Ζώντας στην Ελλάδα

Ένας πρακτικός οδηγός για τη μετακίνηση, που ζουν, εργάζονται και ταξιδεύουν στην Ελλάδα, καθώς και ονειροπόλος και περιπέτειες από έναν Αμερικανό στην Αθήνα

Θέσεις εργασίας στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα

Φωτογραφία του Αλέξανδρου Phlippides - Χρησιμοποιείται με άδεια από την N. Βατόπουλος

"Πάρτε μια θέση εργασίας στην Αμερικανική Πρεσβεία," ήταν η απάντηση που έδωσε ο καθένας, όταν ήμουν άνεργος ή αναφέρεται θέλουν να αλλάξουν εργασία.

Τοπική φίλοι, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους πίσω στο σπίτι, σκέφτηκα ότι η εργασία της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα ήταν μια εύκολη λύση για την εξεύρεση ένα οικείο περιβάλλον εργασίας που περιβάλλεται από τους συναδέλφους ομογενείς, έναν καλό μισθό και λίγο κύρος ρίχνονται στη Είναι μια μεγάλη -. Εάν προφανείς και παλιά - ιδέα, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι τόσο απλό. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι που κάνουν αυτή την πρόταση δεν καταλαβαίνουν τι απαιτεί.

Εκτός από τα θέματα θεωρήσεων και αδειών εργασίας που αντιμετωπίζουν οι Αμερικανοί πολίτες / μη μέλη της ΕΕ, όπως περιγράφεται στην ενότητα " Πώς οι Αμερικανοί πολίτες / εκτός ΕΕ μπορεί να κινηθεί, να ζήσουν και να εργαστούν στην Ελλάδα , "που προτείνω σε όλους τους πολίτες εκτός ΕΕ να διαβάσετε, να πάρει ένα δουλειά σε ένα πρεσβεία οποιασδήποτε εθνικότητας (Αμερικανική, Καναδική, Αυστραλιανή, Αγγλική ή άλλως) δεν είναι εύκολη υπόθεση δεν έχει σημασία ποιος είσαι και από πού έρχεσαι.

* Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 17, Ιουνίου, 2013

Σημείωση

Το άρθρο αυτό γράφτηκε με την πρόθεση να περνά στη σοφία απέκτησα μέσα από πρώτο χέρι την εμπειρία και τις συμβουλές που δίνονται από το προσωπικό της πρεσβείας για να σας βοηθήσει να κατανοήσουν την πραγματικότητα της εργασίας για την πρεσβεία. Η απόφαση για την εφαρμογή / εργασία υπάρχει μια μοναδική προσωπική επιλογή που βρέθηκαν μέσα στον εαυτό σας, ανάλογα με τους στόχους σας, τις αρχές, τα προσόντα και τις συνδέσεις. Δεν είμαι ένα γραφείο ευρέσεως εργασίας, δεν αντιπροσωπεύουν την πρεσβεία ή το προξενείο, και αυτή η ιστοσελίδα δεν είναι ένα φόρουμ για τη συλλογή απογραφή.

Τα ονόματα έχουν αλλάξει για να προστατεύσει την ιδιωτική ζωή όσων αναφέρονται.

Fast γεγονότα

Αυτά τα στοιχεία ισχύουν για τις περισσότερες πρεσβείες και προξενεία σε όλες τις χώρες:

1 Το να είσαι πολίτης της χώρας που λειτουργεί πρεσβεία δεν είναι αρκετό

2 Οι υποψήφιοι πρέπει να ζουν ήδη στη χώρα και έχουν άδεια εργασίας και έχουν ευχέρεια στην τοπική γλώσσα

- Πρεσβείες, όπως και κάθε άλλο θεσμικό όργανο, πρέπει να συμμορφώνονται με τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς, καθιστώντας έτσι δύσκολο να εξασφαλίσει τη χορηγία μιας νέας διαμονής / εργασίας
- Όλες οι κενές θέσεις εργασίας ζητούν οι αιτούντες έχουν ήδη άδεια εργασίας
- Proficiency ή ευχέρεια στην τοπική γλώσσα είναι συνήθως μετριέται με τη χορήγηση σε γραπτή ή / και προφορική εξέταση

3 θέσεις που δεν απαιτούν την τοπική γλώσσα απαιτεί σχεδόν πάντα την εκκαθάριση της ασφάλειας

- Η απόκτηση ελέγχου της ασφάλειας συνεπάγεται μια Υπηρεσία Εξωτερικών Officer Test (FSOT), επιτυγχάνοντας ένα ορισμένο αποτέλεσμα, να επιτύχουν σε προφορική εξέταση, διέρχεται μια εντατική διαδικασία ελέγχου υπόβαθρο και συνέντευξη στην Ουάσιγκτον, που εξυπηρετούν την πρώτη διπλωματική αποστολή σας σε ένα "λιγότερο επιθυμητή χώρα" για τέσσερα χρόνια και τη μεταφορά κάθε τέσσερα χρόνια σε ένα νέο μήνυμα με καμία εγγύηση από την απονομή οποιαδήποτε από τις χώρες που έχετε επιλέξει. Ανατρέξτε στην ενότητα " Θέσεις που εκπροσωπούν την Αμερική "για περισσότερες πληροφορίες.

4. Υπάρχουν λιγότερες θέσεις εργασίας κάθε χρόνο

- Στα 14 χρόνια που έχω ζήσει στην Αθήνα, έχω δει μια προοδευτική μείωση των κενών θέσεων και γνωρίζουμε ανθρώπους που έχουν απολυθεί. Δεν μπορώ να μιλήσω με έξυπνο τρόπο για το αν αυτό είναι μια παγκόσμια τάση ή για ένα συγκεκριμένο τοπικό λόγο στην Ελλάδα. Είναι πιο πιθανό να οφείλεται σε οικονομικούς λόγους (π.χ., περικοπές του προϋπολογισμού) ή μετατόπιση των προτεραιοτήτων σε άλλη περιοχή.
- Προσωρινή ή βραχυπρόθεσμες θέσεις ήταν λίγες, με εξίσου μεγάλο ανταγωνισμό. Δεν οδηγούν απαραίτητα σε πιο μόνιμες θέσεις πλήρους απασχόλησης, αν και είναι καλή εμπειρία και καλό για ένα βιογραφικό σημείωμα.

5. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός

Περιλαμβάνονται:
- Διπλωματικό προσωπικό, συνήθως καταγόταν από μια διπλωματική οικογένεια, οι οποίοι έχουν ήδη αρχαιότητα, η κάθαρση της ασφάλειας και τη δυνατότητα να μεταφέρετε
- Τα μέλη της οικογένειας της πρεσβείας / προξενικών υπαλλήλων
- Βετεράνων και άλλο στρατιωτικό προσωπικό που να πάρει ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων υποψηφίων, και τα μέλη των οικογενειών τους
- Οι ντόπιοι με διπλή υπηκοότητα, οι οποίοι προσέλθουν μαζικά

6. μισθούς Πρεσβεία αντανακλούν ένα τοπικό πρότυπο

- Οι άνθρωποι λανθασμένα πιστεύουν ότι οι αμερικανικές μισθούς που καταβάλλονται στους ντόπιους και τους πολίτες των ΗΠΑ από το εξωτερικό, ενώ στην πραγματικότητα οι μισθοί κλιμακωθεί σε τοπικό επίπεδο και μετατρέπονται σε ευρώ, το οποίο μερικές φορές ισοδυναμεί με μια πολύ λιγότερο με το δολάριο ΗΠΑ είναι ασθενέστερη
- Μόνο οι διπλωμάτες είναι αφορολόγητα? μη διπλωματικές ή / και κατοίκων της περιοχής εξακολουθούν να είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν φόρο
- Οι μισθοί βασίζονται σε κυβέρνηση ταξινόμησης και κλίμακας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση θέσεων εργασίας

7 Η Πρεσβεία δεν είναι ένα γραφείο ευρέσεως εργασίας? είναι μια διπλωματική

- Η Πρεσβεία δεν έχει λίστες εργασίας για τους εργοδότες στην Ελλάδα και δεν προσφέρει βοήθεια στην τοποθέτηση Αμερικανούς, αφού η Ελλάδα είναι μια χώρα της ΕΕ και την Αμερική και άλλες χώρες μη μέλη της ΕΕ δεν είναι. Θα ανταγωνίζονται με όλους. Δεν υπάρχει καμία διάκριση μεταξύ των εθνικοτήτων (aka, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως "Θέσεις εργασίας για τους Αμερικανούς στην Ελλάδα") και το γεγονός είστε πολίτης μη μέλη της ΕΕ σε θέματα άδειας καθιστά πιο δύσκολο αν δεν μπορούν να διεκδικήσουν την ιθαγένεια της ΕΕ, μέσω ένας πρόγονος.
- Δεν είναι δουλειά της Πρεσβείας να απαλλάξει ακριβείς ή ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις θεωρήσεις για τις άδειες Ελλάδα, διαμονής ή εργασίας για την Ελλάδα ή άλλες τοπικές γραφειοκρατία. Η αποστολή τους είναι να παρέχουν υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με την πατρίδα, δηλαδή των ΗΠΑ διαβατήρια, τις θεωρήσεις των ΗΠΑ, αμερικανική υπηκοότητα, παροχές Κοινωνικής Ασφάλισης, ΗΠΑ συμβολαιογράφου υπηρεσίες. Όλα τα προξενεία και οι πρεσβείες είναι διπλωματικές αποστολές και οι επισκέπτες στη χώρα υποδοχής, όχι αρχές, και δεν μπορεί να υπερισχύσει έναντι των τοπικών νόμων.

Εργαζόμενοι Πρεσβεία ξέρω

Υπηρετούν τη χώρα σας στο εξωτερικό συνεπάγεται ένα διαφορετικό τρόπο ζωής και σύνολο των συμβιβασμών, σύμφωνα με τους φίλους και συγγενείς. Πολλές οικογένειες επιλέγουν να ζουν χωριστά, και εκείνους που δεν πάσχουν μερικές φορές το στέλεχος της αλλαγής χώρες και τον πολιτισμό κάθε τέσσερα χρόνια.

Φυσικά υπάρχουν διαφορετικές ομάδες των ανθρώπων που εργάζονται για την πρεσβεία, αλλά απολύτως ο καθένας ξέρω προέρχεται από μια διπλωματική οικογένεια.
- Ο πατέρας Ektor έχει εργαστεί ως Πρέσβης ολόκληρη τη ζωή του, και Ektor είναι ένα τοπικό σωματοφύλακας εδώ στην Ελλάδα. Παρακαλώ σημειώστε ότι είναι υψηλό μορφωτικό επίπεδο, κατέχει ειδική εκκαθάριση ασφαλείας, μιλάει τρεις γλώσσες και είναι ένας πυγμάχος πρώην πρωτάθλημα? δεν είναι ένα musclehead.
- Ο πατέρας της Deborah ήταν ένας διπλωμάτης, πριν η ίδια έγινε ένα? αυτή είναι τώρα στο Ιράκ.
- Ο πατέρας της Έρικα είναι επίσης διπλωμάτης και υπηρέτησε στην Αθήνα, όπως έκανε πριν από τη μετάβαση στην Ελβετία.
- Γεωργία υπηρέτησε στην Αθήνα προτού μεταφερθούν στη Βραζιλία, όπως και η μητέρα της μπροστά της.
- Nathan έχει εργαστεί για την κυβέρνηση από τις αρχές του '20, υπηρέτησε δύο θητείες στην Αθήνα και σήμερα είναι συνταξιούχος.

Αυτές οι οικογένειες έχουν και κάτι άλλο κοινό - το διαζύγιο. Όλοι οι φίλοι μου δεν έχουν μόνο οι γονείς που είναι διαζευγμένοι, αλλά είναι διαζευγμένοι και οι ίδιοι. Φυσικά, υπάρχουν πολλές επιτυχημένες διπλωματικές οικογένειες των οποίων ο γάμος επέζησε, αλλά τα λίγα ζευγάρια που ξέρω με δύο καριέρες και τα παιδιά επιτευχθεί αυτό με τη χρήση σημαντικό πλούτο τους να προσλάβουν προσωπικό από οικιακές βοηθούς, νταντάδες και τους οδηγούς για να τους βοηθήσει. (Σημείωση: Δεν λέω αυτό ισχύει για όλους, μόνο οι άνθρωποι που ξέρω).

Όταν ακούω ότι Ektor ξεχωρίζει δώρα και σχεδιάζει έκπληξη κομμάτων για τη σύζυγό του Πρέσβη »από το σύζυγό της,« επιβεβαιώνει απλά έκανα τη σωστή επιλογή για να σταματήσει τη διαδικασία για να γίνει ένα Foreign Service Officer. Ίσως αν είχα ξεκινήσει όταν ήμουν νεότερος με περισσότερη ανοχή για την αστάθεια και την ταλαιπωρία, αυτό θα ήταν μια σταθερή καριέρα γεμάτη με έκθεση σε διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς, ενώ υπηρετούν τη χώρα μου.

Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα: Η εμπειρία μου

Ένας από τους λόγους που επέλεξα να εγκαταλείψουν τη χώρα μου ήταν διαφώνησα με τον εκλεγμένο πρόεδρο εκείνη τη στιγμή και τις κυβερνητικές πολιτικές του, οπότε για μένα να εξετάσει ακόμη και εργάζονται για μια πρεσβεία θα πρέπει να λένε πολλά για την περιφρόνησή μου για τους Έλληνες αφεντικά και το πάθος μου για να οικοδομήσουμε μια γέφυρα μεταξύ Ελλάδα και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Πρώτη προσπάθεια: Η πρώτη φορά που έκανα αίτηση για μια θέση στην πρεσβεία, που είχε απορριφθεί για να μην παρακολουθούν "ενός έτους από το σχολείο γραμματέας," παρά την BA και πέντε ετών εμπειρία μου στην πραγματικότητα λειτουργεί ως εκτελεστικός βοηθός για μια γνωστή πολυεθνική.

