Ζώντας στην Ελλάδα

Ένας πρακτικός οδηγός για τη μετακίνηση, που ζουν, εργάζονται και ταξιδεύουν στην Ελλάδα, καθώς και ονειροπόλος και περιπέτειες από μια αμερικανική στην Αθήνα

Θέσεις εργασίας στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα

Φωτογραφία από τον Αλέξανδρο Phlippides - Χρησιμοποιείται με άδεια από Ν. Βατόπουλος

"Πάρτε μια δουλειά στην Αμερικανική Πρεσβεία," ήταν η απάντηση καθένας έδωσε όταν ήμουν άνεργος ή αναφέρονται θέλουν να αλλάξουν εργασία.

Τοπική φίλοι, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους πίσω στο σπίτι, σκέφτηκα ότι η εργασία στο Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα ήταν μια εύκολη λύση για την εξεύρεση ένα οικείο περιβάλλον εργασίας που περιβάλλεται από τους συναδέλφους τους ομογενείς, ένα καλό μισθό και λίγο κύρος ρίχνονται μέσα Είναι μια μεγάλη - αν προφανείς και παλιά - ιδέα, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι τόσο απλό. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι που κάνουν αυτή την πρόταση δεν καταλαβαίνουν τι χρειάζεται.

Εκτός από τη θεώρηση και τα θέματα άδεια εργασίας που αντιμετωπίζουν American / μη πολίτες της ΕΕ, όπως περιγράφεται στην ενότητα " Πώς οι Αμερικανοί πολίτες / εκτός ΕΕ μπορεί να κινηθεί, ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα , "το οποίο προτείνω σε όλους τους πολίτες εκτός ΕΕ να διαβάσετε, να πάρει ένα δουλειά σε ένα πρεσβεία οποιασδήποτε εθνικότητας (Αμερικανική, Καναδική, Αυστραλιανή, Αγγλική ή με άλλο τρόπο), δεν είναι εύκολη υπόθεση δεν έχει σημασία ποιος είσαι και από πού έρχεσαι.

* Το άρθρο ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 17, Ιουνίου, 2013

Σημείωση

Το άρθρο αυτό γράφτηκε με την πρόθεση να περάσει στη σοφία απέκτησα μέσα από την εμπειρία από πρώτο χέρι και τις συμβουλές που δίνονται από το προσωπικό της πρεσβείας για να σας βοηθήσει να καταλάβετε την πραγματικότητα της εργασίας για μια πρεσβεία. Η απόφαση για την εφαρμογή / εργασία υπάρχει μια μοναδική προσωπική επιλογή που βρέθηκαν μέσα στον εαυτό σας, ανάλογα με τους στόχους σας, τις αρχές, τα προσόντα και τις συνδέσεις. Δεν είμαι ένας οργανισμός ευρέσεως εργασίας, δεν αντιπροσωπεύουν την πρεσβεία ή το προξενείο, και αυτή η ιστοσελίδα δεν είναι ένα φόρουμ για τη συλλογή απογραφή.

Ονόματα άλλαξαν για την προστασία της ιδιωτικής ζωής του αυτά που αναφέρονται.

Εν συντομία

Τα γεγονότα αυτά ισχύουν για τις περισσότερες πρεσβείες και προξενεία σε όλες τις χώρες:

1. Να είσαι πολίτης της χώρας που δραστηριοποιούνται πρεσβεία δεν είναι αρκετό

2. Οι υποψήφιοι πρέπει να ζουν ήδη στη χώρα και να έχουν άδεια εργασίας και έχουν ευχέρεια στην τοπική γλώσσα

- Πρεσβείες, όπως και κάθε άλλο θεσμικό όργανο, πρέπει να συμμορφώνονται με τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς, καθιστώντας έτσι δύσκολο να εξασφαλίσει τη χορηγία μιας νέας άδειας διαμονής / εργασίας
- Όλες οι κενές θέσεις εργασίας ζητούν οι αιτούντες έχουν ήδη άδεια εργασίας
- Proficiency ή ευχέρεια στην τοπική γλώσσα είναι συνήθως μετριέται με τη χορήγηση σε γραπτή ή / και προφορική εξέταση

3. Οι θέσεις που δεν απαιτούν την τοπική γλώσσα απαιτεί σχεδόν πάντα διαβάθμιση ασφαλείας

- Η απόκτηση διαβάθμιση ασφαλείας περιλαμβάνει τη λήψη ενός Foreign Service Officer Test (FSOT), επιτυγχάνοντας ένα ορισμένο αποτέλεσμα, να επιτύχουν σε προφορική εξέταση, διέρχεται μια εντατική έλεγχο του ιστορικού τους και τη διαδικασία της συνέντευξης στην Ουάσιγκτον, που εξυπηρετούν την πρώτη διπλωματική αποστολή σας σε ένα "λιγότερο επιθυμητή χώρα" για τέσσερα χρόνια και τη μεταφορά κάθε τέσσερα χρόνια σε νέα θέση χωρίς καμία εγγύηση της ανατεθεί καμία από τις χώρες που έχετε επιλέξει. Ανατρέξτε στην ενότητα " Θέσεις που εκπροσωπούν την Αμερική "για περισσότερες πληροφορίες.

4. Υπάρχουν λιγότερες θέσεις εργασίας κάθε χρόνο

- Στα 14 χρόνια που έχω ζήσει στην Αθήνα, έχω δει μια σταδιακή πτώση των κενών θέσεων και να γνωρίζω ανθρώπους που έχουν απολυθεί. Δεν μπορώ να μιλήσω με έξυπνο τρόπο για το αν αυτό είναι μια παγκόσμια τάση ή για ένα συγκεκριμένο τοπικό λόγο στην Ελλάδα. Είναι πιο πιθανό να οφείλεται σε οικονομικούς λόγους (δηλαδή, περικοπές του προϋπολογισμού) ή μετατόπιση των προτεραιοτήτων σε άλλη περιοχή.
- Προσωρινή ή βραχυπρόθεσμες θέσεις ήταν λίγες, με εξίσου μεγάλο ανταγωνισμό. Δεν οδηγούν απαραίτητα σε πιο μόνιμες θέσεις πλήρους απασχόλησης, αν και είναι καλή εμπειρία και καλό για ένα βιογραφικό σημείωμα.

5. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός

Περιλαμβάνονται τα εξής:
- Διπλωματικό προσωπικό, συνήθως καταγόταν από μια διπλωματική οικογένεια, οι οποίοι έχουν ήδη αρχαιότητα, η κάθαρση της ασφάλειας και την ικανότητα να μεταβιβάσει
- Τα μέλη της οικογένειας της πρεσβείας / προξενικών υπαλλήλων
- Βετεράνων και άλλο στρατιωτικό προσωπικό που να πάρει ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων υποψηφίων, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους
- Οι ντόπιοι με διπλή υπηκοότητα, που στρέφονται μαζικά

6. Μισθούς Πρεσβεία ανταποκρίνονται σε ένα τοπικό πρότυπο

- Οι άνθρωποι λανθασμένα πιστεύουν ότι οι αμερικανικές μισθούς που καταβάλλονται στους ντόπιους και τους πολίτες των ΗΠΑ από το εξωτερικό, ενώ στην πραγματικότητα οι μισθοί κλιμακωθεί σε τοπικό επίπεδο και μετατρέπονται σε ευρώ, το οποίο μερικές φορές ισοδυναμεί με πολύ λιγότερο με το δολάριο ΗΠΑ είναι ασθενέστερη
- Μόνο οι διπλωμάτες είναι αφορολόγητα? μη διπλωματικών ή / και κατοίκων της περιοχής εξακολουθούν να είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν φόρο
- Οι μισθοί βασίζονται σε κυβέρνηση ταξινόμησης και κλίμακας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση θέσεων εργασίας

7. Η πρεσβεία δεν είναι ένα γραφείο ευρέσεως εργασίας? είναι μια διπλωματική

- Η Πρεσβεία δεν έχει λίστες εργασίας για τους εργοδότες στην Ελλάδα και δεν προσφέρει βοήθεια στην τοποθέτηση των Αμερικανών από Ελλάδα είναι μια χώρα της ΕΕ και την Αμερική και σε άλλες χώρες εκτός ΕΕ δεν είναι. Θα ανταγωνίζονται με όλους. Δεν υπάρχει καμία διάκριση μεταξύ των εθνικοτήτων (aka, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως «Θέσεις εργασίας για τους Αμερικανούς στην Ελλάδα"), και το γεγονός είστε πολίτης μη μέλη της ΕΕ σε θέματα άδειας καθιστά πιο δύσκολο, εκτός αν μπορείτε να διεκδικήσουν την ιθαγένεια της ΕΕ, μέσω ένας πρόγονος.
- Δεν είναι δουλειά της Πρεσβείας να απαλλάξει ακριβείς ή ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις θεωρήσεις για την Ελλάδα, την κατοικία ή την άδεια εργασίας για την Ελλάδα ή άλλες τοπικές γραφειοκρατία. Η αποστολή τους είναι να παρέχουν υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με την πατρίδα, δηλαδή των ΗΠΑ διαβατήρια, τις θεωρήσεις των ΗΠΑ, αμερικανική υπηκοότητα, παροχές Κοινωνικής Ασφάλισης, των ΗΠΑ υπηρεσίες συμβολαιογράφου. Όλα τα προξενεία και πρεσβείες βρίσκονται διπλωματικές αποστολές και οι επισκέπτες στη χώρα υποδοχής, όχι αρχές, και δεν μπορεί να υπερισχύσει έναντι των τοπικών νόμων.

Εργαζόμενοι Πρεσβεία ξέρω

Υπηρετούν τη χώρα σας στο εξωτερικό συνεπάγεται ένα διαφορετικό τρόπο ζωής και σύνολο συμβιβασμών, σύμφωνα με τους φίλους και τους συγγενείς. Πολλές οικογένειες επιλέγουν να ζουν χώρια, και εκείνοι που δεν πάσχουν ενίοτε το στέλεχος της αλλαγής χώρες και τον πολιτισμό κάθε τέσσερα χρόνια.

Φυσικά υπάρχουν διαφορετικές ομάδες των ανθρώπων που εργάζονται για την πρεσβεία, αλλά απολύτως ο καθένας ξέρω ότι προέρχεται από μια διπλωματική οικογένεια.
- Ο πατέρας Έκτωρ έχει εργαστεί ως Πρέσβης όλη του τη ζωή, και Έκτωρ είναι ένα τοπικό σωματοφύλακας εδώ στην Ελλάδα. Παρακαλώ σημειώστε ότι είναι υψηλού μορφωτικού επιπέδου, κατέχει ειδική διαβάθμιση ασφαλείας, μιλάει τρεις γλώσσες και είναι ένας πυγμάχος πρώην πρωτάθλημα? ότι δεν είναι ένας musclehead.
- Ο πατέρας της Deborah ήταν διπλωμάτης, πριν η ίδια έγινε ένα? αυτή είναι τώρα στο Ιράκ.
- Ο πατέρας Erica είναι επίσης διπλωμάτης και υπηρέτησε στην Αθήνα, όπως έκανε πριν από τη μετάβαση στην Ελβετία.
- Γεωργία υπηρέτησε στην Αθήνα πριν μεταφερθεί στη Βραζιλία, όπως και η μητέρα της μπροστά της.
- Nathan έχει εργαστεί για την κυβέρνηση από τις αρχές του '20, υπηρέτησε δύο θητείες στην Αθήνα και σήμερα είναι συνταξιούχος.

Αυτές οι οικογένειες έχουν και κάτι άλλο κοινό - το διαζύγιο. Όλοι οι φίλοι μου δεν έχουν μόνο οι γονείς που είναι διαζευγμένοι, αλλά είναι διαζευγμένοι και οι ίδιοι. Φυσικά, υπάρχουν πολλές επιτυχημένες διπλωματικές οικογένειες των οποίων ο γάμος επέζησε, αλλά τα λίγα ζευγάρια που ξέρω με δύο καριέρες και τα παιδιά επιτευχθεί αυτό χρησιμοποιώντας σημαντικό πλούτο τους να προσλαμβάνουν προσωπικό οικονόμοι, νταντάδες και τους οδηγούς για να τους βοηθήσει. (Σημείωση: Δεν λέω αυτό ισχύει για όλους, μόνο για τους ανθρώπους που γνωρίζω).

Όταν ακούω ότι Έκτωρ παίρνει τα δώρα και τα σχέδια έκπληξη κόμματα για τη γυναίκα του Πρέσβη "από τον σύζυγό της,« επιβεβαιώνει απλά έκανα τη σωστή επιλογή για να σταματήσει τη διαδικασία για να γίνει ένας υπεύθυνος Εξωτερικής Υπηρεσίας. Ίσως αν είχα ξεκινήσει όταν ήμουν νεότερος με περισσότερη ανοχή για την αστάθεια και την ταλαιπωρία, αυτό θα ήταν μια σταθερή καριέρα γεμάτη με έκθεση σε διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς, ενώ υπηρετούν τη χώρα μου.

Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα: Η εμπειρία μου

Ένας από τους λόγους που επέλεξα να εγκαταλείψουν τη χώρα μου ήταν διαφωνούσα με τον εκλεγμένο πρόεδρο εκείνη την εποχή και τις κυβερνητικές πολιτικές του, οπότε για μένα να εξετάσει ακόμη και εργάζονται για μια πρεσβεία θα πρέπει να λένε πολλά για την περιφρόνησή μου για την ελληνική αφεντικά και το πάθος μου για την οικοδόμηση μιας γέφυρας μεταξύ Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πρώτη προσπάθεια: Η πρώτη φορά που έκανα αίτηση για μια θέση στην πρεσβεία, που είχε απορριφθεί για να μην παρακολουθούν "ενός έτους από το σχολείο γραμματέας,« παρά BA μου και τα πέντε χρόνια εμπειρίας στην πραγματικότητα εργάζονται ως εκτελεστικός βοηθός για μια γνωστή πολυεθνική.

