπικού πρέπει να πληρώσει ένα ανεξάρτητο λογιστή για να έχουν μορφή κοινωνικής ασφάλισής τους κάνει γι 'αυτούς
(2) αυτές οι μορφές στο ΙΚΑ είχαν συμπληρωθεί πίσω από την πλάτη της πρεσβείας και ότι, αν και οι μορφές ελήφθησαν στο ΙΚΑ, οι πληρωμές δεν είχαν γίνει ποτέ από την πρεσβεία στο ΙΚΑ σχετικά με σφραγίδες μας, διότι η συγκεκριμένη πρεσβεία δεν ασφαλίζει το προσωπικό της! !!
(3) μισθοί ήταν τώρα μόνο 12
(4) κινητά ατομικό κελί επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς της πρεσβείας για τη διευκόλυνση των διπλωματών με δικά μας έξοδα !!

ΚΑΤ, για σχεδόν ένα έτος, είχα ένα κινητό τηλέφωνο από 300E / m-, και ένα μισθό των 900 Ε, η οποία πληρώθηκαν μόνο 12 φορές !!! Σκέφτηκα, ω λέξη μου, αυτό είναι χειρότερο από την Αφρικανική πρεσβεία. Για να το ολοκληρώσει μακριά, μου συν-εργαζόμενος ηλικίας 48 θα έρθει στη δουλειά, σε ένα μουσουλμανικό περιβάλλον, με κολάν λεοπάρδαλη, μια μικρή κοιλιά πάνω ένα μαύρο παχύ ζώνη και καουμπόικες μπότες, τα οποία οι Άραβες αγαπούσε !! Εγώ, από την άλλη πλευρά, θα πάνε σε καφέ / μαύρο / γκρι αγγλοσαξονικό παντελόνι κοστούμια μου, πολύ συντηρητική esp. όταν θα συγκρίνουν! Όταν κάτι θα παρουσιαστούν με τον Πρέσβη, υπήρχε το συνάδελφό μου από προξενικό τμήμα της Λεωφόρου Συγγρού και της στολή ensembled με ώθηση της σουτιέν να βοηθήσει την Πρέσβης. Δεν θα μπορούσα να τον ξεπεράσει, και ειλικρινά δεν ήθελα να.

Καλοκαιρινές διακοπές ήταν γύρω από τη γωνία, και ήμουν πολύ ανυπομονούμε για να πάρει μακριά στο Παρίσι και στη συνέχεια Μύκονο με την οικογένεια. Δέκα ημέρες πριν από την άδεια μου, το Amb. με καλεί στο κινητό μου για να μου πει ότι έκανα ένα λάθος με ένα προσκαλούν σχετικά με το ΣΠΙ. Για να συνοψίσω, το ΥΠΕΞ κάλεσε τον πρέσβη. στο κινητό του και τους είπε ότι ήταν λάθος τους, αλλά είπε ότι η απόφασή του είχε ήδη γίνει με απολύσει!

Θύμωσα Kat, και είπα αυτό είναι αρκετά ακριβώς για όλα αυτά τα γελοία αποστολές στην Αθήνα. Πήγα στο ΥΠΕΞ και είπαν ότι θα με βοηθήσει με το πρόβλημά μου και να δούμε μέσα από τις αρχές επιθεώρησης εργασίας όσον αφορά τις πληρωμές, την κοινωνική ασφάλιση, τα επιδόματα και τις καταχρηστικές απολύσεις. Έτσι, μια δικαστική υπόθεση μέσω του γραφείου του εισαγγελέα θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2008, γνωρίζοντας πόσο καθυστερημένη το ελληνικό δικαστικό σύστημα είναι.

Αλλά δεν έχει σημασία πόσο πολλά μαθήματα που έχω μάθει, εξακολουθώ να μεταφέρουν αυτό το απαίσιο συναίσθημα της ήττας σε μένα. Έκανα αίτηση και πάλι σε μια πρεσβεία και μετά έχοντας διαβάσει τις εμπειρίες σας και τώρα βάζοντας δικό μου κάτω, για πρώτη φορά, είμαι τώρα σκέφτομαι ότι έχω πιθανότατα υπερεκτίμησε το σύνολο της αγοράς εργασίας σε ξένες αποστολές.

Kat Απάντηση:

Γεια C και σας ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε για να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας. Τεντ, ο σχολιαστής πάνω από τις 30 Ιουνίου, είχε δηλώσει υπήρχαν πολλοί άνθρωποι όπως εσείς, και ως εκ τούτου δεν είστε μόνοι και μάλιστα θα πρέπει να μην αισθάνονται ανασφαλείς ή ανεπιτυχής για να μην ανθεί σε ένα περιβάλλον ξένης αποστολής. Είναι σαν να είπε, εργάζεται σε πρεσβεία ως τοπική (ελληνική, επαναπατρίστηκαν Έλληνες, πολίτες της ΕΕ ή μη μέλη της ΕΕ με τη χορήγηση άδειας εργασίας στην ΕΕ) είναι πολλές φορές δεν διαφέρει από την τακτική του ιδιωτικού τομέα. Είμαι κάτω από τους ανθρώπους εντύπωση που επωφελούνται και να το απολαύσετε περισσότερο είναι αλλοδαποί αξιωματικοί υπηρεσίας και διπλωμάτες που εισάγονται από την πατρίδα τους και τοποθετήθηκαν σε θέσεις κάθε 4 χρόνια.