Δεύτερη απόπειρα: δεύτερη αίτηση μου ήταν επιτυχημένη και μου εξασφάλισε μια συνέντευξη, που διοργανώνονται την τελευταία στιγμή από τον άνθρωπο που θα είναι εν δυνάμει αφεντικό μου. Αν και ήμουν εντυπωσιασμένος ότι θα καλέσει προσωπικά και να ζητήσω συγγνώμη για την απουσία προειδοποίησης, λόγος του ήταν λιγότερο εντυπωσιακή - «Αποφάσισα να φύγω για διακοπές νωρίς, και HR μου είπε ότι έπρεπε να προσλάβουν κάποιον πριν πάω."

Με μόνο δύο ώρες νωρίτερα, θα βιαστούμε πίσω στο σπίτι για να θέσει σε καλύτερο κοστούμι και το κεφάλι μου προς την πρεσβεία, όπου τα πορτρέτα των Μπους, Τσένι και ο Κόλιν Πάουελ χαμογέλασε πάνω μου στο αλεξίσφαιρο αίθουσα αναμονής. Λίγα λεπτά αργότερα, ένας άνδρας άνοιξε διάπλατα την πόρτα και μια νεαρή Ελληνίδα, με το βαρύ μακιγιάζ, overprocessed μαλλιά και το γατάκι τακούνια περπάτησαν στο. Καθώς πέρασε, ο άντρας της, ταξίδεψε πάνω και κάτω, χωρίς κρίση, και γύρισε και τον ευχαρίστησε.

"Είστε Kat ____;" ρώτησε. Ω, αγαπητέ. Ο άνθρωπος που ταξίδεψε πίσω πλευρά της κοπέλας ήταν συνέντευξη μου και το δυναμικό αφεντικό. Λίγο πολύ φιλικό στη συνέντευξή μας, είχα αποφασίσει να σαμποτάρει τις απαντήσεις μου να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα που εργάζονται γι 'αυτόν και να είναι ευγνώμονες για την τρέχουσα εργασία μου. Μετέφερε από την Αθήνα το 2002 θα ήθελα να θυμάμαι μόνο αυτή την ημέρα ως την ημέρα που έχασε το πουλόβερ που φορούσε στην κηδεία της μητέρας μου.

Τρίτη προσπάθεια: Σε μια άλλη συνέντευξη για ένα διαφορετικό κενή θέση, ήμουν ένας από τους 500 ανθρώπους που ανταγωνίζονται για τις πέντε, τις θέσεις των τριών μηνών κατά τη διάρκεια της Αθήνας του 2004? σχεδόν το 90 τοις εκατό ήταν νέοι Έλληνες-Αμερικανοί που γνώριζαν ο ένας τον άλλο και να φτάσει σε ομάδες. Μας κάλεσε να λάβει μια δοκιμή επάρκειας για τις προξενικές υποθέσεις και την ελληνική γλώσσα. Ένιωσα αισιόδοξος πριν από τη δοκιμή, επειδή μια γυναίκα από το HR με τράβηξε στην άκρη για να μιλήσουμε, αλλά μετά τη δοκιμή που έγινε σαφές ότι δεν μπορεί να το κάνει στο επόμενο γύρο, ειδικά όταν ένας Έλληνας γυναίκα που κάθεται δίπλα μου παρατήρησε ότι ήταν δύσκολο.

Τελική προσπάθεια: Η τελευταία συνέντευξη που είχε προσκληθεί να παραστεί ήταν για μια θέση που ταιριάζει προσόντα μου τέλεια. Θα μπορούσα να περιέχει μόλις τον ενθουσιασμό μου. Μετά από αναμονή μιας ώρας πέρασε τον ορισθέντα χρόνο και τελικά να καθίσει να μιλήσει με έναν Έλληνα-αμερικανική γυναίκα που καθρεφτίζεται η Ann Taylor δούμε φορούσα, μου είπε ότι δεν ήταν μόνο μια εντυπωσιακή υποψήφιος, αλλά ένα εντυπωσιακό πρόσωπο. Ήταν έτοιμος να με προσλάβει, αλλά χρειάζεται να τελειώσει τις επόμενες τρεις συνεντεύξεις. Καθώς έφευγα, μου μίλησε στα ελληνικά, με το οποίο απάντησα σε μήκος, και στη συνέχεια μου είπε ευχέρεια μου ήταν η χειρότερη μεταξύ ο καθένας πήρε συνεντεύξεις. Συγγνώμη;!; Όταν ευγενικά στάθηκε έδαφος μου και επιβεβαίωσε ότι η διαφήμιση ζήτησε «μια εγγενής αγγλικός ομιλητής με υποτυπώδη ελληνική," συμφώνησε ήμουν περισσότερο από καλά, αλλά clammed και με συνοδεία έξω. Οι φίλοι του πιστεύουν ότι σκόπιμα μου δημιουργήθηκε έτσι θα μπορούσε να μου γκρεμίσουν. Όποια και αν είναι τα κίνητρά της, δεν με ένοιαζε να εργαστεί για κάποιον σαν κι αυτό και θεώρησε ότι είναι μια ευλογία.

Μια γνωριμία που ονομάζεται Nick ισχυρίζεται φίλη του ονομαζόταν και προσφέρει μια θέση εργασίας από την πρεσβεία μετά τους έστειλε ένα εκούσιο βιογραφικό. Η γυναίκα HR μίλησα με την πρεσβεία λέει ότι αυτό είναι εξαιρετικά απίθανο γιατί δέχονται μόνο τις αιτήσεις και βιογραφικά σημειώματα για τους αποσπασμένους ανοικτές θέσεις.

Για να διαβάσετε για την εμπειρία μιας τοπικής ελληνικής γυναίκα με το που εργάζονται σε πολλές πρεσβείες στην Ελλάδα, ήθελα να σας ενθαρρύνω να διαβάσετε σχετικά με την Christine σε "Σχόλια". Είναι στο άνοιγμα των ματιών.

Συμπέρασμα

Το φαγητό του επιτρόπου είναι απίστευτα αυθεντικά, υπάρχουν αμέτρητες πόρους, και η πλειοψηφία των ανθρώπων που έχω γνωρίσει όλα ήταν εξυπηρετικοί, αποτελεσματικό και εξαιρετικά καλοί άνθρωποι τόσο επαγγελματικά όσο και κοινωνικά. Αλλά αποφάσισα ότι δεν ήταν πλέον σημαντικό για μένα να συνεχίσουν να επιδιώκουν μια δουλειά εκεί.

Ευνοϊκή εντύπωση μου από την πρεσβεία έκτοτε αμαυρώνεται από μια ελληνική-αμερικανική γυναίκα στο προξενικό τμήμα που αντέγραψε τακτικά την ιστοσελίδα μου και το Twitter τροφοδοτεί το 2011-2012 - ακόμα και μετά την προειδοποίησα να σταματήσει - ανάληψη πίστωσης για την ενημέρωση των πολιτών των απεργιών και της έναρξης μια ενημερωτική ενότητα καλύπτει τα ίδια θέματα που κάνω (κάτι που δεν γίνεται ποτέ στην ιστορία της πρεσβείας). I κατατεθεί μια άτυπη και επίσημη καταγγελία, αλλά δεν πειθαρχικά μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα.