Δεύτερη προσπάθεια: δεύτερη αίτηση μου ήταν επιτυχής και μου εξασφάλισε μια συνέντευξη, που διοργανώνονται την τελευταία στιγμή από τον άνθρωπο που θα είναι εν δυνάμει αφεντικό μου. Ενώ ήμουν εντυπωσιασμένος ότι θα καλέσει προσωπικά και να ζητήσει συγγνώμη για την απουσία προειδοποίησης, ο λόγος του ήταν λιγότερο εντυπωσιακή - ". Αποφάσισα να φύγω για διακοπές νωρίς, και HR μου είπε ότι έπρεπε να προσλάβουν κάποιον πριν πάω"

Με μόνο δύο ώρες νωρίτερα, εγώ βιασύνη πίσω στο σπίτι για να θέσει σε καλύτερο κοστούμι και το κεφάλι μου στην Πρεσβεία, όπου τα πορτρέτα των Μπους, Τσένι και ο Κόλιν Πάουελ χαμογέλασε πάνω μου στο αλεξίσφαιρο αίθουσα αναμονής. Λίγα λεπτά αργότερα, ένας άνδρας άνοιξε διάπλατα την πόρτα και μια νεαρή Ελληνίδα, με το βαρύ μακιγιάζ, overprocessed μαλλιά και το γατάκι τακούνια περπάτησε in Καθώς πέρασε, ο άντρας της, ταξίδεψε πάνω και κάτω, χωρίς διακριτική ευχέρεια, και γύρισε και τον ευχαρίστησε.

"Είσαι Kat ____;" ρώτησε. Ω, αγαπητέ. Ο τύπος που ταξίδεψε πίσω αυτό το κορίτσι ήταν συνέντευξη μου και το δυναμικό αφεντικό. Λίγο πολύ φιλικό στη συνέντευξή μας, θα ήθελα αποφάσισαν να σαμποτάρουν τις απαντήσεις μου να αποφευχθεί οποιαδήποτε πιθανότητα να εργάζονται γι 'αυτόν και να τον ευχαριστήσουμε για την τρέχουσα εργασία μου. Μετέφερε έξω από την Αθήνα το 2002. Θα ήθελα να θυμάμαι μόνο αυτή την ημέρα ως την ημέρα που έχασα το πουλόβερ που φορούσε στην κηδεία της μητέρας μου.

Τρίτη προσπάθεια: Σε μια άλλη συνέντευξη για μια διαφορετική κενή θέση, ήμουν ένας από τους 500 ανθρώπους που ανταγωνίζονται για πέντε, οι θέσεις των τριών μηνών κατά τη διάρκεια του 2004 στην Αθήνα? σχεδόν το 90 τοις εκατό ήταν νεαρός Έλληνας-Αμερικανοί που γνώριζαν ο ένας τον άλλο και φτάσαμε σε ομάδες. Κληθήκαμε να λάβει μια δοκιμασία επάρκειας για τις προξενικές υποθέσεις και την ελληνική γλώσσα. Ένιωσα αισιόδοξος πριν από τη δοκιμή, επειδή μια γυναίκα από HR με τράβηξε στην άκρη για να μιλήσουμε, αλλά μετά τη δοκιμή έγινε σαφές ότι δεν μπορεί να το κάνει στον επόμενο γύρο, ιδιαίτερα όταν ένας Έλληνας γυναίκα που κάθεται δίπλα μου παρατήρησε ότι ήταν δύσκολο.

Τελική προσπάθεια: Η τελευταία συνέντευξη είχα προσκληθεί να παραστούν ήταν για μια θέση που ταιριάζει απόλυτα τα προσόντα μου. Θα μπορούσα μετά βίας περιέχει τον ενθουσιασμό μου. Μετά από μία ώρα περιμένει πέρασε την καθορισμένη ώρα και τελικά να καθίσει να μιλήσει με έναν Έλληνα-αμερικανική γυναίκα που καθρεφτίζεται το βλέμμα Ann Taylor φορούσα, μου είπε ότι δεν ήταν μόνο μια εντυπωσιακή υποψήφιος, αλλά και ένα εντυπωσιακό πρόσωπο. Ήταν έτοιμος να με προσλάβει, αλλά έπρεπε να τελειώσει τις επόμενες τρεις συνεντεύξεις. Καθώς έφευγα, μου μιλούσε στα ελληνικά, στην οποία απάντησε σε μήκος, και στη συνέχεια μου είπε ευχέρεια μου ήταν η χειρότερη μεταξύ όλων είχε πάρει συνέντευξη. Συγνώμη!; Όταν ευγενικά στάθηκε γη μου και επιβεβαίωσε ότι ζήτησε από την διαφήμιση "εγγενής αγγλικός ομιλητής με υποτυπώδη ελληνικά," συμφώνησε ήμουν περισσότερο από καλά, αλλά clammed και μου συνοδεία έξω. Φίλοι πιστεύω ότι σκόπιμα μου δημιουργήθηκε έτσι θα μπορούσε να μου γκρεμίσει. Όποια και αν είναι τα κίνητρά της, δεν με ένοιαζε να εργαστούν για κάποιον σαν αυτό και θεώρησε ότι είναι μια ευλογία.

Μια γνωριμία που ονομάζεται Nick ισχυρίζεται φίλη του ονομαζόταν και προσφέρει μια θέση εργασίας από την πρεσβεία μετά τους έστειλε ένα εκούσιο βιογραφικό. Η γυναίκα HR μίλησα με στην πρεσβεία λέει ότι αυτό είναι εξαιρετικά απίθανο, διότι δέχεται μόνο αιτήσεις και βιογραφικά σημειώματα για τους αποσπασμένους ανοικτές θέσεις εργασίας.

To read about a local Greek woman's experience with working for several embassies in Greece, I encourage you to read about Christine in “Comments.” It's eye opening.

Συμπέρασμα

The food in the commissary is deliciously authentic, there are countless resources, and the majority of people I've met have all been accommodating, efficient and extremely nice people both professionally and socially. But I decided it was no longer important for me to continue pursuing a job there.

My favorable impression of the embassy has since been blemished by a Greek-American woman in the consular section who regularly plagiarized my website and Twitter feed in 2011-2012 — even after I warned her to stop — taking credit for informing citizens of strikes and starting an informational section covering the same topics I do (something never done in embassy history). I filed an informal and formal complaint, but no disciplinary action has been taken to date.

Work for the American Embassy

Still think you have what it takes to work for the Embassy? Click “ American Embassy in Athens Job Opportunities ” or “ US Consulate in Thessaloniki Employment Opportunities .”

Please be aware there are no American Embassies in Crete or anywhere else in Greece, just diplomatic missions in Athens and Thessaloniki.

In the News

US Embassy in Athens security. Not in my experience ” — Star Tribune

Σχετικές θέσεις

Common jobs for Americans/non-EU citizens in Greece: Myth vs. reality
Example of jobs and salaries in Athens, Greece
How Americans/non-EU citizens can move, live and work in Greece

24 Σχόλια »

deviousdiva έγραψε @ 30η Μαΐου 2007 στις 13:44

Πραγματικά, δεν ξέρω τι να πω, αλλά είμαι χαμόγελο από αυτί σε αυτί (όχι επειδή δεν έχετε να πάρετε μια θέση εργασίας!), Γιατί είναι πολύ αστείο και καταλαβαίνω απόλυτα.