Επιπλέον, γνωρίζω πολύ λίγους ανθρώπους που είναι ευχαριστημένοι με κάθε εργασία που βρίσκεται στο GR - ιδιωτικού, δημόσιου ή προξενική. Οι άνθρωποι περιεχόμενο που γνωρίζω είναι συνήθως: α) όσοι έχουν τη δική τους επιχείρηση (αλλά μπορεί να έχουν διαφορετικές πονοκεφάλους που ασχολούνται με τους φόρους, την πολιτική μεταξύ της βιομηχανίας, κ.λπ.), β) όσοι είναι συνδεδεμένοι και πληρώνονται καλά χρήματα για ουσιαστικά δεν λειτουργεί, γ) όσοι δεν έχουν φιλοδοξίες για μια αναπτυσσόμενη καριέρα ή ανοδική κινητικότητα, ή δ) μόλις πραγματικά τυχεροί άνθρωποι που βρήκαν κάτι που τους αρέσει, χωρίς πίεση για να πληρώσει το ενοίκιο επειδή έλαβαν ιδιοκτησία ως δώρο. Οι άλλοι άνθρωποι περιεχομένου ξέρω είτε δεν λειτουργούν (τυχερός τους) ή έχουν θέσεις εργασίας με εταιρείες που βρίσκονται εκτός GR και αμείβονται αξιοπρεπώς.

Σας ευχαριστώ και πάλι για το άνοιγμα και το χρόνο που αφιερώσατε για να μοιραστείτε πολλές εμπειρίες σας ως ένα τοπικό στην Ελλάδα εργάζονται για πρεσβείες. Πιστεύω ότι δίνει στους ανθρώπους την πολύτιμη διορατικότητα και διασπά τα στερεότυπα στο μυαλό των ανθρώπων, η οποία είναι ό, τι αυτό το site είναι περίπου.

Μερικές φορές αυτό που μοιάζει με μια "αποτυχία" αποδεικνύεται ότι είναι μια ευλογία στη μεταμφίεση. Κάθε λεωφόρος που κλείνει αναπόφευκτα θα παίρνει κάτω από ένα μονοπάτι που οδηγεί σε κάτι πιο κοντά σε ό, τι θέλετε, κάτι καλύτερο. Ελπίζω αξιοθαύμαστη επιμονή σας τελικά οδηγεί σε κάτι που σας αρέσει. :)

Απόστολος έγραψε @ 18η Μάη, 2008 στις 16:30

Ουάου.

Μια πολύ κατατοπιστική ιστοσελίδα. Αυτή η ανάρτηση και τα τμήματα τα σχόλια ήταν πραγματικά ένα μάτι-ανοιχτήρι.

Αν μπορώ να προσθέσω τα δικά μου 2 σεντ.

Οι γονείς μου είναι Έλληνες που μετακόμισε στην Β.Αμερική πολλά χρόνια πίσω. Όπως και οι περισσότεροι Έλληνες της διασποράς, που ονειρευόταν να κινείται πίσω με τις οικογένειές τους, αλλά και το θέμα των θέσεων εργασίας για τα παιδιά τους πάντα παρεισφρήσει. Από την εμπειρία των φίλων μου και μου φαίνεται σαν όλοι οι Έλληνες από ένα ορισμένο γενιάς πιστεύουν ότι η εργασία σε μια ξένη πρεσβεία * ο * Ιερό Δισκοπότηρο της απασχόλησης στην Ελλάδα.

Δεν ξέρω πώς ή γιατί αλλά εγώ πάντα πίστευα αυτό ήταν ένα τεράστιο οφθαλμαπάτη και το μεικτό παρεξήγηση της ποιότητας και τις προοπτικές της εργασίας Πρεσβείας στην Ελλάδα δουλειά. Χάρη σε αυτή τη θέση έχει επιβεβαιωθεί.

Kat Απάντηση:

Ευχαριστώ πολύ για την προσθήκη δύο σεντ σας.

Ναι, ακόμη και σήμερα οι άνθρωποι μου λένε, "Γιατί δεν μπορείτε να πάρετε μια θέση εργασίας στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Ελλάδα;" Ξέρεις, σαν να είναι τόσο εύκολο. Και οι άνθρωποι πραγματικά πιστεύουν ότι. Αφελής. Πέρα από την πρεσβεία, δεν είναι εύκολο να πάρει μια δουλειά στην Ελλάδα που τιμά την αξία και τη σκληρή δουλειά, πληρώνει καλά και έχει χώρο για προαγωγή.