Οι εργασίες για την Αμερικανική Πρεσβεία

Ακόμα νομίζετε ότι έχετε τι παίρνει για να εργαστεί για την πρεσβεία; .” Κάντε κλικ στην επιλογή " Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα Θέσεις Εργασίας "ή" Προξενείου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Ευκαιρίες απασχόλησης . "

Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν αμερικανικές πρεσβείες στην Κρήτη ή οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα, μόνο διπλωματικές αποστολές στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Στην Νέα

" Πρεσβεία των ΗΠΑ στην ασφάλεια της Αθήνας. Εκτός από την εμπειρία μου "- Star Tribune

Σχετικές δημοσιεύσεις

« Κοινές θέσεις εργασίας για τους πολίτες τους Αμερικανούς / εκτός ΕΕ στην Ελλάδα: Μύθος και πραγματικότητα "
" Παράδειγμα των θέσεων εργασίας και των μισθών στην Αθήνα, Ελλάδα "
" Πώς οι Αμερικανοί πολίτες / μη μέλη της ΕΕ μπορούν να κινούνται, ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα "

25 Σχόλια »

deviousdiva έγραψε @ 30η Μαΐου 2007 στις 13:44

Πραγματικά, δεν ξέρω τι να πω, αλλά είμαι χαμόγελο από αυτί σε αυτί (όχι επειδή δεν έχετε να πάρετε μια δουλειά!) Γιατί είναι πολύ αστείο και καταλαβαίνω απόλυτα.

"Καθώς έφευγα, μου μίλησε στα ελληνικά για την οποία απάντησα σε μήκος και στη συνέχεια μου είπε ευχέρεια μου ήταν η χειρότερη μεταξύ ο καθένας πήρε συνεντεύξεις. Συγγνώμη;!; Όταν ευγενικά στάθηκε έδαφος μου και επιβεβαίωσε ότι μόνο βασική στοιχειώδη ελληνική ζητήθηκε διαφήμισή της, συμφώνησε ότι ήμουν καλά, αλλά τσαλακωμένο και ευγενικά με πέταξαν έξω.

{Και έβαλα τα χέρια μου πάνω από τα αυτιά μου, χαμογέλασε και είπε, όπως έφευγα ... lalalalalalalala.} "

Ελπίζω παρούσα εργασία σας είναι καλύτερο από αυτό το s # @ t

Φιλιά,
DD

Kat Απάντηση:

Είναι ένα αστείο πράγμα, στην πραγματικότητα. Είχα ένα κλάσμα του δευτερολέπτου για να αποφασίσει αν θα αγνοήσει το σχόλιό της και καφέ μύτη δρόμο μου έξω από αυτό ή να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να επισημάνω το σχόλιό της ήταν αδικαιολόγητη. Σίγουρα ήμουν απογοητευμένος γιατί ήξερα ότι θα μπορούσα να κάνω αυτή τη δουλειά καλά, αλλά αυτό είναι μια ευλογία έμαθα ότι ήταν έτσι πριν δούλεψα γι 'αυτήν.

Κανείς δεν θα πρέπει να είναι σε θέση να πάρει μακριά με αυτό το είδος της συμπεριφοράς, και είμαι σίγουρα δεν εκφοβίζονται από αυτό. Στο πεδίο της ζωής μου και τον κόσμο, που είναι ένα πολύ μικρό ψύλλων.

Περισσότερο από αυτό, με έκανε να ντρέπομαι ως ένας Αμερικανός ότι θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου με αυτόν τον τρόπο.

Melusina έγραψε @ 31 Μαΐου του 2007 στις 23:08

Ναι, αλλά κάποιος στο προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να μάθουν αγγλικά. Μερικοί άνθρωποι, στην πραγματικότητα, συμπεριλαμβανομένου του προξένου. Παρά το γεγονός ότι το δεύτερο ταξίδι μου εκεί ήταν πολύ καλύτερα παραλήφθηκε, ακόμα, θα πρέπει να είναι σε θέση να μιλήσει με τους Αμερικανούς στα ΑΓΓΛΙΚΑ.

Αλλά, που εργάζονται για την κυβέρνηση των ΗΠΑ; Νομίζω ότι θα περάσει. Αρρωσταίνω αρκετά κοιτάζοντας τις φωτογραφίες όταν πάω σε μόνο για τις επιχειρήσεις.

Kat Απάντηση:

Έχεις δίκιο! Η Πρεσβεία στην Αθήνα έχει δύο εξαιρετικών δίγλωσσων ομιλητών πίσω από το γυαλί στο "δημόσιο" περιοχές και αγγλόφωνους πίσω από τον τοίχο που πολλοί δεν βλέπουν. Από ό, τι ακούγεται, Θεσσαλονίκη θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει λίγα περισσότερα από την τελευταία.

Όντας είναι μια αμερικανική πρεσβεία, είναι φυσιολογικό να μιλήσετε με έναν Αμερικανό στα αγγλικά αφού (εκτός από τις θεωρήσεις), που είναι εκεί για να εξυπηρετήσει τους Αμερικανούς.

Ένας από τους λόγους που έφυγα από τις ΗΠΑ ήταν επειδή δεν συμφωνώ με την κυβέρνηση, ώστε οι προσπάθειες μου για να εργαστεί γι 'αυτούς εδώ θα πρέπει να λένε πολλά για το πόσο απελπισμένη ήμουν για να πάρει μακριά από τα ελληνικά αφεντικά. Είναι σαν να ψηφίζουν για Πρόεδρο - δεν είναι ότι είναι απαραίτητα καλύτερη από την άλλη, μόνο μια επιλογή ανάμεσα στο μικρότερο κακό.

Gigi έγραψε @ 2, Ιουνίου 2007 στις 17:44

Έφτασα στην Αθήνα πριν από μόλις 2 εβδομάδες, και μετά από αμέτρητες ώρες κοιτάζοντας την ιστοσελίδα της Αμερικανικής Πρεσβείας και άλλες ιστοσελίδες για να καταλάβω πώς να βρουν μια δουλειά εδώ, έχω να έλεγε κανείς αυτό είναι η πιο χρήσιμη ιστοσελίδα που έχω συναντήσει! Είναι τόσο αληθινό, ΟΛΟΙ μου είπε να πάω στην πρεσβεία και να πάρει μια δουλειά εκεί? ως εάν θα μπορούσε να είναι τόσο απλό !!! Εγώ, βέβαια, δεν είμαι αρκετά τυχερός για να μιλήσει ακόμη και βασικές ανάγκες της Ελληνικής, αλλά ξέρω ότι είναι ένας από τους στόχους μου, ενώ εγώ είμαι εδώ. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις παρατηρήσεις σας. Θα βοηθήσει πάρα πολύ.

Thomas έγραψε @ 5 του Ιουνίου του 2007 στις 20:25

Πολλές φορές έχω ακούσει ανθρώπους να μιλούν για να πάρει την εργασία στην πρεσβεία της χώρας τους, συνήθως ιρλανδική όπως αποδεικνύεται, και έχουν πάντα σήμαινε ότι η πρεσβεία τους θα μπορούσε να τους βρει δουλειά. Αναρωτιέμαι αν οι άνθρωποι αρχίσουν να επαναλάβει τις συμβουλές, χωρίς να κατανοούν πραγματικά τι ήταν στην πρώτη θέση. (Ένας Ιρλανδός κορίτσι που ήξερα είχε πήρε πραγματικά δουλειά διδασκαλία της μέσω της πρεσβείας.)