"Καθώς έφευγα, μου μιλούσε στα ελληνικά με το οποίο απάντησα σε μήκος και στη συνέχεια μου είπε ευχέρεια μου ήταν η χειρότερη μεταξύ όλων πήρε συνεντεύξεις. Συγνώμη!; Όταν ευγενικά στάθηκε έδαφος μου και επιβεβαίωσε ότι μόνο τα βασικά στοιχειώδη ελληνική ζητήθηκε στη διαφήμισή της, συμφώνησε ότι ήμουν καλά, αλλά τσαλακωμένο και ευγενικά με πέταξαν έξω.

{Και έβαλα τα χέρια μου πάνω από τα αυτιά μου, χαμογέλασε και είπε καθώς έφευγα ... lalalalalalalala.} "

Ελπίζω παρούσα εργασία σας είναι καλύτερο από αυτό το s @ # t

Φιλιά,
DD

Kat Απάντηση:

Είναι ένα αστείο πράγμα, στην πραγματικότητα. Είχα ένα κλάσμα του δευτερολέπτου για να αποφασίσει αν θα αγνοήσει σχόλιο και καφέ μύτη της δρόμο μου έξω από αυτό ή να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να επισημάνω το σχόλιό της ήταν αδικαιολόγητη. Σίγουρα ήμουν απογοητευμένος γιατί ήξερα ότι θα μπορούσα να κάνω αυτή τη δουλειά καλά, αλλά αυτό είναι μια ευλογία έμαθα ότι ήταν έτσι πριν δούλεψα γι 'αυτήν.

Κανείς δεν θα πρέπει να είναι σε θέση να ξεφύγουμε με αυτό το είδος της συμπεριφοράς, και είμαι σίγουρα δεν εκφοβίζονται από αυτό. Στο πεδίο της ζωής μου και του κόσμου, αυτή είναι μια πολύ μικρή ψύλλων.

Περισσότερο από αυτό, με έκανε να ντρέπομαι ως ένας Αμερικανός ότι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μου με αυτόν τον τρόπο.

Melusina έγραψε @ 31 Μαΐου του 2007 στις 23:08

Ναι, καλά θα πάει κάποιος στο προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να μάθουν αγγλικά. Μερικοί άνθρωποι, στην πραγματικότητα, συμπεριλαμβανομένου του προξένου. Παρά το γεγονός ότι το δεύτερο ταξίδι μου εκεί ήταν πολύ καλύτερα παραλήφθηκε, ακόμα, θα πρέπει να είναι σε θέση να μιλήσει για τους Αμερικανούς στα ΑΓΓΛΙΚΑ.

Αλλά, που εργάζονται για την κυβέρνηση των ΗΠΑ; Νομίζω ότι θα περάσει. Έχω πάρει αρκετά άρρωστος κοιτάζοντας τις φωτογραφίες όταν πάω μόνο για τις επιχειρήσεις.

Kat Απάντηση:

Έχεις δίκιο! Η Πρεσβεία στην Αθήνα έχει δύο εξαιρετικών δίγλωσσων ομιλητών πίσω από το γυαλί σε «δημόσια» περιοχές και αγγλόφωνους πίσω από τον τοίχο που πολλοί δεν βλέπουν ποτέ. Από ό, τι ακούγεται, Θεσσαλονίκη θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μερικές περισσότερες από αυτές.

Όντας Πρόκειται για μια αμερικανική πρεσβεία, είναι φυσιολογικό να μιλήσετε με έναν Αμερικανό στα αγγλικά, εφόσον (εκτός από τις θεωρήσεις), θα είναι εκεί για να εξυπηρετήσει τους Αμερικανούς.

Ένας από τους λόγους που έφυγα από τις ΗΠΑ ήταν επειδή δεν συμφωνώ με την κυβέρνηση, έτσι ώστε οι προσπάθειες μου για να εργαστούν γι 'αυτούς εδώ θα πρέπει να λένε πολλά για το πόσο απελπισμένοι ήμουν να ξεφύγουμε από τα ελληνικά αφεντικά. Είναι σαν να ψηφίζουν για Πρόεδρο - δεν είναι ότι είναι απαραίτητα καλύτερη από την άλλη, μόνο μια επιλογή μεταξύ της μικρότερο κακό.

Gigi έγραψε @ 2, Ιουνίου 2007 στις 17:44

Έφτασα στην Αθήνα πριν από μόλις 2 εβδομάδες και μετά από αμέτρητες ώρες κοιτάζοντας την ιστοσελίδα της Αμερικανικής Πρεσβείας και άλλες ιστοσελίδες για να καταλάβω πώς να βρει μια δουλειά εδώ, έχω να πω, αυτό είναι η πιο χρήσιμη ιστοσελίδα που έχω συναντήσει! Είναι τόσο αληθινό, ΟΛΟΙ μου είπε να πάω στην πρεσβεία και να πάρει μια δουλειά εκεί? όπως και αν θα μπορούσε να είναι τόσο απλό! Εγώ, βέβαια, δεν είμαι αρκετά τυχερός να μιλήσει ακόμη και τις βασικές ελληνικές, αλλά ξέρω ότι είναι ένας από τους στόχους μου, ενώ εγώ είμαι εδώ. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις παρατηρήσεις σας. Θα βοηθήσει πάρα πολύ.

Thomas έγραψε @ 5 του Ιουνίου του 2007 στις 20:25

Έχω ακούσει πολλές φορές οι άνθρωποι μιλούν για να πάρει την εργασία στην πρεσβεία της χώρας τους, συνήθως της Ιρλανδίας, όπως αποδεικνύεται, και που πάντα σήμαινε ότι την πρεσβεία τους θα μπορούσε να τους βρει δουλειά. Αναρωτιέμαι αν οι άνθρωποι αρχίζουν να επαναλάβει τις συμβουλές, χωρίς να κατανοούν πραγματικά τι ήταν στην πρώτη θέση. (Ένας Ιρλανδός κοπέλα που ήξερα πραγματικά ήταν δουλειά διδασκαλία της μέσω της πρεσβείας.)

Θα είχα πραγματικά νόμιζα ότι ήταν πιο δύσκολο από ό, τι το περιγράψω για να πάρει μια θέση εργασίας σε μια πρεσβεία. Διπλωματικές θέσεις εργασίας ανέκαθεν αποτελούσε το καλύτερο που μπορείτε να πάρετε.

Kat Απάντηση:

Αυτό είναι σωστό. Είναι απαίσια δύσκολο! Το σημείο του άρθρου μου ήταν ότι δεν μπορεί κανείς μόνο με τα πόδια στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα και περιμένετε να πάρετε μια θέση εργασίας με βάση την ιθαγένεια. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν πραγματικά αυτό. Παίρνει έχει μια τρέχουσα άδεια, ευχέρεια λόγου σε μια γλώσσα, η κάθαρση της ασφάλειας που περιλαμβάνει μια δοκιμή / συνεντεύξεις σε DC / μερίδα θέση αλλού πρώτα, την εκπαίδευση, την εμπειρία και τις διπλωματικές σχέσεις, στη συνέχεια, που κτυπά έξω πάνω από 1000 άλλους ανθρώπους που είναι εξίσου ή και περισσότερα προσόντα .