Υποψίες σας επιβεβαιώθηκαν από το άρθρο, και το άρθρο μου επιβεβαιώθηκε από εκείνους που μοιράστηκαν γενναιόδωρα τις ιστορίες τους σχετικά με την εργασία για τις πρεσβείες και τα προξενεία στην Ελλάδα.

Angie έγραψε @ 8 του Οκτωβρίου 2008 στις 20:33

Γεια σου Kat!

Έχω κάνει σερφ στο διαδίκτυο για κάτι εντελώς διαφορετικό και βρήκε τη σελίδα σας - αρκετά δροσερό και πολύ αληθινό.

Μεγάλωσα στην Ελλάδα, η μαμά μου ζει ακόμα στην Αθήνα, και είμαι πίσω όσο μπορώ για να επισκεφθείτε, επίσης, υιοθέτησε ελληνική Οικογενειακές μου :)

Εγώ σήμερα ζουν στην Αυστρία και χρησιμοποιείται για να ζήσει στις ΗΠΑ εδώ και αρκετό καιρό. Από τότε που πήγε στην Γερμανική Σχολή και είχε φίλους, των οποίων οι γονείς ή ο ένας γονέας εργαζόταν είτε τη γερμανική ή την Πρεσβεία της Ελβετίας (μικρή κοινότητα), πήρα για να δείτε πολλά από τα ενδότερα και φάνηκε να είναι το ίδιο χάλια ως 10 χρόνια πριν.

Απλά ήθελα να πω ένα γεια και ότι όλοι έχουμε τα ίδια προβλήματα όλων των υπερ- και πιο αφεντικά φαίνεται να έχουν ένα πράγμα στο Κοινοπολιτείας είναι είτε πολύ άβολα να είναι με ή πραγματική πόνους στο ένα $$ es ...

Ελπίζω να τα πάει καλά εκεί κάτω ...

Kat Απάντηση:

Ευχαριστώ πολύ για τη διακοπή και να επιβεβαιώνει ότι οι πρεσβείες σε άλλες χώρες μπορεί να είναι εξίσου δυσλειτουργική.

Dino έγραψε @ 3 του Νοέμβρη, 2008 στις 1:39

Kat, πρέπει να πω ότι οι πληροφορίες σας εδώ είναι πραγματική! Είστε σίγουροι ότι δεν έχουν προσληφθεί για να αποθαρρύνουν τους λαούς από την υποβολή αίτησης για μια θέση εργασίας στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα;

Σοβαρά, ο λογαριασμός σας είναι σύμφωνη με διάφορα άλλα λογαριασμούς των ανθρώπων που έχω γνωρίσει, συμπεριλαμβανομένων λαοί που πραγματικά εργάστηκαν εκεί. There appears to be a lack of professionalism, extensive internal intrigue, and “groupies” at just about every position level. I believe that this is due to the fact that they operate so far from the US, that anything goes. Rather than representing the very best that US Management Practice, Human Resources Management, and Labor Practices have to offer, the US Embassy over the years has not served as a beacon of light in this arena. After all, this is Greece, and anything goes…especially at the US Embassy and other US affiliated/sponsored institutions! This paradigm is a true failure of our foreign policy in Greece.

Kat Reply:

Hi Dino, that's right. It's real; maybe a little too real for some people's comfort. But I think it's important to be honest, so no one is surprised by the obstacles they may face or somehow rejoice in embracing other options.

I heard a story the other day about an ex-employee, quite a miserable woman by everyone's standards, who ended up winning a lawsuit with damages awarded. Sometimes it's good to get away from the familiarity of one's country and break through barriers; unfortunately, some people don't know where boundaries should be drawn.

Thank you so much for leaving a comment and your affirmation that what I'm writing is truthful. Hope to see you again. :)

Rhodes wrote @ May 22nd, 2013 at 12:54

To work for the US Embassy I believe it's a matter of nepotism…
If you don't know someone from the inside, you won't get a job, because it's their people who they want to help first.

Just my opinion.

markos wrote @ September 12th, 2013 at 14:43

hi, i am in cyprus a police man,,,, and i have british pasport, but i want have better work , in bodygard,,,,,,, even you can train me,,,,,,,,, i am 36 years old,,,,,,,,,,,,,,,,,,, i wait answer pls

Kat Reply:

See the section, 'Work for the American Embassy'; I'm not a job agency.

Unemployment in Greece is 27.9%. You would have a better chance of going to the UK.

Van… wrote @ August 28th, 2014 at 01:28

l want to apply for a job and give my best which l know l can, but who will higher hire a dj and a singer? Some may laugh but believe me working at night is the biggest school ever(even though l went to ACS of Athens ).

Το σχόλιό σας

HTML-Tags:
<a href="" title=""> <abbr title = ""> <τίτλος αρκτικόλεξο = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del datetime = ""> <em > <i> <q cite = ""> <απεργία> <strong>