Θα είχα πραγματικά σκέφτηκα ότι ήταν πιο δύσκολο από ό, τι μπορείτε να περιγράψετε να πάρει μια θέση εργασίας σε μια πρεσβεία. Διπλωματικές θέσεις εργασίας έχουν πάντα ένα από τα καλύτερα που μπορείτε να πάρετε.

Kat Απάντηση:

Αυτό είναι σωστό. Είναι απαίσια δύσκολο! Το σημείο του άρθρου μου ήταν ότι δεν μπορεί κανείς να περπατήσετε στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα και να περιμένετε να πάρετε μια εργασία με βάση την ιθαγένεια. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν πραγματικά αυτό. Παίρνει έχουν ισχύουσα άδεια, ευχέρεια λόγου σε μια γλώσσα, η κάθαρση της ασφάλειας που περιλαμβάνει ένα τεστ / συνεντεύξεις σε DC / εξυπηρετούν μια θέση κάπου αλλού πρώτα, την εκπαίδευση, την εμπειρία και τις διπλωματικές σχέσεις, στη συνέχεια, χτυπώντας περισσότερα από 1000 άλλους ανθρώπους που είναι εξίσου ή περισσότερο εξειδικευμένο .

Δεν ξέρω σίγουρα, αλλά υποθέτω ότι η ιρλανδική πρεσβεία μπορεί να βοηθήσει τους πολίτες της, επειδή είναι στην ΕΕ, το ίδιο και η Ελλάδα. Η Αμερική δεν είναι και υπάρχουν γραφειοκρατικά εμπόδια? Θέλω να πω, τι να πω, όταν η πρεσβεία θα πρέπει να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα για να τοποθετήσετε τις δικές τους διπλωματικές μέλη της οικογένειας;

Thomas έγραψε @ 6 Ιουνίου του 2007 09:56

Είναι δύσκολο, το ξέρω. It just seemed a bit easier than what I'd expected. There's a big demand for such jobs, and they're usually very well paid, with lots of perks.

Just getting an apartment near the embassy is tough!

I'm guessing the Irish embassy can assist its citizens because they are in the EU, same as Greece.

I hadn't thought about that. You must be right on that.

Bob wrote @ June 7th, 2007 at 23:22

In addition to the US Embassy, there is an American Navy base in Crete and a small American military detachment in Larissa that sometimes has jobs for Americans but of course you have to move to Crete or Larisa. Worse places to live & work I suppose as Crete is a beautiful place. Larisa not so nice though.

I've heard there is some status of forces agreement that says you cannot take an American Status job at any US Govt facility after you've been in Greece for over 3 months. The only jobs available then are as a local national status and then you are competing with Greeks and of course the small salaries that go with it.

Good info on the subject and I hope you are successful finding a job at the Embassy. Just think, if you do maybe you can buy clam chowder soup. It's one of the things I miss so much here in Greece.

Kat Reply:

Hi Bob, thanks for your comments and information. I knew about the base on Crete, but my only contact there has left Greece so I had no 'inside' information and never asked.

I'm actually not looking for a job with the Embassy, I wrote the article as an informative piece for those who for some reason think that getting a job there is a snap.

As for the clam chowder, there's a store in the northern suburbs that sells American products at a huge markup. But I actually have 3 cans of chowder that I brought back in my luggage from the States. I also make it from scratch with the cans of clams I've got in storage. Come on over! ;)

Ted έγραψε @ 30ης Ιουνίου 2007 στις 12:25

Αν και είμαι σχεδόν ειδικός σε θέσεις εργασίας πρεσβεία, έχω διαπιστώσει όλα αυτά τα χρόνια ότι εκείνοι που έκαναν την εργασία για πρεσβείες (συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ ένα) ήταν τόσο δυσαρεστημένοι με το γενικό πληθυσμό.

Υπήρξε κάποτε μια εποχή (30-40 χρόνια), όταν μια δουλειά πρεσβεία σήμαινε καλά χρήματα και κάποια προνόμια που δεν προσφέρονται για τους «ντόπιους." Η αμερικανική πρεσβεία, για παράδειγμα, που καταβάλλονται σε δολάρια ΗΠΑ, όταν το δολάριο ήταν βασιλιάς ... αλλά στη συνέχεια, γύρω στο 1980, θα βελτιώσει τη διαχείρισή τους και να ξεκινήσει μια μισθοδοσίας σε δραχμές (η ιστορία του ευρώ είναι μια πολύ πιο θλιβερό - για την κυβέρνηση των ΗΠΑ). Ως υπάλληλος της πρεσβείας του Ηνωμένου Βασιλείου, θα είχε κάποια ειδικά προνόμια, συμπεριλαμβανομένης άδεια να μεταβούν στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά από τόσα χρόνια υπηρεσίας (αυτό είναι πριν ΕΟΚ-ΕΕ).

Μερικοί άνθρωποι δεν ευδοκιμούν κάτω από αυτές τις συνθήκες. ΗΠΑ πρεσβεία Έλληνες εργαζόμενοι θα μπορούσαν να κουνάω ακόμη και τον τρόπο τους στην ουσιαστική PX, που βρίσκεται στη λεωφόρο Συγγρού στο κτίριο τώρα έχουν περάσει προ πολλού, για να κάνει κάποια ψώνια. Αυτοί ήταν οι ημέρες όταν ένα πακέτο Marlboros ήταν ένα μοναδικό δώρο.

Πιο πρόσφατα, έχω ακούσει μόνο στενοχώρια ιστορίες από ξένες πρεσβεία Έλληνες εργαζόμενους, εκτός από κάποιες μοναδικές καταστάσεις που αφορούν μικρές αποστολές που εκπροσωπούν εξωτικά μέρη.

Νομίζω ότι ήσουν τυχερός, με πολλούς τρόπους, που διαμένουν μακριά από την εργασία της αποστολής. Τα χρήματα δεν είναι καλό αν δεν καταλαμβάνουν την υψηλότερη βαθμολογία και οι συνθήκες εργασίας είναι κατά μέσο όρο.

πίστη έγραψε @ 23 Μάρτη 2008 στις 00:48

Γεια σας,
im από την Ελλάδα και im που εργάζονται στην οργάνωση της κοινωνικής ασφάλισης εδώ στην Ελλάδα (ΙΚΑ) και θα ήθελα να μάθω τι είδους εκπαίδευση πήρα για να πάρετε μια δουλειά σε ένα ελληνικό empacy στις ΗΠΑ και αν έχω να εργαστούν κατά τη o υπουργείο Εξωτερικών γροθιά και στη συνέχεια να tranfered στα κράτη;
thank u

Kat Απάντηση:

Σας ευχαριστώ για την ερώτησή σας. Ωστόσο, η αποστολή αυτής της ιστοσελίδας είναι να παρέχει πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, δεν είναι οι Έλληνες ενδιαφέρονται διαβίωσης / εργασίας στις ΗΠΑ. Αυτός είναι ο λόγος για το παραπάνω άρθρο καλύπτει ό, τι απαιτείται για την Αμερικανική Πρεσβεία. Αν θέλετε μια δουλειά στην Ελληνική Πρεσβεία, θα πρέπει να ζητούν ελληνική κυβέρνηση και όχι εγώ, μια μη-Ελληνική Ξένη μεταναστών που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτή τη προνομιακή πληροφορία.