Δεν ξέρω σίγουρα, αλλά υποθέτω η ιρλανδική πρεσβεία μπορεί να βοηθήσει τους πολίτες της, επειδή είναι στην ΕΕ, το ίδιο και η Ελλάδα. Η Αμερική δεν είναι και υπάρχουν γραφειοκρατικά εμπόδια? Θέλω να πω, τι να πω, όταν η πρεσβεία πρέπει να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα για να βάλουν τα δικά τους διπλωματικές μέλη της οικογένειας;

Thomas έγραψε @ 6 Ιουνίου του 2007 09:56

Είναι δύσκολο, το ξέρω. Απλά μου φάνηκε λίγο πιο εύκολο από ό, τι θα αναμενόταν. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τις θέσεις αυτές, και είναι συνήθως πολύ καλά καταβληθεί, με πολλά προνόμια.

Ακριβώς να πάρει ένα διαμέρισμα κοντά στην πρεσβεία είναι σκληρός!

Υποθέτω η ιρλανδική πρεσβεία μπορεί να βοηθήσει τους πολίτες της, επειδή είναι στην ΕΕ, το ίδιο και η Ελλάδα.

Δεν είχα σκεφτεί αυτό. Πρέπει να είστε σωστά σε αυτό.

Bob έγραψε @ 7 Ιουν 2007 στις 23:22

Εκτός από την πρεσβεία των ΗΠΑ, υπάρχει μια αμερικανική βάση του Ναυτικού στην Κρήτη και ένα μικρό αμερικανικό στρατιωτικό απόσπασμα στη Λάρισα ότι μερικές φορές έχει θέσεις εργασίας για τους Αμερικανούς, αλλά φυσικά θα πρέπει να κινηθεί προς την Κρήτη ή την Λάρισα. Ακόμη χειρότερα μέρη για να ζήσουν και να λειτουργήσει Υποθέτω ότι η Κρήτη είναι ένα όμορφο μέρος. Λάρισα δεν είναι τόσο ωραία όμως.

Έχω ακούσει ότι υπάρχει κάποια κατάσταση της συμφωνίας δυνάμεων που λέει ότι δεν μπορείτε να πάρετε μια αμερικανική εργασία Κατάσταση σε κάθε εγκατάσταση ΗΠΑ Govt αφού έχετε πάει στην Ελλάδα για πάνω από 3 μήνες. Οι μόνες διαθέσιμες θέσεις εργασίας τότε ως τοπική εθνική κατάσταση και στη συνέχεια θα είναι σε ανταγωνισμό με τους Έλληνες και φυσικά τα μικρά τους μισθούς που το συνοδεύουν.

Καλή πληροφορίες σχετικά με το θέμα και ελπίζω να είναι επιτυχημένη η ανεύρεση εργασίας στην Πρεσβεία. Σκεφτείτε μόνο, αν το κάνετε ίσως μπορείτε να αγοράσετε ψαρόσουπα από αχιβάδες σούπα. Είναι ένα από τα πράγματα που μου λείπουν τόσο πολύ εδώ στην Ελλάδα.

Kat Απάντηση:

Γεια σου Bob, ευχαριστώ για τα σχόλια και τις πληροφορίες σας. Ήξερα για την βάση στην Κρήτη, αλλά και η μόνη επαφή μου έχει απομείνει Ελλάδα έτσι δεν είχα «μέσα» πληροφοριών και ποτέ δεν ζήτησε.

Είμαι πραγματικά δεν ψάχνει για μια θέση εργασίας με την Πρεσβεία, έγραψα το άρθρο ως ενημερωτικό κομμάτι για αυτούς που για κάποιο λόγο πιστεύουν ότι η εύρεση εργασίας είναι ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα.

Όσο για την ψαρόσουπα από αχιβάδες, υπάρχει ένα κατάστημα στα βόρεια προάστια που πωλεί τα αμερικανικά προϊόντα σε ένα τεράστιο σήμανσης. Αλλά έχω πραγματικά 3 κουτιά των ψαρόσουπα που έφερα πίσω στις αποσκευές μου από τα κράτη. Θα ήθελα επίσης να κάνει από την αρχή με τις κονσέρβες μύδια έχω στην αποθήκη. Ελάτε! ;)

Ted έγραψε @ 30ης Ιουνίου 2007 στις 12:25

Αν και είμαι σχεδόν ειδικός σε θέσεις εργασίας πρεσβεία, έχω διαπιστώσει όλα αυτά τα χρόνια ότι εκείνοι που έκαναν το έργο των πρεσβειών (συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ ένα) ήταν τόσο δυσαρεστημένοι με το γενικό πληθυσμό εργασίας.

Υπήρξε μια φορά το χρόνο (30-40 χρόνια), όταν μια δουλειά πρεσβεία σήμαινε καλά χρήματα και κάποια προνόμια που δεν προσφέρονται για τους «ντόπιους». Η αμερικανική πρεσβεία, για παράδειγμα, καταβάλλονται σε δολάρια ΗΠΑ, όταν το δολάριο ήταν βασιλιάς ... αλλά στη συνέχεια, γύρω στο 1980, το ακαλλώπιστος και έχει αρχίσει μισθοδοσίας σε δραχμές (η ιστορία του ευρώ είναι μια πολύ πιο θλιβερό - για την κυβέρνηση των ΗΠΑ). Ως υπάλληλος της πρεσβείας του Ηνωμένου Βασιλείου, θα είχε κάποια ειδικά προνόμια, συμπεριλαμβανομένης της την άδεια να μεταβούν στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από τόσα χρόνια υπηρεσίας (αυτό είναι πριν από την ΕΟΚ-ΕΕ).

Μερικοί άνθρωποι δεν ευδοκιμούν κάτω από αυτές τις συνθήκες. ΗΠΑ πρεσβεία Έλληνες εργαζόμενοι θα μπορούσαν να κουνάω ακόμη και τον τρόπο τους στην ουσιαστική PX, που βρίσκεται στην λεωφόρο Συγγρού στο κτίριο τώρα έχουν περάσει προ πολλού, να κάνει κάποια ψώνια. Εκείνες ήταν οι ημέρες όταν ένα πακέτο Marlboros ήταν ένα μοναδικό δώρο.

Πιο πρόσφατα, έχω ακούσει μόνο στενοχώρια ιστορίες από ξένη πρεσβεία Έλληνες εργαζόμενοι, εκτός από κάποιες μοναδικές καταστάσεις που αφορούν μικρές αποστολές που εκπροσωπούν εξωτικά μέρη.

Νομίζω ότι ήσασταν τυχεροί, με πολλούς τρόπους, μένοντας μακριά από τη δουλειά της αποστολής. Τα χρήματα δεν είναι καλό αν δεν καταλαμβάνουν τον υψηλότερο βαθμό και οι συνθήκες εργασίας είναι κατά μέσο όρο.

πίστη έγραψε @ 23 Μάρτη 2008 στις 00:48

Γεια σας,
im από την Ελλάδα και im που εργάζονται στην οργάνωση της κοινωνικής ασφάλισης στην Ελλάδα εδώ (ΙΚΑ) και θα ήθελα να μάθω τι είδους εκπαίδευση πήρα να πρέπει να πάρει μια δουλειά σε ένα ελληνικό empacy στις ΗΠΑ και αν έχω να εργάζονται στα γραφεία της o Υπουργείο Εξωτερικών γροθιά και στη συνέχεια να tranfered στα κράτη;
thank u

Kat Απάντηση:

Σας ευχαριστώ για την ερώτησή σας. Ωστόσο, η αποστολή αυτής της ιστοσελίδας είναι η παροχή πληροφοριών για τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, οι Έλληνες δεν ενδιαφέρονται να ζουν / εργάζονται στις ΗΠΑ. Αυτός είναι ο λόγος που η παραπάνω άρθρο καλύπτει ό, τι απαιτείται για την Αμερικανική Πρεσβεία. Αν θέλετε μια δουλειά στην Ελληνική Πρεσβεία, θα πρέπει να ζητούν ελληνική κυβέρνηση και όχι εγώ, μια μη-Ελληνική Ξένη μεταναστών που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτή τη προνομιακή πληροφορία.

Christine έγραψε @ 27 Μάρτη του 2008 στις 10:11

Γεια Kat, ήμουν πλοήγηση στο διαδίκτυο το πρωί και ήρθε σε αυτό το site και είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα. Όσο για τις εμπειρίες μου σε πρεσβείες, πάνε sth σαν αυτό.

Έφυγα από τη δουλειά μου στον ελληνικό ιδιωτικό τομέα, μετά από 5 έτη το 2001 να αναλάβει μια θέση εργασίας που προσφέρεται στη βρετανική πρεσβεία. Τι λάθος! Θα κατέληξε να είναι ανώτερος λογιστή (με πανεπιστημιακό πτυχίο στις πολιτικές επιστήμες, ήμουν ενθουσιασμένος για να είναι σε μια πρεσβεία) και προς απογοήτευσή μου, βοηθός μου ήταν ένας πρώην-σκούπα σε μια τράπεζα. Ναι, την προηγούμενη δουλειά της ήταν να μαζέψει πατώματα! Παρ 'όλα αυτά, επειδή ήταν στην πρεσβεία για 3 έτη, σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι κάποια βοήθεια, αν και δεν ήξερε καλά αγγλικά και αγγλικά που ήξερε ήταν δύσκολο να καταλάβουμε γιατί ήταν ένας ομογενής από τη Ζιμπάμπουε, η οποία δεν βοήθησε πολύ. Ούτε το γεγονός ότι ήταν 52 χρονών και δεν είχε καμία δεξιότητες ηλεκτρονικών υπολογιστών, ούτε οποιαδήποτε άλλη εκπαίδευση πέραν ίσως το γυμνάσιο! Για να πραγματοποιήσετε μια μακρά ιστορία σύντομη, ότι θα επιμείνει στην γνώση της τα πράγματα και στη συνέχεια να πάει και να διαμαρτύρονται για μένα να του αξιωματικού φυλακής. Λόγω της ένα από τα τεράστια λάθη της, εγώ απολύθηκε μετά από μόλις 3 mths. και ναι, αυτή εξακολουθεί να υπάρχει, ενώ ο γιος της τώρα εργάζεται στην κατοικία του πρέσβη και βοηθά στην κουζίνα!

Ήμουν πολύ αναστατωμένος, άφησε στα κρύα του λουτρού, αφού έχει χάσει τη δουλειά, Ειλικρινά νόμιζα ότι είχα αποτύχει. Είχα δύο παιδιά και προσπάθησε να επικεντρωθεί σε αυτούς και ο σύζυγός μου, αλλά εν τω μεταξύ έκανα προσπάθειες για να πάρει πίσω στη σκηνή πρεσβεία για προσωπικούς και συναισθηματικούς λόγους.

Έχω μια δουλειά σε μια αφρικανική πρεσβεία κοντά στο σπίτι μου, που νόμιζα ότι ήταν μεγάλη, και ήμουν ένας από τους secy. στον πρέσβη. Προς απογοήτευσή μου, αυτή τη φορά, όπως και τα υπόλοιπα που έχει προσληφθεί τοπικά μέλη του προσωπικού, είχα πάρει μόνο μερικής απασχόλησης ένσημα και 13 μισθούς αντί για 14 από την Ελληνική νομοθεσία. Όσον αφορά τις ώρες εργασίας, δεν έχουν πρότυπα αυτά, και είναι φοβερό όταν πρόκειται για τη διαχείριση του χρόνου. Όσον αφορά τις βάζω-κατεβάζει από τις αφρικανικές διπλωμάτες προς όλους, όχι μόνο για τον εαυτό μου, δεν μπορώ να αρχίσει να περιγράψει τα γεγονότα.

Μετά από 1 1/2 ετών, είπα ότι οι οικογενειακές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να εργάζονται αυτές τις ατελείωτες ώρες, esp. όταν δεν υπήρχε καμία δουλειά να γίνει. Ήταν όλα, και πάλι, για την κακή διαχείριση του χρόνου.

Είχα ξανά αυτό ανασφάλεια που μεταφέρονται μαζί μου, η οποία είχε σχηματιστεί με τη Βρετανική Πρεσβεία, ότι είχα να αποδείξω στον εαυτό μου μπορώ να πάρω μια δουλειά σε ένα πρεσβεία επειδή είμαι αξίζει τον κόπο!

Στη συνέχεια προσγειώθηκε μια εργασία, το 2006 σε ένα αραβικό πρεσβεία, sec στον πρέσβη. Σκέφτηκα, αυτό είναι! Ήμουν τόσο γεμάτη με χαρά και μια αίσθηση της ολοκλήρωσης. Ήμουν πληροφορήθηκε αργότερα ότι:
(1) που έχει προσληφθεί τοπικά μέλη του προσωπικού πρέπει να πληρώσει ένα ανεξάρτητο λογιστή να έχει μορφή κοινωνικής ασφάλισής τους κάνει γι 'αυτούς
(2) οι μορφές αυτές στο ΙΚΑ είχαν συμπληρωθεί πίσω από την πλάτη της πρεσβείας και ότι, αν και οι μορφές ελήφθησαν στο ΙΚΑ, οι πληρωμές δεν είχαν ποτέ γίνει από την πρεσβεία στο ΙΚΑ σχετικά με σφραγίδες μας, διότι η συγκεκριμένη πρεσβεία δεν ασφαλίζει το προσωπικό της! !
(3) οι μισθοί ήταν τώρα μόνο 12
(4) τα προσωπικά κινητά τηλέφωνα επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς της πρεσβείας για τη διευκόλυνση των διπλωματών με δικά μας έξοδα!