Christine έγραψε @ 27 Μάρτη του 2008 στις 10:11

Γεια Kat, ήμουν πλοήγηση στο διαδίκτυο σήμερα το πρωί και ήρθε απέναντι από αυτό το site και είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα. Όσο για τις εμπειρίες μου σε πρεσβείες, πάνε sth σαν αυτό.

Έφυγα από τη δουλειά μου στον ελληνικό ιδιωτικό τομέα, μετά 5 έτη το 2001 για να πάρει μια θέση εργασίας που προσφέρονται στη βρετανική πρεσβεία. Τι λάθος! Κατέληξα να είναι ανώτερος λογιστής (που έχει ένα πανεπιστημιακό πτυχίο στις πολιτικές επιστήμες, ήμουν ενθουσιασμένος για να είναι σε μια πρεσβεία) και προς απογοήτευσή μου, βοηθός μου, ήταν ένας πρώην-σκούπα σε μια τράπεζα. Ναι, την προηγούμενη δουλειά της ήταν να σφουγγαρίζω πατώματα !! Παρ 'όλα αυτά, επειδή είχε πάει στην πρεσβεία για 3 έτη, σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι κάποια βοήθεια, αν και δεν ήξερε καλά αγγλικά και τα αγγλικά που ήξερε ήταν δύσκολο να καταλάβουμε γιατί ήταν ένας ομογενής από τη Ζιμπάμπουε, το οποίο δεν βοήθησε πολύ. Ούτε το γεγονός ότι ήταν 52 χρονών και δεν είχε καμία γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών, ούτε οποιαδήποτε άλλη εκπαίδευση πέραν ίσως γυμνάσιο! Για να πραγματοποιήσετε μια μακρά ιστορία σύντομη, ότι θα επιμείνει στη γνώση της για τα πράγματα και στη συνέχεια να πάει και να διαμαρτύρονται για μένα να του αξιωματικού φυλακής. Χάρη σε ένα από τα τεράστια λάθη της, εγώ απολύθηκε μετά από μόλις 3 mths. και ναι, αυτή εξακολουθεί να υπάρχει, ενώ ο γιος της εργάζεται σήμερα στην κατοικία του πρέσβη και βοηθά στην κουζίνα!

Ήμουν πολύ αναστατωμένος, άφησε στα κρύα του λουτρού, αφού έχει χάσει τη δουλειά, Ειλικρινά νόμιζα ότι είχα αποτύχει. Είχα δύο παιδιά και προσπάθησε να επικεντρωθεί σε αυτούς και ο σύζυγός μου, αλλά εν τω μεταξύ έκανα προσπάθειες για να πάρει πίσω στη σκηνή πρεσβεία για προσωπικούς και συναισθηματικούς λόγους.

Πήρα μια εργασία σε μια αφρικανική πρεσβεία κοντά στο σπίτι μου, που νόμιζα ότι ήταν μεγάλη, και ήμουν ένας από τους secy. με τον Πρέσβη. Προς απογοήτευσή μου, αυτή τη φορά, όπως και τα υπόλοιπα τοπικά ασχολούνται τα μέλη του προσωπικού, ήμουν μόλις πάρει μερικής απασχόλησης ένσημα και 13 μισθοί, αντί 14 από την Ελληνική νομοθεσία. Όσο για τις ώρες εργασίας, δεν έχουν τυποποιημένες αυτές, και είναι φοβερό όταν πρόκειται για τη διαχείριση του χρόνου. Όσο για τα βάζω-κατεβάζει από τις αφρικανικές διπλωμάτες προς όλους, όχι μόνο για τον εαυτό μου, δεν μπορώ να ξεκινήσω να περιγράψει τα γεγονότα.

Μετά από 1 1/2 ετών, είπα ότι οι οικογενειακές μου υποχρεώσεις δεν θα μου επιτρέψει να λειτουργήσει αυτές τις ατελείωτες ώρες, esp. όταν δεν υπήρχε καμία δουλειά να γίνει. Ήταν όλα, και πάλι, για την κακή διαχείριση του χρόνου.

Είχα πάλι αυτό ανασφάλειας που μεταφέρονται με μένα, που είχε διαμορφωθεί με την Βρετανική Πρεσβεία, ότι είχα να αποδείξω στον εαυτό μου μπορώ να πάρω μια θέση εργασίας σε μια πρεσβεία, γιατί είμαι αξίζει τον κόπο!

Στη συνέχεια προσγειώθηκε μια εργασία το 2006 σε μια αραβική πρεσβεία, sec με τον Πρέσβη. Σκέφτηκα, αυτό είναι !! Ήμουν τόσο γεμάτη με χαρά και μια αίσθηση της ολοκλήρωσης. Αργότερα έμαθα ότι:
(1) που έχει προσληφθεί τοπικά μέλη του προσωπικού πρέπει να πληρώσει ένα ανεξάρτητο λογιστή να έχει μορφή κοινωνικής ασφάλισής τους κάνει γι 'αυτούς
(2) αυτές οι μορφές στο ΙΚΑ είχαν γεμίσει από πίσω από την πλάτη της πρεσβείας και ότι, αν και οι μορφές ελήφθησαν στο ΙΚΑ, οι πληρωμές δεν είχαν γίνει ποτέ από την πρεσβεία στο ΙΚΑ σχετικά με σφραγίδες μας, διότι η συγκεκριμένη πρεσβεία δεν ασφαλίζει το προσωπικό της! !!
(3) μισθοί ήταν τώρα μόνο 12
(4) κινητά ατομικό κελί επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς της πρεσβείας για τη διευκόλυνση των διπλωματών με δικά μας έξοδα !!

Kat, για σχεδόν ένα έτος, είχα ένα κινητό τηλέφωνο από 300E / μήνα, και ένα μισθό των 900 E, η οποία ήταν μόλις καταβάλλεται 12 φορές !!! Σκέφτηκα, μα το λόγο μου, αυτό είναι χειρότερο από την Αφρικανική πρεσβεία. Για να το ολοκληρώσει μακριά, μου συν-εργαζόμενος ηλικίας 48 θα έρθει στη δουλειά, σε ένα μουσουλμανικό περιβάλλον, με κολάν λεοπάρδαλη, μια μικρή κοιλιά επάνω ένα μαύρο παχύ ζώνη και καουμπόικες μπότες, τα οποία οι Άραβες αγαπούσε !! Εγώ, από την άλλη πλευρά, θα πάμε στο καφέ / μαύρο / γκρι Anglo-Saxon παντελόνι κοστούμια μου, πολύ συντηρητική esp. όταν θα μπορούσε να συγκριθεί! Όταν κάτι θα παρουσιαστούν με τον Πρέσβη, υπήρξε συνάδελφός μου από προξενικό τμήμα και Συγγρού της στολή ensembled με push up σουτιέν της για να βοηθήσει την Amb. Δεν μπόρεσαν να τον ξεπεράσουν αυτό, και ειλικρινά δεν ήθελα να.