Kat, για σχεδόν ένα έτος, είχα ένα κινητό τηλέφωνο από 300E / μήνας, και έναν μισθό 900 E, η οποία ήταν καταβάλλεται μόνο 12 φορές! Σκέφτηκα, μα το λόγο μου, αυτό είναι χειρότερο από την Αφρικανική πρεσβεία. Για να το ολοκληρώσει μακριά, μου συνάδελφο ηλικίας 48 θα έρθει στη δουλειά, σε ένα μουσουλμανικό περιβάλλον, με κολάν λεοπάρδαλη, μια μικρή κοιλιά επάνω μια μαύρη παχιά ζώνη και καουμπόικες μπότες, τα οποία οι Άραβες άρεσε! Εγώ, από την άλλη πλευρά, θα πάμε στο καφέ / μαύρο / γκρι Anglo-Saxon παντελόνι κοστούμια μου, πολύ συντηρητική esp. όταν θα μπορούσε να συγκριθεί! Όταν κάτι θα παρουσιαστούν με τον Πρέσβη, ήταν συνάδελφός μου από το προξενικό τμήμα και της Λεωφ. Συγγρού. στολή ensembled με push up σουτιέν της να βοηθήσει τον Πρέσβη. Δεν θα μπορούσε κορυφή ότι, και ειλικρινά δεν ήθελα να.

Καλοκαιρινές διακοπές ήταν γύρω από τη γωνία, και ήμουν πολύ ανυπομονησία να πάρει μακριά στο Παρίσι και στη συνέχεια στην Μύκονο με την οικογένεια. Δέκα ημέρες πριν από την άδεια μου, ο Πρέσβης. με καλεί στο κινητό μου για να μου πει ότι έχω κάνει ένα λάθος με ένα προσκαλούν σχετικά με τη ΜΧΣ. Για να συνοψίσω, το ΥΠΕΞ κάλεσε τον Πρέσβη. στο κινητό του και τους είπε ότι ήταν λάθος τους, αλλά είπε ότι η απόφασή του είχε ήδη γίνει με απολύσει!

Θύμωσα Kat, και μου είπε ότι αυτό είναι ακριβώς για αρκετά με όλα αυτά τα γελοία αποστολές στην Αθήνα. Πήγα στο ΥΠΕΞ και είπαν ότι θα με βοηθήσει με το θέμα μου και να δούμε μέσα από τις αρχές της επιθεώρησης εργασίας όσον αφορά τις πληρωμές, την κοινωνική ασφάλιση, τα επιδόματα και καταχρηστική απόλυση. Έτσι, μια δικαστική υπόθεση μέσω του γραφείου του εισαγγελέα θα λάβει χώρα κάποια στιγμή το 2008, γνωρίζοντας πόσο αργή το ελληνικό δικαστικό σύστημα.

Αλλά δεν έχει σημασία πόσο πολλά μαθήματα που έχω μάθει, εξακολουθώ να μεταφέρουν αυτό το απαίσιο συναίσθημα της ήττας σε μένα. Έκανα αίτηση και πάλι σε μια πρεσβεία και αφού διάβασα τις εμπειρίες σας και τώρα βάζοντας δικό μου κάτω, για πρώτη φορά, είμαι τώρα σκεφτόμαστε ότι έχω πιθανότατα υπερεκτίμησε το σύνολο της αγοράς εργασίας σε αποστολές στο εξωτερικό.

Kat Απάντηση:

Γεια C και σας ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε για να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας. Τεντ, ο σχολιαστής πάνω από τις 30 Ιουνίου, είχε δηλώσει υπήρχαν πολλοί άνθρωποι όπως εσείς, και ως εκ τούτου, δεν είστε μόνοι και μάλιστα ΔΕΝ πρέπει να αισθάνονται ανασφαλείς ή αποτυχημένη για να μην αναπτύσσεται σε ένα περιβάλλον ξένης αποστολής. Είναι σαν να είπε, εργάζεται σε πρεσβεία ως τοπική (ελληνική, παλιννοστούντες Έλληνες, πολίτες της ΕΕ ή εκτός ΕΕ με άδεια εργασίας στην ΕΕ) είναι πολλές φορές δεν είναι διαφορετική από την τακτική του ιδιωτικού τομέα. Είμαι κάτω από τους ανθρώπους εντύπωση που επωφελούνται και να το απολαύσετε περισσότερο είναι Διπλωματικών Υπηρεσιών και διπλωμάτες που εισάγονται από την πατρίδα τους και τοποθετήθηκαν σε θέσεις κάθε 4 χρόνια.

Επιπλέον, γνωρίζω πολύ λίγους ανθρώπους που είναι ευχαριστημένοι με οποιαδήποτε εργασία που βρίσκεται στο GR - ιδιωτικού, δημόσιου ή προξενική. Οι άνθρωποι του περιεχομένου ξέρω είναι συνήθως: α) εκείνους που έχουν τη δική τους επιχείρηση (αλλά μπορεί να έχουν διαφορετικές πονοκεφάλους που ασχολούνται με τους φόρους, την πολιτική μεταξύ της βιομηχανίας, κ.λπ.), β) όσοι είναι συνδεδεμένοι και πληρώνονται καλά χρήματα για να ουσιαστικά να μην λειτουργεί, γ) όσοι δεν έχουν φιλοδοξίες για μια αναπτυσσόμενη καριέρα ή την ανοδική κινητικότητα, ή δ) απλά πολύ τυχερούς ανθρώπους που βρήκαν κάτι που τους αρέσει χωρίς πίεση να πληρώσει το ενοίκιο επειδή έλαβαν το ακίνητο ως δώρο. Οι άλλοι άνθρωποι περιεχομένου ξέρω είτε δεν λειτουργούν (lucky τους) ή να έχουν θέσεις εργασίας με εταιρείες που βρίσκονται εκτός GR και πληρώνονται αξιοπρεπώς.

Σας ευχαριστώ και πάλι για το άνοιγμα και τη λήψη του χρόνου να μοιραστούν πολλές εμπειρίες σας, όπως ένα τοπικό στην Ελλάδα εργάζονται για πρεσβείες. Αισθάνομαι ότι δίνει στους ανθρώπους την πολύτιμη διορατικότητα και διασπά τα στερεότυπα στο μυαλό των ανθρώπων, η οποία είναι ό, τι αυτό το site είναι περίπου.

Μερικές φορές αυτό που μοιάζει με μια «αποτυχία» καταλήγει να είναι μια ευλογία στη μεταμφίεση. Κάθε λεωφόρος που κλείνει αναπόφευκτα θα σας οδηγήσει σε ένα μονοπάτι που οδηγεί σε κάτι πιο κοντά σε ό, τι θέλετε, κάτι καλύτερο. Ελπίζω αξιοθαύμαστη επιμονή σας τελικά οδηγεί σε κάτι που σας αρέσει. :)

Απόστολος έγραψε @ 18η του Μάη, 2008 στις 16:30

Wow.

Μια πολύ κατατοπιστική ιστοσελίδα. Αυτή η ανάρτηση και τα τμήματα τα σχόλια ήταν πραγματικά ένα μάτι-ανοιχτήρι.

Αν μπορώ να προσθέσω τη δική μου 2 σεντ.

Οι γονείς μου είναι Έλληνες που κινήθηκε προς τη Β. Αμερική πολλά χρόνια πίσω. Όπως και οι περισσότεροι Έλληνες της διασποράς, που ονειρευόταν να κινείται πίσω με τις οικογένειές τους, αλλά το θέμα των θέσεων εργασίας για τα παιδιά τους πάντα συρθεί επάνω. Από την εμπειρία των φίλων μου και μου φαίνεται σαν όλοι οι Έλληνες μιας συγκεκριμένης γενιάς πιστεύουν ότι η εργασία σε μια ξένη πρεσβεία * η * Άγιο Δισκοπότηρο των θέσεων εργασίας στην Ελλάδα.

Δεν ξέρω πώς και γιατί, αλλά πάντα πίστευα ότι αυτό ήταν μια τεράστια οφθαλμαπάτη και το μεικτό παρανόηση της ποιότητας και τις προοπτικές της εργασίας Πρεσβείας στην Ελλάδα δουλειά. Χάρη σε αυτό το post έχει επιβεβαιωθεί.

Kat Απάντηση:

Ευχαριστώ πολύ για την προσθήκη δύο σεντ σας.

Ναι, ακόμη και τώρα οι άνθρωποι μου λένε, "Γιατί δεν μπορείτε να πάρετε μια θέση εργασίας στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Ελλάδα;" Ξέρεις, σαν να είναι τόσο εύκολο. Και οι άνθρωποι πραγματικά πιστεύουν ότι. Naive. Πέρα από την Πρεσβεία, δεν είναι εύκολο να βρουν δουλειά στην Ελλάδα, που τιμά την αξία και τη σκληρή δουλειά, πληρώνει καλά και έχει χώρο για την προώθηση.

Υποψίες σας επιβεβαιώθηκαν από το αντικείμενο, και το άρθρο μου επιβεβαιώνεται από αυτούς που μοιράστηκαν γενναιόδωρα τις ιστορίες τους σχετικά με την εργασία για τις πρεσβείες και τα προξενεία στην Ελλάδα.

Angie έγραψε @ 8 του Οκτωβρίου 2008 στις 20:33

Hi Kat!

Έκανα σερφ στο διαδίκτυο για κάτι εντελώς διαφορετικό και βρήκε τη σελίδα σας - αρκετά δροσερό και πολύ αληθινό.

Μεγάλωσα στην Ελλάδα, η μαμά μου ζει ακόμα στην Αθήνα, και είμαι πίσω όσο μπορώ για να επισκεφθείτε, επίσης, ενέκρινε ελληνική Οικογενειακές μου :)

Ι ζουν σήμερα στην Αυστρία και χρησιμοποιείται για να ζήσουν στις ΗΠΑ εδώ και αρκετό καιρό. Επειδή πήγα στο γερμανικό σχολείο και είχε φίλους, των οποίων οι γονείς ή ο ένας γονέας εργαζόταν είτε τη γερμανική πρεσβεία ή swiss (μικρή κοινότητα), πήρα να δω πολλά από τα ενδότερα και φάνηκε να είναι το ίδιο χάλια ως 10 χρόνια πριν.

Απλά ήθελα να πω ένα γεια και ότι όλοι έχουμε τα ίδια προβλήματα σε όλο και περισσότερα αφεντικά φαίνεται να έχουν ένα κοινό-που είναι είτε πολύ άβολα να είναι με ή πραγματική πόνους στο ένα $ $ es ...

Ελπίζω να τα πάνε καλά εκεί κάτω ...

Kat Απάντηση:

Ευχαριστώ πολύ για τη διακοπή και την επιβεβαίωση ότι οι πρεσβείες σε άλλες χώρες μπορεί να είναι εξίσου δυσλειτουργική.

Dino έγραψε @ 3, Νοεμβρίου, 2008 στις 01:39

Kat, πρέπει να πω ότι οι πληροφορίες σας εδώ είναι πραγματικό! Είστε σίγουροι ότι δεν έχουν προσληφθεί για να αποθαρρύνουν τους λαούς από την υποβολή αίτησης για μια θέση εργασίας στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα;

Σοβαρά τώρα, ο λογαριασμός σας είναι σύμφωνη με διάφορα άλλα λογαριασμούς των ανθρώπων που έχω γνωρίσει, συμπεριλαμβανομένων λαούς που πραγματικά εργάστηκαν εκεί. Φαίνεται να είναι η έλλειψη επαγγελματισμού, εκτεταμένες εσωτερικές ίντριγκες, και «οπαδούς» σε σχεδόν κάθε επίπεδο θέσης εκεί. Πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι λειτουργούν τόσο μακριά από τις ΗΠΑ, ότι τίποτα πηγαίνει. Αντί να εκπροσωπεί το καλύτερο που ΗΠΑ Πρακτικής Διαχείρισης, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς και Πρακτικές Εργασίας έχουν να προσφέρουν, η Πρεσβεία των ΗΠΑ όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει χρησιμεύσει ως φάρος φωτός σε αυτόν τον χώρο. Μετά από όλα, αυτή είναι η Ελλάδα, και τίποτα πηγαίνει ... ειδικά στην αμερικανική πρεσβεία και άλλες αμερικανικές συνδεδεμένες / χρηματοδοτείται ιδρύματα! Αυτό το παράδειγμα είναι μια πραγματική αποτυχία της εξωτερικής μας πολιτικής στην Ελλάδα.

Kat Απάντηση:

Γεια Dino, αυτό είναι σωστό. Είναι πραγματικά? ίσως λίγο πολύ πραγματική για την άνεση μερικών ανθρώπων. Αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό να είμαστε ειλικρινείς, οπότε κανείς δεν εκπλήσσεται από τα εμπόδια που μπορεί να αντιμετωπίσουν ή με κάποιο τρόπο χαίρονται αγκαλιάζουν άλλες επιλογές.

Άκουσα μια ιστορία τις προάλλες για έναν πρώην υπάλληλο, αρκετά άθλια γυναίκα με τα πρότυπα του καθενός, ο οποίος κατέληξε να κερδίσει μια δίκη με αποζημίωση που επιδικάζεται. Μερικές φορές είναι καλό να ξεφύγουμε από την εξοικείωση της χώρας του και να σπάσει φραγμούς? Δυστυχώς, μερικοί άνθρωποι δεν ξέρουν από πού θα πρέπει να γίνει όρια.

Σας ευχαριστώ πολύ για αφήνοντας ένα σχόλιο και την επιβεβαίωσή σας ότι αυτό που γράφω είναι αληθείς. Ελπίζουμε να σας δούμε και πάλι. :)

Ρόδος έγραψε @ 22 του Μαΐου 2013 στις 12:54

Να εργαστεί για την πρεσβεία των ΗΠΑ Πιστεύω ότι είναι ένα θέμα για νεποτισμό ...
Αν δεν γνωρίζετε κάποιον από το εσωτερικό, δεν θα πάρετε μια δουλειά, γιατί είναι οι άνθρωποι τους που θέλουν να βοηθήσουν την πρώτη.

Απλά τη γνώμη μου.

markos έγραψε @ 12, Σεπτεμβρίου, 2013 στις 14:43

hi, i am in cyprus a police man,,,, and i have british pasport, but i want have better work , in bodygard,,,,,,, even you can train me,,,,,,,,, i am 36 years old,,,,,,,,,,,,,,,,,,, i wait answer pls

Kat Απάντηση:

See the section, 'Work for the American Embassy'; I'm not a job agency.

Unemployment in Greece is 27.9%. You would have a better chance of going to the UK.

Το σχόλιό σας

HTML-Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em > <i> <q cite=""> <strike> <strong>