Καλοκαιρινές διακοπές ήταν γύρω από τη γωνία, και ήμουν πολύ ανυπομονησία να πάρει μακριά στο Παρίσι και στη συνέχεια Μύκονο με την οικογένεια. Δέκα ημέρες πριν από την άδειά μου, το Amb. με καλεί στο κινητό μου για να μου πει ότι έκανα ένα λάθος με ένα προσκαλούν σχετικά με το ΣΠΙ. Για να συνοψίσω, το ΥΠΕΞ κάλεσε τον Πρέσβη. στο κινητό του και τους είπε ότι ήταν λάθος τους, αλλά είπε ότι η απόφασή του είχε ήδη γίνει με απολύσει!

Θύμωσα Kat, και μου είπε ότι αυτό είναι αρκετά ακριβώς για όλα αυτά τα γελοία αποστολές στην Αθήνα. Πήγα στο ΥΠΕΞ και είπαν ότι θα με βοηθήσει με το θέμα μου και να δούμε μέσα από τις αρχές επιθεώρησης εργασίας όσον αφορά τις πληρωμές, την κοινωνική ασφάλιση, τα επιδόματα και τις καταχρηστικές απολύσεις. Έτσι, μια δικαστική υπόθεση με το γραφείο του εισαγγελέα θα λάβει χώρα κάποια στιγμή το 2008, γνωρίζοντας πόσο καθυστερημένα το ελληνικό δικαστικό σύστημα είναι.

Αλλά δεν έχει σημασία πόσο πολλά μαθήματα που έχω μάθει, εξακολουθώ να μεταφέρουν αυτό το απαίσιο συναίσθημα της ήττας σε μένα. Έκανα αίτηση και πάλι σε μια πρεσβεία και αφού διαβάσετε τις εμπειρίες σας και τώρα βάζοντας το δικό μου κάτω για πρώτη φορά, είμαι τώρα σκέφτεται ότι έχω πιθανότατα υπερεκτίμησε το σύνολο της αγοράς εργασίας σε ξένες αποστολές.

Kat Απάντηση:

Γεια C και σας ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε για να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας. Ted, ο σχολιαστής πάνω από τις 30 Ιουνίου, είχε δηλώσει υπήρχαν πολλοί άνθρωποι όπως εσείς, και ως εκ τούτου, δεν είστε μόνοι και μάλιστα ΔΕΝ πρέπει να αισθάνονται ανασφαλείς ή ανεπιτυχής για να μην ανθεί σε ένα περιβάλλον ξένο αποστολή. Είναι, όπως είπε, εργάζεται σε πρεσβεία ως τοπικό (Έλληνες, επαναπατρισθέντες Έλληνες, πολίτες της ΕΕ ή εκτός ΕΕ, με άδεια να εργαστούν στην ΕΕ) είναι πολλές φορές δεν είναι διαφορετική από την τακτική του ιδιωτικού τομέα. Είμαι κάτω από τους ανθρώπους εντύπωση που επωφελούνται και να το απολαύσετε περισσότερο είναι Ξένων Λειτουργούς Εξυπηρέτησης και διπλωμάτες που εισάγονται από την πατρίδα τους και τοποθετούνται σε θέσεις κάθε 4 χρόνια.

Επιπλέον, γνωρίζω πολύ λίγους ανθρώπους που είναι ευχαριστημένοι με κάθε εργασία που βρίσκεται σε GR - ιδιωτικού, δημόσιου ή προξενική. Οι άνθρωποι του περιεχομένου ξέρω είναι συνήθως: α) όσοι έχουν τη δική τους επιχείρηση (αλλά μπορεί να έχουν διαφορετικές πονοκεφάλους που ασχολούνται με τους φόρους, την πολιτική μεταξύ της βιομηχανίας, κ.λπ.), β) όσοι είναι συνδεδεμένοι και πληρώνονται καλά χρήματα σε ουσιαστικά δεν λειτουργούν, γ) όσοι δεν έχουν φιλοδοξίες για μια αναπτυσσόμενη καριέρα ή ανοδική κινητικότητα, ή δ) μόλις πραγματικά τυχεροί άνθρωποι που βρήκαν κάτι που τους αρέσει χωρίς πίεση να πληρώσει το ενοίκιο, επειδή έλαβε το ακίνητο ως δώρο. Οι άλλοι άνθρωποι περιεχομένου ξέρω είτε δεν λειτουργούν (τυχερός τους) ή να έχουν θέσεις εργασίας με εταιρείες που βρίσκονται εκτός GR και αμείβονται αξιοπρεπώς.

Σας ευχαριστώ και πάλι για το άνοιγμα και τη λήψη του χρόνου για να μοιραστούν πολλές εμπειρίες σας όπως ένα τοπικό στην Ελλάδα εργάζονται για πρεσβείες. Νιώθω ότι δίνει στους ανθρώπους την πολύτιμη διορατικότητα και σπάει τα στερεότυπα στο μυαλό των ανθρώπων, η οποία είναι ό, τι αυτό το site είναι περίπου.

Μερικές φορές αυτό που μοιάζει με μια "αποτυχία" αποδεικνύεται ότι είναι μια ευλογία στη μεταμφίεση. Κάθε λεωφόρο που κλείνει αναπόφευκτα θα παίρνει κάτω από ένα μονοπάτι που οδηγεί σε κάτι πιο κοντά σε ό, τι θέλετε, κάτι καλύτερο. Ελπίζω αξιοθαύμαστη επιμονή σας τελικά καταλήγει σε κάτι που σας αρέσει. :)

Απόστολος έγραψε @ 18η Μάη, 2008 στις 16:30

Wow.

Μια πολύ κατατοπιστική ιστοσελίδα. Αυτή η θέση και τα τμήματα τα σχόλια ήταν πραγματικά ένα μάτι-ανοιχτήρι.

Αν μπορώ να προσθέσω τη δική μου 2 cents.

Οι γονείς μου είναι Έλληνες που μετακόμισε στο N. Αμερική πολλά χρόνια πίσω. Όπως και οι περισσότεροι Έλληνες της διασποράς, που ονειρευόταν να κινείται πίσω με τις οικογένειές τους, αλλά και το θέμα των θέσεων εργασίας για τα παιδιά τους πάντα παρεισφρήσει. Από την εμπειρία των φίλων μου και μου φαίνεται ότι αν όλοι οι Έλληνες από ένα ορισμένο γενιάς πιστεύουν ότι η εργασία σε μια ξένη πρεσβεία είναι * το * Άγιο Δισκοπότηρο των θέσεων εργασίας στην Ελλάδα.

Δεν ξέρω πώς και γιατί, αλλά πάντα πίστευα ότι αυτό ήταν ένα τεράστιο οφθαλμαπάτη και το μεικτό παρανόηση του ποιότητα και τις προοπτικές της εργασίας Πρεσβεία στην Ελλάδα δουλειά. Χάρη σε αυτή τη θέση έχει επιβεβαιωθεί.

Kat Απάντηση:

Ευχαριστώ πολύ για την προσθήκη δύο σεντ σας.

Ναι, ακόμη και σήμερα οι άνθρωποι μου λένε, "Γιατί δεν μπορείτε να πάρετε μια θέση εργασίας στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Ελλάδα;" Ξέρεις, σαν να είναι τόσο εύκολο. Και οι άνθρωποι πραγματικά πιστεύουν ότι. Naive. Πέρα από την πρεσβεία, δεν είναι εύκολο να πάρει μια δουλειά στην Ελλάδα που τιμά την αξία και τη σκληρή δουλειά, πληρώνει καλά και έχει χώρο για προαγωγή.

Υποψίες σας επιβεβαιώθηκαν από το άρθρο αυτό, και το άρθρο μου επιβεβαιώθηκε από εκείνους που απλόχερα μοιράζονται τις ιστορίες τους σχετικά με την εργασία για τις πρεσβείες και τα προξενεία στην Ελλάδα.

Angie έγραψε @ 8 του Οκτωβρίου 2008 20:33

Hi Kat!

Έκανα σερφ το Διαδίκτυο για κάτι εντελώς διαφορετικό και βρέθηκαν σελίδα σας - αρκετά δροσερό και πολύ αληθινή.

Μεγάλωσα στην Ελλάδα, η μητέρα μου ζει ακόμα στην Αθήνα, και είμαι πίσω όσο μπορώ για να επισκεφθείτε, επίσης, υιοθέτησε Ελληνική Οικογενειακές μου :)

Εγώ σήμερα ζουν στην Αυστρία και χρησιμοποιείται για να ζήσει στις ΗΠΑ εδώ και αρκετό καιρό. Από τότε που πήγε στην Γερμανική Σχολή και είχε φίλους, των οποίων οι γονείς ή ο ένας γονέας εργαζόταν είτε στο γερμανικό ή ελβετικό πρεσβεία (μικρή κοινότητα), πήρα για να δείτε πολλά από τα ενδότερα και φαινόταν να είναι το ίδιο χάλια όπως 10 χρόνια πριν.

Απλά ήθελα να πω ένα γεια και ότι όλοι έχουν τα ίδια προβλήματα με όλες τις μεγαλύτερες και πιο αφεντικά φαίνεται να έχουν ένα πράγμα στο Κοινοπολιτείας που είναι είτε πολύ άβολα να είναι με ή πραγματική πόνους στο ένα $$ es ...

Ελπίζω να τα πάνε καλά εκεί κάτω ...

Kat Απάντηση:

Ευχαριστώ πολύ για να σταματήσει και να επιβεβαιώνει ότι οι πρεσβείες και σε άλλες χώρες μπορεί να είναι εξίσου δυσλειτουργική.

Dino έγραψε @ 3, Νοεμβρίου, 2008 στις 01:39

Kat, πρέπει να πω ότι οι πληροφορίες σας εδώ είναι πραγματικό! Είσαι σίγουρος ότι δεν έχουν προσληφθεί για να αποθαρρύνουν τους λαούς από την υποβολή αίτησης για μια θέση εργασίας στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα;

Σοβαρά τώρα, ο λογαριασμός σας είναι σύμφωνη με διάφορα άλλα λογαριασμούς των ανθρώπων που έχω γνωρίσει, συμπεριλαμβανομένων λαοί που πραγματικά εργάστηκαν εκεί. Φαίνεται να είναι η έλλειψη επαγγελματισμού, εκτεταμένες εσωτερικές ίντριγκες, και «οπαδούς» σε σχεδόν κάθε επίπεδο θέσης υπάρχουν. Πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι λειτουργούν μέχρι σήμερα από τις ΗΠΑ, ότι τίποτα πηγαίνει. Αντί να αντιπροσωπεύει το πολύ καλύτερο που ΗΠΑ Διαχείρισης Πρακτική, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, και Πρακτικές Εργασίας έχουν να προσφέρουν, η Πρεσβεία των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια των ετών δεν έχει χρησιμεύσει ως φάρος φωτός σε αυτόν τον χώρο. Μετά από όλα, αυτό είναι η Ελλάδα, και κάτι πάει ... ειδικά στην αμερικανική πρεσβεία και άλλες αμερικανικές θυγατρικές / χορηγία ιδρύματα! Αυτό το παράδειγμα είναι μια πραγματική αποτυχία της εξωτερικής μας πολιτικής στην Ελλάδα.

Kat Απάντηση:

Hi Dino, αυτό είναι σωστό. Είναι πραγματικό? ίσως λίγο πάρα πολύ πραγματικό για την άνεση μερικών ανθρώπων. Αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό να είμαστε ειλικρινείς, έτσι ώστε κανείς δεν εκπλήσσεται από τα εμπόδια που μπορεί να αντιμετωπίσουν ή με κάποιο τρόπο χαίρονται αγκαλιάζουν άλλες επιλογές.

I heard a story the other day about an ex-employee, quite a miserable woman by everyone's standards, who ended up winning a lawsuit with damages awarded. Sometimes it's good to get away from the familiarity of one's country and break through barriers; unfortunately, some people don't know where boundaries should be drawn.

Thank you so much for leaving a comment and your affirmation that what I'm writing is truthful. Hope to see you again. :)

Rhodes έγραψε @ 22 του Μαΐου 2013 στις 12:54

Να εργαστεί για την πρεσβεία των ΗΠΑ Πιστεύω ότι είναι ένα θέμα για νεποτισμό ...
Εάν δεν γνωρίζετε κάποιον από το εσωτερικό, δεν θα πάρετε μια δουλειά, γιατί είναι οι άνθρωποι τους που θέλουν να βοηθήσουν την πρώτη.

Απλά τη γνώμη μου.

markos έγραψε @ 12, Σεπτεμβρίου, 2013 στις 14:43

Γεια σου, είμαι στην Κύπρος ένας άνθρωπος της αστυνομίας ,,,, και έχω british pasport, αλλά θέλω να έχει καλύτερη δουλειά, σε bodygard ,,,,,,, ακόμη και μπορείτε να με εκπαιδεύσει ,,,,,,,,, i Είμαι 36 ετών ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, περιμένω pls απάντηση

Kat Απάντηση:

Δείτε την ενότητα «Εργασία για την Αμερικανική Πρεσβεία»? Δεν είμαι ένα γραφείο ευρέσεως εργασίας.

Η ανεργία στην Ελλάδα είναι 27,9%. Θα έχετε μια καλύτερη πιθανότητα να πάει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Van ... έγραψε @ 28 του Αυγούστου, 2014 στις 01:28

l θέλουν να υποβάλουν αίτηση για μια θέση εργασίας και να δώσει το καλύτερό μου που ξέρω ότι μπορώ, αλλά θα υψηλότερη νοικιάσετε ένα dj και τραγουδίστρια; Κάποιοι μπορεί να γελάσει, αλλά πιστέψτε με που εργάζονται τη νύχτα είναι το μεγαλύτερο σχολείο ποτέ (αν και πήγα στο ACS Αθηνών).

Το σχόλιό σας

HTML-Tags:
<a href="" title=""> <abbr title = ""> <τίτλος αρκτικόλεξο = ""> <β> <blockquote αναφέρω = ""> <αναφέρω> <κώδικα> <del datetime = ""> <em > <i> <q αναφέρω = ""> <απεργία> <ισχυρή>